:

Luvat

Lupa · luvat · lupia

Hakuehdolla luvat löytyi yhteensä 37 yritystä. Tulokset 1—20:

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, mökkejä

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.

Palvelu:Kalastusluvat Kelosyöte Kovalampi, pohjois-suomi
 

Auhon Lomaranta PUOLANKA

Mökkejä, matkailupalveluja, kokoustilat

Auhon Lomaranta on matkailuyritys Puolangalla Auhonjärven rannalla Ylä-Kainuussa. Tarjoamme majoitusta mökeissä. Leirikeskuksen tilat soveltuvat ryhmien majoittamiseen, kokouksiin, leirikouluihin ja yritysten virkistyspäivien viettämiseen. Auhonjärvellä voit kalastaa, ympäristössä on kelkkareitit ja vaellusreitit. Metsästystä voi harrastaa yksityisten ja valtion mailla. Asukkaidemme käytössä on veneitä ja kanootteja. Jokaisessa mökissä on saunan lisäksi myös erillinen puulämmitteinen rantasauna.

Aihepiiri:Kalastuslupia
 

Kesport Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatekauppa, urheilukauppa, eräkauppa

Kesport Pudasjärvi on täyden palvelun urheiluliike Pudasjärven keskustassa. Valikoimissamme vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Lenkkikengät, jalkapallokengät,hiihtokengät ja vaelluskengät laatumerkeistä. Liikuntaharrastukseen salibandymailat, skeittilaudat, sukset, luistimet ja polkupyörät. Eränkävijöille kalastusvälineet, rinkat ja reput, eräulkoiluun asianmukaiset ulkoilupuvut, alusasut ja jalkineet. Metsästäjille patruunat, kiikarit, asepussit ja jakkarareput. Valikoimamme myös lapsille.

Tuote:Kalastusluvat
 

Eskolan Lomamajat JAURAKKAJÄRVI

Veneiden valmistaja, majoitusta, mökkejä

Eskolan Lomamökit sijaitsevat Pudasjärvellä Jaurakkajärven kylällä. Hirsimökki Jaurakkajärven rannalla on sähköistetty ja hyvin varusteltu. Puulämmitteinen sauna ja tilava terassi kruunaavat viihtyisän lomapaikan olosuhteet. Kun haluat lomalle erämaahan, niin lammen rannassa Aittolammella sijaitseva hirsimökki tarjoaa upeat puitteet luontolomalle. Erämaaloman kruunaa Pakopirtti, joka sijaitsee erämaalammen rannalla, rauhallisella paikalla, rantasauna terasseineen on kokemus aidossa luonnossa.

Palvelu:kalastusluvat Pudasjärvi
 

Tuli-Tauko Lounaskahvila SOTKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, pizzeria, elintarvikekauppa

Tuli-Tauko on Pudasjärvellä, Kuusamontien ja Puolangantien riteyksessä. Kahvila-Ravintolassamme kotiruokalounas päivittäin noutopöydästä. Jälkiruoaksi tarjoamme lettukahvit. Listoiltamme pizzaa ja grilliruokaa, elintarvikkeita myymälästämme. Tulitauko on pysähdyspaikka Pudasjärven jälkeen matkallasi Syötteelle tai Rukalle,veikkauspisteessämme pelaat veikkauksen pelejä ja kalastusluvat myymme lähialueelle.Kahvilassamme on patio ja kesäisin palvelee jäätelökioskimme.Tervetuloa lettukahville!

Palvelu:Kalastusluvat
 

Villi Pohjola ROVANIEMI

Mökkejä, lomamökkejä, kalastuslupia

Villi Pohjola järjestää unohtumattomia luontoelämyksiä puhtaan luonnon keskellä niin loma- kuin työmatkallesi. Paketoimme eräretkesi tai lomasi haluamallasi tavalla. Varaa nettikaupastamme majoitusta eräkämppään, mökkiin tai lomamökkiin. Osta netistä metsästysluvat ja kalastusluvat. Mökkimme sijaitsevat suomen parhailla luontokohteilla, jossa voit kalastaa, metsästää, retkeillä, marjastaa, meloa tai tehdä mitä ikinä mielitkin. Puhtaassa luonnossa ajatus ja sielu lepäävät.

 

Pudasjärven kaupunki - IIjoki Kalastusmatkailukohde PUDASJÄRVI

Kalastusta, nähtävyys, luontomatkailuja

Iijoki virtaa Pohjois-Pohjanmaan halki ja Iijoen vesistöalue on laaja. Joen alkulähteet ovat Kuusamossa, josta joki virtaa Taivalkosken, Pudasjärven, Yli-Iin ja Iin kautta Perämereen. Iijoki on noin 370 km:n mittainen ja virtaa vapaana suurimmalta osalta. Iijoen lukuisat kosket ovat oivallisia kalastuspaikkoja ja retkeilykohteita. Iijoen merkittävimmät sivujoet ovat Siuruanjoki Pudasjärvellä ja Yli-Iissä, Korpijoki ja Livojoki Pudasjärvellä ja Kostonjoki Taivalkoskella.

Palvelu:Kalastusluvat Iijoki
 
 

Neste Oil Paltamo PALTAMO

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, ravintola

Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme, olipa kyse sitten tankkauksesta tai ostoksista. Kysy myös Kalastuslupia ja peräkärryn vuokrausta! Monipuolisesta myymälästämme saat kaikenlaista mukavaa ja tarpeellista matkaasi: autotarvikkeet, elintarvikkeet, lahjatavarat, veikkauksen ja Toton pelit.

Hakusana:kalastusluvat
 
 

Pääkkönen & Piirainen Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Metsästystarvikekauppa, kalastustarvikekauppa

Pääkkönen & Piirainen Oy - Metsästyksen ja kalastuksen erikoisliike vuodesta 1946 - toimimme siis jo kolmannessa sukupolvessa. Ase- ja erätarvikkeiden lisäksi tarjoamme asesepän palveluja sekä kalastusluvat voi myös hankkia meiltä. Aseet voit ostaa myös verkkokaupasta. Tutustu kotisivullamme mallistoon ja toimintaohjeisiin. Tervetuloa!

Palvelu:kalastusluvat
 
 

Turun Finanssikirjanpito Ky TURKU

Kirjanpitotoimisto, kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Yrittäjän tärkeintä ajankäyttöä on oman menestymisensä turvaaminen käyttämällä oma aika ydinosaamiseensa ja siirtämällä taloushallinnon tehtävät näiden asioiden ammattilaisille. Tarjoamme Sinulle taloushallinnon palvelut monipuolisesti eri osa-alueilta.

Palvelu:lupa-asioiden haku
 
 

PMM-Yhtiöt Oy TURKU

Remontteja

PMM-Yhtiöt Oy, teemme pääasiassa ympäri Suomea kylminä vuoden aikoina rintamamiestaloremontteja/lämpöisinä kesämökkiremontteja ja kaikki kohteet, kokonaisvaltaisina urakkatöinä laidasta laitaan.

Palvelu:luvat
 
 

Iijoen Vesistön Kalastusalue PUDASJÄRVI

Kalastusta, kalastuslupia, kalastuskunta

Iijoen Vesistön Kalastusalueen toiminta on lakisääteistä ja se on kattojärjestö Iijoen vesistön Osakaskunnille. Tärkeimmät tehtävät ovat kalastuksen valvonta, kalavesien hoito,kalastusrajoitusten suunnittelu ja toteutus, kalastuspaikkojen kehittäminen, hankkeiden suunnittelu ja avustusten hakeminen esimerkiksi kalaportaiden ja kalateiden toteuttamiseen.Kalastuskuntien opastus ja neuvontatyöt yhteistyössä Pro Agrian kanssa.Neuvotteleva elin osakaskuntien puolesta.

 
 

Jongun Osakaskunta - Iijoki PUDASJÄRVI

Kalastusta, kalastuslupia

Jongun osakaskunnan 3200ha : alueeseen kuuluu paljon runsaita kalastusvesiä,kuten Jongunjärvi, Pelttarinjärvi, Korpijoki Jongulta Siivikkoon, Paukkerin kosket. Jongun osakaskunnan muodostavat alueen maanomistajat, jotka suorittavat jäsenmaksun osakaskunnalle, sekä lunastavat verkkomerkit, rampumertamerkit, koukkumerkit vuosittain vahvistetun hinnan mukaan. Osakaskunnan ulkopuolisten on mahdollista ostaa edullisesti myös vuosilupia,perhokalastuslupia,uistinlupia, verkkomerkkejä ja perhelupia.

Yhteystiedot: Kalastuslupien myynti Jongun Osakaskunta, Neste Pudasjärvi
08 822 522

Kalastuslupien myynti Pelttarissa, Simo Jussila
040 517 7658

Kalastuslupien myynti Paukkerinharjulla, Tarja Paukkeri
040 767 2198

Kalastuslupien myynti Ruottisenharjulla, Pekka Harju
0400 345 466

Kalastuslupien myynti Juurikkarannalla, Aimo Pesälä
040 849 8188

Kalastuslupien myynti Paukkerissa, Sinikka Paukkeri
050 560 9094

Kalastuslupien myynti Siivikossa, Jorma Syrjäpalo
040 536 2417

 
 

Korpisenperän Osakaskunta JAURAKKAJÄRVI

Kalastusta, kalastuskunta

Korpisenperän osakaskunnan vesialueet sijaitsevat Pudasjärven kaakkoisosassa vasten Puolangan rajaa. Vesialueita on alueen läpi virtaavan Korpijoen lisäksi Askanjoessa ja Puhosjoen alajuoksulla.Tärkeimmät järvet ovat Korpinen,Jaurakkajärvi ja Akonjärvi.Alueella sijaitsee useita metsälampia,esim. Iso-Lohilampi(Jaurakkavaara),Valkeinen(Korpinen)Koskikalastuspaikkoja mm. Korpikoski,Akonkoski ja Jaurakkakoski.Jaurakkajärven rannassa on veneenlaskupaikka ja tulentekopaikka.

Palvelu:Kalastusluvat Jaurakkajärvi, Kalastusluvat Korpijoki, Kalastusluvat Puhosjoki
Yhteystiedot: Kalastuslupien myynti Korpisenjärventiellä, Jaakko Piira
0400-322554

Kalastuslupien myynti Pudasjärven keskustassa, Martti Herukka
040-5125797

Kalastuslupien myynti Jaurakkajärvellä, Toivo Alatalo
040-5275296

Kalastuslupien myynti, Jorma Alatalo
050-3475555

Kalastuslupien myynti, Aarne Putula
040-5405962

 
 

Korentojärven Kalaveden Osakaskunta SOTKAJÄRVI

Kalastusta

Korentojärven Osakaskunnan vesialue on noin 1000 ha. Alueeseen kuuluvat esim. Iijoen vapaana virtaava keskiosaa Yläkuresta 30 km matkalta lähelle Jongun haaraa. Korentojärvi, Sotkajärvi, Hirvasjärvi sekä osa Jongunjärveä ja Nikujärveä sekä lukuisa määrä pienempiä jokia lampia ja puroja. Osakaskunta kuuluu Iijoelle perustettuun yhteislupa-alueeseen Jurmusta Ervastin siltaan, 43 km:n edullinen yhteislupa-alue, johon luvat myy metsähallitus. Jaaskamonkoski on suosittu virkistyskalastusalueemme.

Palvelu:Kalastusluvat Korentojärvi, Kalastusluvat Sotkajärvi, Kalastusluvat Jaaskamonkoski, Kalastusluvat Hirvasjärvi
Yhteystiedot: Kalastuslupien myynti, K-Kyläkauppa Vesa Ervasti
040-528 1906

Kalastusluvat, Tulitauko
040-502 3813

Kalastuslupien myynti, Sulo Simonen
08-833 117

Kalastuslupien myynti, Kauko Ervasti
0400-164 674

Kalastuslupien myynti, Seppo Parkkila
044 5822015

Kalastuslupien myynti, Neste Pudasjärvi
08-822 522

Kalastusluvat, Kesport Pudasjärvi
08-821 851

Kalastuslupien myynti Kuressa, Kari Laakkonen
040-765 4164

 
 

Kouvan kalastuskunta SARAJÄRVI

Kalastusta, kalastuslupia

Kouvan Kalastuskunnan päävesialueet ovat Kouvanjärvi,Kortejärvi, osa Luokanjärveä, ja Kouvanjoki yksityismaiden osalta

Palvelu:Kalastusluvat Kouva, Kouvanjärvi
Yhteystiedot: Kalastuslupien myynti, Esa Manninen
040 7353318

Kalastuslupien myynti, Aira Hiltula
045 6305992

 
 

Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto HELSINKI

Teknisiä palveluita, julkisia palveluita

Rakennus- ja toimenpidelupien käsittely, rakennustyön valvonta rakennuslautakunnan alaisena.

Palvelu:Luvat, Lupa-asiat
 

Muuta hakua

Luvat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus