:

Lattiavalu

Lattiavalu

Hakuehdolla lattiavalu löytyi yhteensä 18 yritystä.

Lattia-Miredex Oy LAHTI

Lattian päällystystä, betonilattiapinnoitteita

Kauttamme betonilattiat alusta loppuun asti. Teemme kokonaisurakkana aineineen tai työurakkana hiekan tasauksia, lattiaeristeiden asennuksia ja raudoitustöitä sekä tietysti betonilattioita erilaisin pinnoittein. Toimintamme kattaa erityyppisiä lattiavaluja: pintabetoni- ja maanvaraiset lattiavalut, kuitubetonilattiat, imubetonilattiat, sirotepinnoitteet ja betonipinnoitteet. Teemme lattiavaluja pienistä kohteista isoihin tehdashalleihin. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:lattiavalu
 
 

Transsinkko Oy LAPPEENRANTA

Betoni

Betoninkuljetuksen ja betonipumppauksen ammattilaiset Kaakkois-Suomessa yli 40v kokemuksella. Yrityksellä on sukupolven ja lukuisten vaativien työmaakohteiden kokemus betonin kuljettamisesta.

Palvelu:lattiavalu
 
 

Rakennustiimi Kaukola Oy LEPPÄLÄNKYLÄ

Rakennusalan yritys

Rakennustiimi Kaukola Oy on rakennusalan vahva ammattilainen jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Toimimme Kuortaneelta käsin Etelä-Pohjanmaan alueella. Rakennustiimi Kaukola Oy koostuu 11 alan ammattilaisesta, joilla jokaisella on vahva osaaminen rakentamisen alalta. Toteutammekin monipuoliset suuret ja pienet rakennustyöt, remontoinnista uudisrakentamiseen avaimet käteen periaatteella.

Palvelu:Lattiavalut
 
 

Virtain Rakennuspalvelu Oy VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, remonttipalveluita

Rakennusliikkeemme hoitaa kattavasti kodin eri remontit ja olemme erikoistuneet kylpyhuoneisiin. Palvelemme niin yksityisiä tahoja kuin yrityksiä ja kauttamme saat rakennuspalvelut varmalta ja kokeneelta rakentajalta. Tuotamme rakennuspalvelut kokonaisurakointina avaimet käteen – periaatteella perustustöistä aina kohteen viimeistelyyn saakka. Laajaan palveluvalikoimaamme voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme. Toteutamme myös aliurakointia sekä tuntitöitä sopimuksen mukaan.

Palvelu:lattiavalut
 
 

Kokkolan Imubetoni Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Teemme betonilattiavalut ja betonilattiatyöt ammattitaidolla.

Palvelu:Betonilattiavalut
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus