Maa-aineskuljetuksia

Maa-aineskuljetus · maa-aineskuljetusta · maa-aineskuljetukset · maa-aineskuljetuksia

Hakuehdolla maa-aineskuljetuksia löytyi yhteensä 194 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Kiviharjun Sora Oy YLIKIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainestoimitusta, maansiirtoa, maarakennusta

Kiviharjun Sora Oy on vuonna 1990 perustettu yritys. Yhtiön toiminta on keskittynyt hiekka-, sora-, murske- ja sepelikiviainesten toimittamiseen. Suoritamme myös konetöitä. Toiminta-alueemme on pääasiassa Oulu ja Oulun ympäristö. Kiviharjun Sora Oy on Infra ry:n ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry:n jäsen. Yrityksellä on Rakentamisen Laatu ry:n myöntämä Ralapätevyys.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Pajunen avoin yhtiö MIKKELI

Teiden rakentamista, maarakennusta

Maanrakennus Pajunen Ay: maarakentaminen, urakointi ja kuljetus Mikkelissä ja lähikunnissa. Ammattitaitoista maanrakennusta ja maansiirtotöitä monipuolisella kaivinkone-, pyöräkuormaaja-, ja kasettiautokalustolla. Teemme mm. rakennusten pohjatyöt, talo- ja mökkipohjat, tiepohjat ja teiden rakentamista, perustustyöt, kunnallistekniikkaa ja jätevesijärjestelmien kaivuutyöt. Murskeasema, mursketta ja maa-aineksia perille toimitettuna. Metsätöitä ja energiapuun korjuuta. Soita, kysy palveluistamme!

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Kuljetuspalvelu Paukama Ky JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, muutto

Kauttamme saat Jakelukuljetukset, Suorat kuljetukset, sopimusajot yrityksille, muuttopalvelut, hyllytyspalvelut, Sora- ja maa aineskuljetukset sekä talvisin lumen ajot ja lumen kuljetukset. Lue lisää palveluistamme kotisivulinkin kautta tai ota yhteyttä!

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Alf Lökström Oy VANTAA

Maarakennusta

Olemme koneurakointiyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme lavettikuljetusta, maa-aineskuljetusta, maansiirtotöitä sekä kaivuutöitä. Työt tehdään nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla. Kalustoon kuuluu kuorma-autoja, betoni-autoja, pyörökuormaajia, kaivinkoneita, dumppereita ja lavetti.

Hakusana:lavettikuljetuksia Maa-aineskuljetus
 
 

Pitkäsen Sora ALAJÄRVI

Maarakennusta

Maanrakennusta, mm. pohjatyöt omakotitaloihin. Soranajo ja muut maa-aineskuljetukset! Kauttamme monipuoliset maanrakennustyöt ja maa-aineskuljetukset ammattitaidolla jo yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palvelu:Maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Veljekset Mursu KUUSAMO

Maarakennusliike, maansiirtotöitä

Maanrakennus Veljekset Mursu - Paikallinen Kuusamolainen maarakennualan ammattilainen vuodesta 1983. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm: kunnallistekniikan rakentaminen; vesijohtoverkon, sähköverkon ja teiden rakentaminen, maarakentaminen, maan muokkaus, mätästys, pohjarakentaminen, maa-aineksien toimitus sekä talvella lumen auraus. Kalustoon kuuluuu: 4 maansiirtoautoa, 2 kuljetusalustaa, 3 puskutraktoria, 7 kaivinkonetta (14000-26000t).

Hakusana:maa-ainekset ja maa-aineskuljetus
 
 

Espoon Sora Oy ESPOO

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta, maa-aineksia

Olemme espoolainen maa-aineskuljetuksiin ja -myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme soraa, hiekkaa, sepeliä, multaa, murskeita ja kivituhkaa. Myös levitykset ja kuljetuspalvelut Uudenmaan alueella. Teemme myös maansiirto- ja maakaivuutyöt asianmukaisilla kalustoilla. Katso lisää kotisivuiltamme!

 
 

Envor Biotech Oy FORSSA

Jätehuoltoa, maa-aineskuljetusta

Puutarhamullan ja kuorikatteen myyntiä.

 
 

Lehto & Jylhä Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus, maa-aineskuljetukset
 
 

Kone- ja Metalliurakointi K. Hämäläinen MÄNTSÄLÄ

Maansiirtoa, maarakennusta

Ulkotilojen hoito, imulakaisutyöt, katujen kunnossapito, siltojen pesutyöt. Talvella auraukset ja hiekoitukset. Kunnallistekniset työt. Radio ohjattavat katujen korkeapainepesut.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Kaivuu ja kuljetus P & T Mäkelä RÖÖLÄ

Maansiirtoa, maa-aineskuljetusta, maarakennusta, lumitöitä

Kaivuu ja Kuljetus P & T Mäkelä on maanrakennus- ja maansiirtoalan täyden palvelun yritys. Monipuolisella ja nykyaikaisella alan kalustolla teemme mittavatkin maanrakentamisen urakat. Teemme rakennusten pohjien kaivuut, kunnallistekniset kaivuut ja teiden pohjatyöt. Meiltä myös kaikki maa-aineskuljetukset, sorat ja sepelit kasettilava-autolla. Tarjoamme myös lavettikuljetukset, vaihto- ja roskalavakuljetukset. Talvikaudella suoritamme teiden sekä piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Transmaa Ky NASTOLA

Maarakennusta, kuljetusala

Transmaa Ky on Niko Maatalan ja Aarno Maatalan omistama kuljetus- ja maanrakennusliike. Yritys on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta eli kokemusta alalta löytyy. Transmaa Ky:n toimialueena on Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alue.

Palvelu:Maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Paavo Malinen HYRYNSALMI

Maarakennusliike, maansiirtoliike

Maanrakennus Paavo Malinen - Maanrakennustyöt ja maansiirtotyöt kattavasti Kainuussa yli 30-vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu: tierakentaminen, pohjarakentaminen, ympäristörakentaminen, maanparannustyöt, ojitus, salaojitus, lumityöt, rinnehuolto, latuhuolto, soran ja murskeen myynti sekä ajo. Käytössämme on tela-alustaisia kaivureita, pyöräkuormaajia, maansiirtoautoja ja kasettiautoja. Toimialue: Hyrynsalmi, Suomussalmi, Ristijärvi, Puolanka, Paltamo, Kajaani, Sotkamo, Kuhmo.

Hakusana:maa-aineskuljetus Kainuu
 
 

Tmi Jamava NIVALA

Autokorjaamo, maarakennusta

Jamava-korjaamo huoltaa ja korjaa sekä autot että moottoripyörät ja pienkoneet. Kauttamme myös ammattitaidolla maansiirtotyöt ja kaivinkoneurakoinnit. Autojen huoltopalvelun päivystys toimii 24h vuorokaudessa, jolloin avun voi soittaa akuuttiin tilanteeseen tien päälle! Liikkuva huoltoapumme palvelee autoilijoita Haapajärven ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Saaren Maansiirto Ky OULAINEN

Maarakennusta

Vuosikymmenien kokemuksella hoidamme maarakennus- ja maansiirtotyöt ammattitaidolla. Kalustonamme on: Volvon nykyaikaiset tela-alustaiset kaivinkoneet. Uusi 18,5T kauhanpyörittäjällä ja pikaliitännällä sekä 2006 vuosimallin 23T kallistavalla kauhalla ja pikaliitännällä. Maansiirrot hoidamme Volvo FH16(8x4) RKP automaattikasetilla. Käytössämme on myös Valmet N121(2008) traktori hydraulinen kallistava perälevy + etukauha.

Palvelu:maa-aineskuljetuksia
 
 

Kuljetus Laurikkala Oy LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maarakennusta

Hoidamme maa-ainesten sekä kiviainesten myynnin ja kuljetukset sekä raakapuun puukuljetukset sopimuskuljetuksena pääasiassa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Maa-aineskuljetuksiin kuuluvat murskeet, multa, sepelit ja hiekat. Lisäksi mullan, hiekan ja hakkeen seulontatyöt. Otetaan vastaan maa-ainesten varastointialueelle purkupuut, kannot, betoni ja asfaltti. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus
 
 

Kuhmon Piha- ja Vihertyö Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusliike, viherrakennusta

Kuhmon Piha- ja Vihertyö Oy - Vuosikymmenien kokemuksella maanrakentaminen, viherrakentaminen, maa-ainetoimitukset, piharakentaminen, kivetykset, kivityöt, metsäturpeentoimitus sekä kunttaa eli metsänpohjamattoa toimitettuna. Palvelemme yksityis-, yritys- sekä julkisen puolen asiakkaita niin pienissä kuin suurissa viherrakentamisen projekteissa. Vahva ammattitaito ja hyvä kalusto takaavat nopeat ja luotettavat toimitukset.

Hakusana:maa-aineskuljetukset
 
 

Autoilija Juha Heikkinen HYRYNSALMI

Maarakennusta, maa-aineksia, lavettikuljetusta

Autoilija Juha Heikkinen palvelee Kainuun alueella kaikissa maarakennukseen liittyvissä asioissa yli 30 vuoden kokemuksella. Meillä on laaja kokemus mm. rautateiden kunnossapidosta, märkäjätteen käsittelystä sekä erilaisista maarakennusurakoista. Palveluihimme kuuluu kaikenlaiset maarakennusalan työt, lokatyhjennykset, maa-aineskuljetukset ja myynnit, lavettikuljetukset, rautateiden kunnossapidot sekä teiden rakentamiset.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Kuljetusliike K. Heijala HELSINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Palvelemme mm. maansiirto ja lumenajo töissä sekä yrityksiä että yksityisiä. Meillä on pitkä kokemus ja ammattitaito kuljetusalan töistä pääkaupunkiseudulla.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Urakointi K&T Mäkinen LEMPÄÄLÄ

Maarakennusta

Suoritamme maanrakennus-, louhinta- ja maansiirtotyöt sekä vaihtolavakuljetukset Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus
 

Muuta hakua

Maa-aineskuljetuksia:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.