:

Lehtien jakelua

Lehtien jakelu · lehtien jakelua

Hakuehdolla lehtien jakelua löytyi yhteensä 8 yritystä.

Kaleva Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Kustantaja

Kaleva Oy tuottaa nykyaikaisia ja monipuolisia palveluja lukija- ja ilmoitusasiakkaille, yksityisille ihmisille ja yrityksille. Yhtiö kustantaa sanoma- ja kaupunkilehtiä, tuottaa erilaisia sähköisiä palveluja sekä tarjoaa kirjapaino- ja jakelupalveluja. Kalevan julkaisutoiminnassa keskeistä on monikanavaisuus, palvelut halutaan tuoda lukijoiden käyttöön painetussa ja digitaalisessa muodossa.

Hakusana:lehdet, jakelupalvelut, asiakaslehdet, lehtien kustannus, lehtien kustantaja
Yhteystiedot: Henkilöasiakkaat: Jakelu


 

Suomen Suoramainonta Oy HELSINKI

Suoramainontaa

Suomen Suoramainonta Oy on osoitteettoman jakelun johtava yritys Suomessa. Huolehdimme vuosittain noin miljardin jakelutuotteen jakelusta erilaisille kohderyhmille. Palveluitamme ovat jakelu-, valmissuora-, kohderyhmä-, tutkimus- ja analyysi- sekä logistiikkapalvelut. Tavoita kohderyhmäsi kotiin jaetulla mainoksella!

Hakusana:viranomaistiedotteiden jakelu, vaalimainonnan jakelu, julkisten tiedotteiden jakelu, kaupunkilehtien jakelu, jakelutuotteiden jakelu, mainoksien jakelu, lehtien jakelu, valtakunnallinen jakelu, esitteiden jakelu, jakelun suunnittelu, kuvastojen jakelu
 
 

Tampereen Ykkösjakelut Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lehtien jakelua

Tampereen Ykkösjakelut Oy - Suoramainonnan jakeluun erikoistunut yritys vuodesta 1993. Toimialueemme kattaa laajan alueen Pirkanmaan alueella. Tavoitat kauttamme noin 156.000 kotitaloutta eli noin 360.000 potentiaalista asiakasta, kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Palveluksessamme on noin 470 jakajaa.

Hakusana:lehtien jakelu, jakelu, lehdet, lehtiä
 

Muuta hakua

Lehtien jakelua:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus