:

Liikelahjoja

Liikelahja · liikelahjat · liikelahjoja

Hakuehdolla liikelahjoja löytyi yhteensä 185 yritystä. Tulokset 1—20:

Merimaaria Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Lahjatavaraliike, sisustusliike, vaateliike

Yksilöllistä pukeutumista naisille. Olemme erikoistunut naisten vaatetukseen sekä kodin sisustukseen, kattaukseen ja kankaisiin. Jokainen myymälämme on uniikki. Liikkeemme on tunnettu monipuolisesta suomalaisesta naistenvaatteiden valikoimasta: Marimekko, Nanso, Aarikka, Aino, Niccolei, Promise ja Ritva Falla. Valikoimat ja merkit vaihtelevat myymälöittäin. Pukeutumisen täydellisyyttä lisäävät meiltä löytyvät laukut, huivit ja pukeutumiskorut. Myymälämme sijaitsevat Oulussa ja Kempeleessä.

Tuote:liikelahjat
 

KOPTERI toimistotarvikkeet ja mainoslahjat TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Toimistotarvikeliike, liikelahjoja

KOPTERIN tuotevalikoimaan kuuluvat toimistotarvikkeet ja mainoslahjat. Osta kätevästi samasta paikasta: konttorikoneet, askartelutarvikkeet, kopiopaperit, tulostusvärit tai vaikka mainoskalenterit ja yritystekstiilit. Tuotevalikoimamme on laaja, joten ota yhteyttä edustajaan puhelimella tai pyydä tarjous sähköpostilla!

Palvelu:liikelahjat logolla
 

HC workwear RAISIO

Työvaatteita

HC workwear myy johtavia työvaate- ja henkilösuojainmerkkejä ja pystymme toimittamaan luotettavasti asiakkaalle heidän tarpeisiinsa kohdistuvat tuotteet. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä, niin katsomme mitä yrityksellämme on teille tarjottavana.

Palvelu:liikelahjat
 
 

IDE House of Brands Finland Oy ESPOO

Liikelahjayritys

IDÉ House of Brands on elinkeinoelämälle suunnattujen mainos- ja yrityslahjojen kokonaistoimittaja. Visiomme on olla ihannetoimittaja, joka piristää työelämässä olevien ihmisten välisiä suhteita. IDÉ on pohjoismainen toimija, jolla on 20 vuoden kokemus asiakkaiden palvelemisesta. IDÉllä on kattava tuotevalikoima, vankka osaaminen, pitkä kokemus ja erinomaiset toimitusajat. Yrityksellämme on laadun ja ympäristön ISO sertifikaatit. Näin takaamme hyvän palvelun nykyisille ja uusille asiakkaille.

 
 

JK-Brossi Oy HUITTINEN

Tekstiilituotteiden valmistaja, mainoslahjoja, liikelahjoja

JK-Brossi Oy on erikoistunut liikelahjatekstiilien myyntiin ja brodeeraukseen. Yrityksen tuotevalikoiman kaksi suurinta tuotemerkkiä ovat James Harvest Sportswear ja Printer Active Wear, joiden valtuutetuksi jälleenmyyjäksi yritys valittiin keväällä 2000. Näiden laadukkaiden tuotemerkkien ja ammattitaitoisen brodeerauksen ansiota pystymme tarjoamaan asiakkailleen erittäin laadukkaita asukokonaisuuksia, perinteisestä business-pukeutumisesta aina muodikkaaseen vapaa-ajan pukeutumiseen asti.

 
 

Wulff Liikelahjat Oy HELSINKI

Mainoslahjoja, liikelahjoja

Wulff Liikelahjat kuuluu maan johtaviin mainos- ja liikelahjojen toimittajiin. Vankan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta olemme luoneet pitkäaikaiset ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiimme. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden korkeaan laatuun ja tyylikkääseen muotoiluun. Autamme asiakkaitamme eri tilanteisiin sopivien yksilöllisten lahjojen valinnassa, kuten lahjavalikoiman suunnittelussa, kampanjan kylkiäisissä tai koko mainos- ja liikelahjojen ulkoistamisessa.

 
 

Aromix Erikoiskahvi Oy TURKU

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Parhaiten Aromix tunnetaan laadukkaista maustetuista kahveistaan, kuten Caffé Amaretto ja Irish Coffee. Vuonna 1987 perustettu Aromix Erikoiskahvi Oy on Suomen vanhimpia erikoiskahveihin keskittyneitä yrityksiä ja juuri Aromix on ensimmäisenä tuonut maustetut kahvit Suomen markkinoille jo vuonna 1989. Asiakkaita ovat herkku- ja erikoisliikkeet, kahvilat ja ravintolat, tukut ja päivittäistavarakaupat, sekä yritykset ja yhdistykset ympäri Suomen.

Palvelu:liikelahjat
 
 

Donafer Ky NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Liikelahjayritys

Liike- ja mainoslahjat sinulle...

 
 

Teakkeri Oy SÖDERKULLA

Liikelahjayritys

Teakkeri Oy valmistaa käsityönä suomalaisia yksilöllisiä liikelahjoja ja merkkipäivälahjoja. Tuotteissa näkyy suomalaisen luonnon ja perinteisen käsityötaidon kunnioitus. Raaka-aineina käytetään vain luonnonmateriaaleja ja tuotteet valmistetaan ammattitaidolla ja viimeistellään huolella ja perinteitä vaalien.

Palvelu:Liikelahjat
 
 

Boizak Trycktjänster-Painopalvelut HÖGBACKA

Painotuotteita, painopalveluita

Tarjontaamme kuuluvat painotuotteet ja mainostuotteet. Painomenetelminä offsetpaino sekä kirjapaino menetelmät. Laajat valikoimat mainoslahjoja ja liikelahjoja kuten kynät, pussit ja kassit, siis lyhyesti kaikkea mainosalalta. Myös kaiverrukset; kaiverramme mm kaikki kyltit. Toimitamme tuotteitamme koko maahan.

Tuote:liikelahjat
 
 

ML - Pokalprint PIRTTIKYLÄ

Mainoslahjoja

Kaiverramme logon, nimen tai haluamasi tekstin suoraan tuotteeseen, esimerkkeinä laserkaiverrukset, lasikaiverrukset, nahkakaiverrukset, puukaiverrukset, käsikaiverrukset. Tuotteinamme pokaalit, mitalit, urheilupalkinnot, lahjatavarat, nimikilvet, veistokset, maljakot, juomalasit, viinilasit, jne. Toimimme Vaasan eteläpuolella Närpiön alueella mutta toimitamme tuotteemme kaikkialle maahan.

Valmistaa:Liikelahjat
 
 

RT Landgren Oy KIRKKONUMMI

Mainoslahjoja, liikelahjoja

RT Landgren Oy Jo vuodesta 1987 olemme toimittaneet yrityksille ja yhteisöille yritysasuja, mainosvaatteita ja liikelahjoja. Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä. Löydät meiltä monet tunnetut, perinteiset merkkituotteet sekä viimeisimmät uutuudet. Valikoimista löytyy valmiita varastotuotteita sekä asiakkaan toivomusten mukaan räätälöityjä asuja ja liikelahjoja. Hoidamme tuotteisiin myös kaikki logomerkinnät – brodeeraus, silkki- ja tampopainatus, lasermerkintä ja ets

Palvelu:Liikelahjat
 
 

Pyhäranta Gloriosa HELSINKI

Kukkakauppa

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva tilauskukkakauppa. Palvelemme asiakkaitamme sydämellä ja ajatuksella. Useasti asiakkaamme suusta kuultu kommentti on: "Kyllähän sinä tiedät ja osaat." Juuri siksi niin monet asiakkaamme antavat meille vapaat kädet sidontatöiden osalta ja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Olemmekin ylpeitä työstämme ja käsityötaidoistamme.

Hakusana:Liikelahjat
 
 

Markkinointi Jari Nummela KAUTTUA

Mainoslahjoja, liikelahjoja

Me toteutamme teille yksilölliset mainoslahja- sekä liikelahjatuotteet toiveittenne mukaan. Meiltä laaja ja laadukas valikoima erillaisia yrityslahjoja sekä liikelahjoja. Mainoslahja- sekä liikelahjatuotteet maahantuonti ja tukkumyynti

 
 

Riipisen Riistaherkut Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Kuusamon myymälä sijaitsee lähellä keskustaa, matkalla etelästä Rukalle. Kuusamon päämyymälästä löydät myymälöistämme laajimman valikoiman matkamuistoja ja riistatuotteita.

Hakusana:liikelahjoja
 
 

Joen Tikkituote Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Brodeerausta, tekstiilien painatusta

Joen Tikkituote Oy - Brodeeraus, tekstiilien painatus ja viimeistely. Brodeeraus on ajaton, tyylikäs ja kestävä tapa merkitä ja personoida tuotteita. Brodeeraamme ja painamme erilaiset työ- ja yritysasut, urheiluseurojen team -ja peliasut sekä henkilökunta- ja liikelahjat. Kauttamme laadukkaat tekstiilit ja painotuotteet, joustavasti ja nopeasti.

Palvelu:liikelahjat
 

Muuta hakua

Liikelahjoja:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus