:

Lihajalosteita

Lihajaloste · lihajalosteet · lihajalosteita

Hakuehdolla lihajalosteita löytyi yhteensä 173 yritystä. Tulokset 1—20:

Snellman Oy Ab PIETARSAARI

Lihajalostamo, lihajalosteita, lihanjalostusta

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

 
 

Liha-Salminen Oy VANTAA

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Liha-Salminen Oy on toiminut lihatukkuna vuodesta jo 1936 asti. Lihatukkumme valikoima koostuu tunnetuista ja laadukkaista tuotteista. Perinteisten lihatuotteiden lisäksi saat meiltä kausituotteita, kuten karhun- ja hirvenlihaa. Yrityksemme laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös kala-, siipikarja- ja riistalihapakasteet, tuorevihannekset, hedelmät sekä lihajalosteet, kuten leikkeleet ja makkarat.

Hakusana:lihajaloste, lihajalosteet
 
 

Suomisen Lihajaloste Oy RAUMA

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Suomisen Lihajaloste on Salme ja Reijo Suomisen vuonna 1967 perustama lihatuotteiden valmistaja Raumalla. Yrityksessä työskennellään jo kolmannessa polvessa ja vaalimme monessa tuotantovaiheessa hyväksi todettuja perinteitä. Kuluttajat ovat hyvin valveutuneita monessakin asiassa ja säilöntäaineet, aromivahventeet ja muut lisäaineet ovat yksi asia johon kiinnitämme huomiota. Suomisen Lihajalostamon tuotteita löytyy jo noin 250 elintarvikekaupasta ympäri Suomen.

Hakusana:lihajaloste
 
 

Roiniset Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikkeita, lihajalosteita, kauppahalli

Oktoberfestin henkeen kuuluu olennaisena osana oluen lisäksi ehdottomasti myös ruoka ja varsinkin herkulliset saksalaiset makkarat ja hapankaali, jotka ovat meidän bravuurimme. Emme ole myöskään unohtaneet erilaisia sinappeja ja tietenkin kaiken kruunaavaa hapankaalia.Palvelemme teitä arkisin 8-17.30 ja lauantaisin 8-16.

 
 

Riipisen Riistaherkut Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Kuusamon myymälä sijaitsee lähellä keskustaa, matkalla etelästä Rukalle. Kuusamon päämyymälästä löydät myymälöistämme laajimman valikoiman matkamuistoja ja riistatuotteita.

 
 

Jämin Rahtipalvi Oy JÄMIJÄRVI

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Jalostamme 100 % suomalaisesta lihasta palvit, tuorelihat ja makkarat. Erikoisuutena valmistamme lihajalosteita suoraan asiakkaille myös riistasta, esim. hirvestä ja peurasta. Tervetuloa herkullisille ja maukkaille ostoksille tehtaanmyymälämme! Tehtaanmyymälämme palvelee ma-pe klo 9.00 - 17.00.

 
 

Kuusamon Lihatuote Oy KUUSAMO

Lihakauppa, lihatuotteita, tehtaanmyymälä

Kuusamolainen lihanjalostamo. Meiltä laadukkaat kuusamossa valmistetut lihatuotteet sekä lihajalosteet. Valikoimissamme tuoretta hirvenlihaa, savustettua poron-ja hirvenlihaa, metsäkauriin lihaa sekä säilykkeitä. Toimitamme kebabia grilleille, pizzerioille ja ravintoloihin kautta Suomen. Olemme avanneet uuden EU-hyväksytyn riistankäsittelylaitoksen. Hirven voi tuoda ns. "takkipäällä". Jalostamme sen Sinulle hirvimakkaraksi, hirvisäilykkeeksi tai lämminsavustamme lihat. Ostamme myös hirvenlihaa.

Tuote:lihajalosteet
 
 

Savumaja K. Nevalainen MIKKELI

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Savumaja valmistaa laadukkaita kotimaisia lihaherkkuja Hirvensalmen Kissankoskella sekä Mäntyharjun Miekankoskella. Savumajan erikoisalaa ovat erilaiset kypsennetyt lihavalmisteet: savusaunapalvi, suolaliha sekä lihahyytelöt. Teemme myös raakalihavalmisteita ja säilykkeitä. Tuotteita tehdään myös asiakkaiden omista tarkastetuista liha raaka-aineista. Savumajan myymälä sijaitsee kauppahallissa Mikkelissä ja Hirvensalmella tuotantotilojen yhteydessä on tehtaan myymälä. Tervetuloa!

Valmistaa:kotimaiset lihajalosteet
 
 

Turun Mestaripalvi Oy TURKU

Lihajalosteita

Tuotteisiimme kuuluu erilaisia kotimaisia ruoka- ja leikkelemakkaroita, kokoliha- ja palvituotteita ja eineskeittiötuotteita, kuten kaalikääryleet, pizzat, erilaiset laatikot ja uunimakkara sekä tietenkin turkulainen perinnemakkara, rusinamakkara. Palvelutiskistä myymme ainoastaan pakkaamatonta, tuoretta suomalaista possun, naudan ja lampaan lihaa. Sesonkiajan herkuista unohtamatta grillituotteita, hirven lihaa ja tietenkin joulunajan tuoreet, harmaasuolatut joulukinkut kuuluvat valikoimaan.

Palvelu:lihajalosteiden tukkumyyntiä
Tuote:lihajalosteita
 
 

Kylmänen Food Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Lihaliike.

 
 

Velj. Lindgren TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihajalosteita, lihatuotteita

Velj. Lindgrenillä maineikasta lihakauppaajo 55 vuotta. Karhusta kinkkuun ja siltä väliltä. Laajasta valikoimastamme: Härkää, viljapossua, lammasta, poroa, hirveä, broileria, kalkkunaa, ankkaa, sorsaa, ylikypsää kinkkua, savulammasta, kylmäsavuporoa ym. Tervetuloa hyville lihakaupoille!

 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Lihajalosteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus