:

Lastenhoitoa

Lastenhoito · lastenhoitoa

Hakuehdolla lastenhoitoa löytyi yhteensä 127 yritystä. Tulokset 1—20:

Kultturikeskus PiiPoo LEMPÄÄLÄ

Lastenhoitoa, elämystoimintaa, kulttuuri

Pii Poo on uudenlainen lasten kulttuurikeskus. Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poon ideana on tarjota korkeatasoisia, oivaltavia ja innostavia lasten- ja nuorten kulttuuri- ja toimintapalveluja. Pii Poon toiminta on suunniteltu 1–15-vuotiaille lapsille ja nuorille pyrkien huomioimaan myös erityislasten osallistumismahdollisuuksia. Esim. yli 4 -vuotiaat voivat osallistua ilman aikuista. Kotisivuiltamme löydät TAPAHTUMAKALENTERIN ja TEEMAT!

Palvelu:Lastenhoito
 

Stella TAMPERE

Siivouspalveluita, kotisiivouksia, kodinhoitopalveluita

Kodinavux Oy on Suomen johtava kotihoitopalveluja tarjoava yritys. Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltainen kodinhoito. Voit tilata vakituisen viikkosiivouksen sekä myös yksittäisiä kausi- ja erikoissiivouksia esim. joulu- ja kevätsiivouksia, muuttosiivouksia, ikkunanpesua jne. Hoidamme tarvittaessa myös kaupassa käynnit, ruoan valmistukset yms. Työn suoritamme asiakkaan omilla siivousvälineillä ja aineilla. Huomioikaa myös kotitalousvähennys! Ota yhteyttä ja kysy

Palvelu:lastenhoitaja
 

Sivina Oy ESPOO

Lastenhoitoa, kotisiivouksia, kotipalveluita, kodinhoitopalveluita

Laadukasta kotisiivousta, lastenhoitoa ja seniorihoivaa. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti, yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tarjoamme yrityksille sairaan lapsen hoitopalvelua valtakunnallisesti. Perheille tarjoamme lastenhoitoa omassa kodissa. Seniorihoiva tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta kodinhoitoa, avustusta ja hoivaa omassa kodissaan asuville senioreille.

Yhteystiedot: Kotisiivous, kodinhoito ja lastenhoito Jyväskylä: Laukaa, Muurame, Palokka, Niina-Mari Paananen
050 541 7935

Kotisiivous ja kodinhoito Vaasa, Kaija-Riitta Kangasniemi
040 5152 775

Sivina Lastenhoito, Reetta Kuivanen
044 722 5315

 

Siivous Ekot MASKU

Siivouspalveluita

Olisiko apu tarpeen kodin puhtaanapidossa? Me tarjoamme siivouspalveluita ammattitaidolla. Luotettavuus sekä rehellisyys on taattu ja siivoojasi pysyy aina samana.Meiltä saat kaikki siivouspalvelut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Teemme myös toimisto-,ja toimitilasiivouksia. Muutamia aikoja vielä vapaana! Kotisiivouksen tuntiveloitus 28,86e/h sis.alv, matkat ja aineet. Yritys-siivoukset 25,50e/h sis.alv.

Palvelu:lastenhoito
 

Taikaluuta Oy TALMA

Siivousta, kotisiivouksia, kotipalveluita

Ammattitaitoiset, luotettavat ja iloiset sisarukset Sari ja Saija. Mottomme on: Kaikki mitä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä kunnolla - HYVIN TEHTY TYÖ ON PARAS KÄYNTIKORTTIMME! Teemme kotisiivoukset viikkosiivouksista muuttosiivouksiin sekä remonttien jälkisiivouksiin. Kotipalvelumme kattaa asiointipalvelut, kylvetykset, ulkoilutuksen sekä esim. ruuanlaittoa.

Palvelu:tilapäinen lastenhoito
 
 

Päiväkoti Kiulukka Oy HELSINKI

Päiväkoti

Päiväkoti Kiulukka on yksityinen päiväkoti Helsingissä, Ruskeasuon ratsastustallien lähellä. Päiväkoti Kiulukka on lasten yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden asialla. Tarjoamme lapsille turvaa, rakkautta ja rajoja, kuuntelevia korvia ja aina tarvittaessa syliä. Samoin haluamme tarjota ympäristön, missä lapset rohkeasti ilmaisevat itseään ja puhuvat tunteistaan ja ajatuksistaan.

Hakusana:lastenhoidot, lastenhoitopalvelut
 
 

Reppuressu Oy ROVANIEMI

Lastenhoitoa

Päiväkoti Reppuressu pyrkii tarjoamaan lapsille monipuolista toimintaa sekä pysyvän hoitohenkilöstön ja turvallisen ympäristön. Päiväkodin ohjelmaan kuuluvat mm. kädentyöt, musiikkikasvatus, liikunta, ilmaisu ja ympäristökasvatus sekä retkeily.

 
 

Kotihoito Ailan Palvelut Ky KEMINMAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu, kotihoitopalveluita

Siivousta ja kodinhoitoapua sinulle, laadukasta työtä lähimmäiselle. Kotipalvelu, omaishoidon lomitus ja lähihoitajapalvelut perheille, vanhuksille, vammaisille ja kuntoutujille. Kun tarvitset siivoojaa, asiointiapua, omaishoitajaa, seuraa sairaalakäynnille tai ulkoiluun, palvelemme mielellämme. Kotiapu, ruoanlaitto, lastenhoito, ikkunanpesu, laboratoriokäynnit, ostokset ja kaikki kodin pinnat hoituvat hyvillä mielin. Palveluseteli. Kotihoito Ailan palvelut - Kemi - Tornio - Keminmaa alueella!

Palvelu:lastenhoito
 
 

Tmi Syrämmellä SASTAMALA

Lastenhoitoa, vanhusten hoitoja, terveydenhuolto, terveyspalveluja

Yksilöllistä koti-ja sairaanhoitopalvelua kotona selviytymisen tukemiseksi Sastamalan ja Valkeakosken lähialueilla. Olet sitten omainen tai mahdollinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä.

 
 

Kotipalvelu Helenius HELSINKI

Kotihoitopalveluita

Kotipalvelu Helenius on luotettavaa ja ammattitaitoinen kotiapu- ja siivousalan yrittäjä. Tarjoan lämminhenkistä ja yksilöllistä palvelua kodinhoidon, asiointipalvelun ja monipuolisten siivousalan töiden osalta. Palvelen asiakkaitani pääkaupunkiseudulla Helsingissä ja Vantaalla.

Hakusana:lastenhoito
 
 

Kiinteistöpalvelut Liljeblad Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

Palvelevaa kiinteistönhultoa Lohjalla. Palvelumme on suunnattu kaupungissa olevien kiinteistöjen ylläpito ja huoltotilanteiden varalle. Tarjoamme seuraavia palveluja: kiinteistöhuolto, kunnossapito, ulkoalueiden hoitopalvelut, siivouspalvelut, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, lukituspalvelut ja tarvittaessa vaikka lastenhoitopalvelut. Kysy rohkeasti niin minä autan. Liljeblad 0440 474 723 - 24h päivystys.

Hakusana:lastenhoitopalvelut
 
 

APUAKKA PANTTILA

Kotipalvelu, kotisiivouksia

Toimimme mökki- tai kotivahtina kun itse olet esim. matkoilla ja samalla voimme laittaa pihasi kuntoon tai tehdä suursiivouksen. Talvella auraamme mökkitiesi. Ja lastenhoito ongelmissakin olemme käytettävissänne. Pitopalvelu järjestää häät, ylioppilasjuhlat ja muut perhejuhlat sekä yritystapahtumat jopa 200 hengelle. Kausisiivoukset kuten kevätsiivous - tai joulusiivous ammattitaidolla, samoin viikkosiivoukset. Alueena Etelä-Pohjanmaa. Yksityisten kannattaa hyödyntää 60 % kotitalousvähennys.

Palvelu:lastenhoito
 
 

ApuPeippo Oy TAMPERE

Lastenhoitoa, kodinhoitopalveluita

Aktiivista, ihmisläheistä ja luotettavaa palvelua mm. lasten- ja kodinhoitoon. Ota yhteyttä, niin katsotaan Sinulle sopivin ratkaisu.

 
 

Päiväkoti Hiirakko VANTAA

Päiväkoti, lastenhoitoa

Päiväkoti Hiirakko on yksityinen päiväkoti jossa on 33 hoitopaikkaa. Ikäjakauma 1-6 vuotiaat. Tervetuloa tutustumaan.

Palvelu:lastenhoito
 
 

JR-Hoivapalvelut Oy NASTOLA

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, hoivapalvelua

JR-Hoivapalvelut tarjoaa hoito- ja hoiva-alan palveluita kaiken ikäisille. Tarjoamme käyttöösi koko kymmenen vuoden työkokemuksen hoiva-alalta lastenkodeissa ja vanhusten hoidossa sekä julkisella sektorilla hoitolaitoksissa että yksityiskodeissa. Erityislastenhuollon parissa toimimme omaohjaajana, henkilökohtaisena ohjaajana. Yksityiskodeissa palvelumme kattavat peruspalvelut kodinhoidosta ja asioinnista siivoukseen. Myös lastenhoitoapu järjestyy kauttamme. Soita ja kysy lisää.

Palvelu:lastenhoito
 
 
 
 

Päiväkoti Peppiina TURKU

Lastenhoitoa, julkisia palveluita

Päiväkoti Peppiina on kodinomainen yksityinen päiväkoti, joka tarjoaa perheen tarpeen mukaan sekä kokopäivä- että osapäivähoitoa.

 
 
 

Muuta hakua

Lastenhoitoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus