:

Limusiinit

Limusiini · limusiinit · limusiineja

Hakuehdolla limusiinit löytyi yhteensä 19 yritystä.

 

Taxi 6 oulu OULU

Taksi, tilausajoja

Taksiliikenne ja tilausajot. Varaa tyylikäs auto juhlakuljetuksiin. Vaivatonta ja tyylikästä kuljetusta kelillä kuin kelillä. Also available in English, på Svenska, und auf Deutsch.

Hakusana:limusiini tasoista kuljetusta
 
 

Autopurkaamo Harri Salo-Taksi Harri Salo KUIVASKYLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopurkaamo

Olemme virallinen romuautojen vastaanottopiste. Otamme vastaan romuautot, sekä myymme auton vara- ja purkuosia sekä renkaita. Meillä myös kattava taksipalvelu 24 h/vrk henkilöautolla, 1+8 hengen tilatakseilla ja 1+16 hengen sekä uutuutena 1+26 hengen pikkubussilla tilausliikenteessä.Uutuus! Kulje tyylikkäästi limusiinilla! Soveltuu hyvin hääkuljetuksiin tai polttareihin. Palveluun kuuluu auton lisäksi kuljettaja. Ota Yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:limusiini
 
 

JPM Korjauspalvelu Oy KERAVA

Autokorjaamo

Olemme kaksi vuotta Keravalla toiminut neljän työntekijän autokorjaamo. Pystymme tarjoamaan niin yrityksille kuin kuluttakillekin autojen erilaisia huolto- sekä korjaustöitä. Palveluihimme kuuluu myös hitsaustyöt sekä metallirakenteiden valmistus. Näin keväällä otamme vastaan myös kesäkalusteita maalattavaksi asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Uutena palveluna on myös Limusiinin vuokraus. Kotisivuja ei vielä ole, mutta ovat tuloillaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:Limusiinin vuokraus
 

Muuta hakua

Limusiinit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus