Lukkosepät

Lukkoseppä · lukkosepät · lukkoseppiä

Hakuehdolla lukkosepät löytyi yhteensä 57 yritystä. Tulokset 1—20:

Helatalo Kajaanin Lukko - Kajaanin Lukko Oy KAJAANI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, lukkojen korjauksia, lukkoliike, kylpyhuonetarvikkeita

Helatalo - Kajaanin Lukko Oy on luotettavan palvelun erikoisliike. Olemme Abloy-valtuutettu lukkoliike ja FK:n hyväksymä rikosilmoitinliike. Henkilökuntamme vahvuus on 10 henkilöä, joista 8 on Abloy-valtuutettuja lukkoseppiä. Vähittäis- ja tukkumyynti, lukitusjärjestelmät, helat, vetimet, oviautomatiikka, kamerat, turvallisuuden kokonaisratkaisut, hälyttimet, apuvälineet, varusteet, avainpalvelut, turvatarkastukset, asennus, avaus, huolto sekä päivystys. Meiltä myös Smedbo kylpyhuonetarvikkeet.

Palvelu:lukkoseppä Kajaani
 

LUKKOTALO - Lukko ja Kone Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Oviautomatiikka, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

LUKKOTALO – Lukko ja Kone Oy on vuonna 1962 perustettu täyden palvelun turvaurakointiliike. Laajan tuotevalikoiman LUKKOTALO tarjoaa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua 50 vuoden vahvalla kokemuspohjalla, keskeisellä paikalla Porin keskustassa. LUKKOTALO on ISO 9001 -laatujärjestelmän mukainen ABLOY-valtuutettu sekä Kaba- ja Dorma-valtuutettu lukkoliike. Olemme myös Suomen turvaurakoitsijaliiton jäsenliike sekä AM Security Oy:n osakas.

Aihepiiri:Lukkoseppä Pori
Yhteystiedot: Lukkoseppä , PÄIVYSTYS klo 17 - 08
040 7236 725

 

Rovaniemen Turvacenter Oy ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hälytysjärjestelmiä, opasteita, kylttejä, lukkoliike

Rova Lukko nykyisin Rovaniemen Turvacenter Oy, tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua: laadukkaat tuotteet, yksilöllisesti suunnitellut ja tarpeisiisi mitoitetut turvallisuusratkaisut, jatkuvan tuotetuen sekä huoltopalvelut. Määrätietoisen laatu-ja tuotekehitystyön tuloksena Turvacenter Oy:lle myönnettiin SFS-ISO 9002 –laatusertifikaatti jo vuonna 1994. Jatkuva laatutyömme ja asiakastyytyväisyysseuranta merkitsee toimintavarmuutta, viimeisteltyä työn jälkeä ja hyvää asiakaspalvelua.

Palvelu:Lukkoseppä
Yhteystiedot: Lukkoseppä Toimitusjohtaja, Kari Söderlund
0500-894 141

 

Anvia Securi Oy - Securi Pietarsaari PIETARSAARI

Oviautomatiikka, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

Omaisuuden ja oman turvallisuuden kannalta on tärkeää, että lukitus toimii moitteettomasti, suojaa riittävästi asukasta, yritystä ja näiden omaisuutta sekä antaa riittävän yksityisyyden suojan. Lukituksen on täytettävä myös nykyiset turvallisuusvaatimukset sekä oltava fyysisesti luja ja kestävä murto-tai ilkivaltayrityksiä vastaan. Testatut ja Suomen Finanssialan Keskusliiton hyväksymät ABLOY® -lukitustuotteet varmistavat ovien ja muiden lukituskohteiden fyysisen lujuuden sekä turvallisuuden

Palvelu:Lukkoseppä
 

Anvia Securi Oy - Securi Kokkola KOKKOLA

Lukkoliike, turvallisuuslaitteita, lukkoseppä

Keskipohjanmaan Lukkopalvelu Oy on nykysin Securi Kokkola, paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike.

 

Anvia Securi Oy - Securi Seinäjoki SEINÄJOKI

Lukkoliike, lukkoseppä

Lakeuden Lukko on SECURI – tuotemerkin alla toimiva paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. Lakeuden Lukko on vuonna 1989 perustettu erikoisliike, joka tarjoaa osaamista sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön.

 

Anvia Securi Oy - Securi Oulu OULU

Lukkoseppä, lukkoliike, turvallisuusjärjestelmiä

SECURI Oulun Lukko on vuonna 1969 perustettu erikoisliike, joka on paikallinen ja alueellinen ABLOY –valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK(entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

 

Anvia Securi Oy - Securi Raahe RAAHE

Turvallisuusjärjestelmiä, lukkoliike

SECURI Raahe on paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. SECURI Raahe on osa Anvia Securi Oy:tä. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK (entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

Aihepiiri:Lukkoseppä
 

Anvia Securi Oy - Securi Kuusamo KUUSAMO

Turvallisuuspalveluita, lukkoliike

SECURI Kuusamo on paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. SECURI Kuusamo on osa Anvia Securi Oy:tä. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK (entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

Palvelu:Lukkoseppä
 

Lukkoliike - Rakennusliike - Tilipalvelu Heikki Väisänen PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, lukkoliike, rakennusliike

Heikki Väisänen - Monialayrittäjänä, jolta voit tilata täydenpalvelun tilitoimisto- ja isännöintipalveluiden lisäksi rakennuspalvelut, remonttipalvelut ja lukkoliikkeen palvelut. Rakennusliike tarjoaa remontointia, uudisrakentamista ja kiinteistöjen, omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen saneeraus. Kauttamme sisäremontit, kattoremontit ja kylpyhuoneremontit. Julkisivuremontit katosta perustuksiin saakka. Pyydä remonttitarjous meiltä.

Hakusana:lukkoseppä
 

G4S Lukkoasema Oy Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Valvontajärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

G4S tarjoaa asiakkailleen monipuolisia vartiointi-, rahankäsittely-, lukitus- ja valvontapalveluja. G4S Lukkoasema on monipuolinen ja pitkän kokemuksen omaava lukkoseppä ja lukkoliike Oulussa. G4S Lukkoasema on yksi Suomen suurimmista Abloy-valtuutetuista lukkoliikeketjuista. Tarjoamme ensiluokkaisia lukitusratkaisuja koteihin ja yrityskiinteistöihin. Meiltä saat tarpeisiisi sopivat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät uudisrakennuksista remontointikohteisiin.

Toimialue:lukkoseppä
 

Helsingin Lukkokeskus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Oviautomatiikka, turvallisuusjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike, lukkoseppä

Olemme lukitus- ja turva-alan erikoisliike. Päivystävä lukkoseppä (päivystys 24 h) 24/7 ja valtuutettu Abloy-lukkoliike, palvelemme 24h pääkaupunkiseudulla:Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo. Kauttamme lukot, helat, avaimet, ovikoneet, murtohälyttimet, kalterit, sähkölukot, kassakaapit, turvakaapit, murtosuojakalvot, rullakalterit sekä palveluina lukkoavaukset, -asennukset, -korjaukset, ovikone- ja kassakaappihuoltoa. ISO 9001-sertifikaatti. Katso myös turvaseppä.fi Ota

Hakusana:päivystävä lukkoseppä
Palvelu:lukkoseppä 24h
Yhteystiedot: Lukkoseppä Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen Sipoo, Päivystys 24 H
0400 24 24 24

 

iLOQ Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Turvallisuuspalveluita, lukkojen valmistaja, lukkojen valmistusta

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Asiakkaina:Lukkosepät
 

Helsingin Avain-Palvelu Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lukkoseppä, lukkoliike

Helsingin Avain-Palvelu Oy on vuodesta 1947 asti toiminut Abloy®-valtuutettu lukkoliike sekä Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsenliike. Yrityksen toimenkuva kattaa lähes kaiken avaimista, lukon korjauksista, asennuksista ja heloituksista sähköiseen lukitukseen, ovipuhelinjärjestelmiin, hälyttimiin ja kulunvalvontaan. Kuulumme ISO 9001 standardin mukaiseen laatujärjestelmään. Myymälä avoinna ma-pe 8.00-16.00.

Palvelu:lukkoseppä
 

Flexim Security Oy OULU

Lukkoliike, avaimia, hälytysjärjestelmiä, turvallisuusjärjestelmiä, valvontajärjestelmiä, oviautomatiikka

Flexim Security Oy on Suomen johtava oviympäristön ja turvatekniikan kokonaisratkaisujen sekä työajanhallintaratkaisujen toimittaja. On kyseessä sitten lukitus, oviautomatiikka, turvatekniikka tai työajanseuranta, meiltä löytyvät sopivat ratkaisut, sopivin kustannuksin ja ominaisuuksin. Flexim Securityn noin 150 turvallisuuden ammattilaista palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. Flexim Securityn ympärivuorokautinen päivystys varmistaa tavoitettavuuden aina ongelmatilanteiden sattuessa.

Palvelu:lukkoseppä
 

Turvacenter Kemijärvi KEMIJÄRVI

Lukkoliike, turvallisuuslaitteita

Turvacenterin osaavat ja turvavaltuutetut ammattimiehet ovat palveluksessasi kaikessa kodin ja kiinteistön turvallisuuteen liittyvissä tarpeissasi. Jokaiseen erikoistyöhön on liikkeessämme erityisosaajansa, joten voit olla varma palvelun tasokkuudesta.Turvaurakoitsijamme tekemän kiinteistötarkastuksen sekä kiinteistösuunnitelman perusteella voidaan arvioida kiinteistön hälytysjärjestelmän tarve ja laajuus.

Yhteystiedot: Lukkoseppä/Myymälävastaava, Lauri Alatarvas
050 3524641

Lukkoseppä, Tenho Mourujärvi
050-3214826

 

Flexim Security Oy PORI

Oviautomatiikka, valvontajärjestelmiä, turvallisuusjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, avaimia, lukkoliike

Flexim Security Oy on Suomen johtava oviympäristön ja turvatekniikan kokonaisratkaisujen sekä työajanhallintaratkaisujen toimittaja. On kyseessä sitten lukitus, oviautomatiikka, turvatekniikka tai työajanseuranta, meiltä löytyvät sopivat ratkaisut, sopivin kustannuksin ja ominaisuuksin. Flexim Securityn noin 150 turvallisuuden ammattilaista palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. Flexim Securityn ympärivuorokautinen päivystys varmistaa tavoitettavuuden aina ongelmatilanteiden sattuessa.

Palvelu:lukkoseppä
 

Flexim Security Oy HELSINKI

Oviautomatiikka, valvontajärjestelmiä, turvallisuusjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, avaimia, lukkoliike

Flexim Security Oy on Suomen johtava oviympäristön ja turvatekniikan kokonaisratkaisujen sekä työajanhallintaratkaisujen toimittaja. On kyseessä sitten lukitus, oviautomatiikka, turvatekniikka tai työajanseuranta, meiltä löytyvät sopivat ratkaisut, sopivin kustannuksin ja ominaisuuksin. Flexim Securityn noin 150 turvallisuuden ammattilaista palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. Flexim Securityn ympärivuorokautinen päivystys varmistaa tavoitettavuuden aina ongelmatilanteiden sattuessa.

Palvelu:lukkoseppä
 

Flexim Security Oy SEINÄJOKI

Oviautomatiikka, valvontajärjestelmiä, turvallisuusjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, avaimia, lukkoliike

Flexim Security Oy on Suomen johtava oviympäristön ja turvatekniikan kokonaisratkaisujen sekä työajanhallintaratkaisujen toimittaja. On kyseessä sitten lukitus, oviautomatiikka, turvatekniikka tai työajanseuranta, meiltä löytyvät sopivat ratkaisut, sopivin kustannuksin ja ominaisuuksin. Flexim Securityn noin 150 turvallisuuden ammattilaista palvelee asiakkaitamme valtakunnallisesti. Flexim Securityn ympärivuorokautinen päivystys varmistaa tavoitettavuuden aina ongelmatilanteiden sattuessa.

Palvelu:lukkoseppä
 

Turvatalo - Ylivieskan Lukko Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lukkoliike

Olemme Abloy-valtuutettu lukkoliike.

Aihepiiri:Lukkoseppä
Yhteystiedot: Lukkosepät, Tuomo Hyyppä
0503620821

 

Muuta hakua

Lukkosepät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.