:

Lounaslista

Lounaslista

Hakuehdolla lounaslista löytyi yhteensä 18 yritystä.

Lounas-Ravintola Myllytupa HÄMEENLINNA

Lounasravintola, juhlapalveluja

Lounas-Ravintola Myllytupa sijaitsee Vanajan keksitehtaan alatilossa. Tervetuloa maukkaalle lounaalle. Isoille linja-autoryhmille olemme auki sopimuksen mukaan. Meillä voit keskittää ruokailun sekä tehdä tehtaan myymäläostokset samanaikaisesti. Teemme myös juhliisi HERKULLISET tarjottavat esim. syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet jne. Kysy myös yritystilaisuuden tarjoilusta. Toteutamme myös erilaisia tilauksia asiakkaan toiveen mukaan, saunailloista aina metsään soppatykkiruokailuun.

Kohderyhmä:lounaslista
 

Ravintola Allotria HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Vuonna 1953 elokuvakustantamo Allotria Filmin elokuvateatteri Allotria avasi ovensa osoitteessa Hämeentie 68. Teatteri tarjosi suuria tunteita suurelta kankaalta kymmenen vuoden ajan. Nyt Allotria on avannut ovensa ruokaravintolana samassa osoitteessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa ja kutsuu viihtymään rennon palvelun, reilun ruoan, laadukkaiden viinien ja hyvien kahvien sekä loistavan ohjelman pariin. Tervetuloa vallattomaan Allotriaan!

Palvelu:lounaslista
 
 

Café Ratsula PORI

Kahvila, lounasravintola, lounaspaikka, lounaskahvila, lounaita

Café Ratsula tarjoilee maukasta lounasruokaa Porissa. Meiltä löydät myös salaatteja, runsaita voileipiä sekä sämpylöitä. Myös vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana. Lisäksi lämpimäisinä toastit ja tutut paninit. Makeannälkään löytyy uunituoretta pullaa, herkullisia leivonnaisia ja pieniä makeita herkkupaloja. Juomapuolelta löytyy herkullista kahvia, espressoa, cappuccinoa ja lattea, laadukasta teetä, virvoitusjuomia ja mehuja. Tervetuloa laadukkaaseen lounaskahvilaan Porissa!

Hakusana:lounaslista
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus