:

Määräaikaistarkastus

Määräaikaistarkastus

Hakuehdolla määräaikaistarkastus löytyi yhteensä 16 yritystä.

Autokorjaamo Moilanen Ky LOHJA

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta

Kaipaako autosi huoltoa? Autokorjaamo Moilanen Ky tarjoaa autokorjaamopalveluita Lohjalla. Huollot ja koneremontit henkilö- ja pakettiautoille jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme pakokaasumittaukset ja vuosikatsastushuollot. Asiakaskuntaamme kuuluu Uudenmaan mm. Espoon, Raaseporin ja Kirkkonummen autoilijat. Tee ajanvaraus numerossa 019-331 768!

Palvelu:määräaikaistarkastus
 

Ikaalisten Kylmälaite Oy KILVAKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähdytyslaitteita, kylmälaitteiden asennusta

KYLMÄALAN PALVELUT VUODESTA 1995! Teemme kylmälaitteiden huollot, asennukset, korjaukset, kuntotarkastukset ja –arvioinnit, määräaikaishuollot sekä teknisten tilojen vapaajäähdytykset. Erikoisosaamisalueenamme on koneikkovalmistus CE-merkinnällä kaupan ja teollisuuden kohteisiin. Olemme valtuutettu kylmälaiteurakoitsija. Alueena koko Suomi myös tarvittaessa ulkomailla. Otathan yhteyttä! Katsotaan, miten voimme olla parhaiten avuksi.Edustamiamme tuotemerkkejä mm:Daikin, Danfoss, GEA, Lu-Ve, Mits

Palvelu:määräaikaistarkastukset
 
 

Sähkötare Ky VALKEAKOSKI

Sähköurakointia

Tarjoamme sähkötarkastukset sekä sähkösuunnitelmat 40 vuoden tuomalla ammattitaidolla. Teemme varmennus-ja määräaikaistarkastuksia asuinrakennuksien sekä luokkien 1 ja 2 sekä 3b ja 3c sähkölaitteistossa. Teemme lisäksi vankalla kokemuksella sähkösuunnitelmat uudis- ja saneerauskohteisiin. Lisäksi myös kuntotutkimukset ja -arvioinnit sekä sähkötöiden valvonta.

Hakusana: maatilojen määräaikaistarkastukset
 
 

Monimerkkikorjaamo ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Olemme perinteinen ja samalla nykyaikainen monimerkkikorjaamo joka tekee määräaikaishuollot ja korjaukset kaikenmerkkisille ja -ikäisille autoille vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Käytössämme autotesteripalvelu. Öljynvaihdot, kaikki rengastyöt, jarrujärjestelmät, äänenvaimentimet, pakoputkistot nelipyörä linjaukset, polttoainejärjestelmät ym. Palvelemme: ma-to 8- 18, pe 8-16. Tervetuloa palveltavaksi, me välitämme autostasi.

Palvelu:katsastuksen määräaikaistarkastukset
 
 

Ilka Service Oy LOHJA

Sähkösuunnittelua

Ilka Service Oy - Sähkötarkastuksiin,sähkösuunnitteluun ja lämpökuvauksiin keskittyvä yritys Lohjalla. Palvelumme: sähkösuunnittelu,määräaikaistarkastukset, varmennustarkastukset,lämpökuvaukset,sähkökuntotutkimukset, käytönjohtajuudet,sähköverkon analysoinnit,huolto-ja kunnossapitosuunnittelu,valvontatehtävät ja asiantuntijapalvelut. Soita 050 5686 314 ja kysy lisää!

Palvelu:sähkölaitteiston määräaikaistarkastus
 
 

Itä-Suomen Turvapiste Oy TUUSULA

Teknistä testausta

Suoritamme nosto- ja turvalaitteiden määräaikaistarkastukset, tekniset testaukset ja korjaukset kokonaisvaltaisesti esim. nostoapuvälineet ja taljat, putoamissuojaimet, autonostimet, kuormausnosturit, henkilönostimet ym. Palvelemme pääasiasa teollisuus-vuokraus- ja rakennusyrityksissä joko huoltoautossa kohteissa tai ottamalla tarvittaessa mukaan ja palauttamalla korjattuna takaisin Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:määräaikaistarkastus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus