Maa-aineskuljetuksia

Maa-aineskuljetus · maa-aineskuljetusta · maa-aineskuljetukset · maa-aineskuljetuksia

Hakuehdolla maa-aineskuljetuksia löytyi yhteensä 201 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Kuljetus Nukari Oy FORSSA

Kaivuutöitä, maa-aineskuljetusta, sora, hiekka

Hiekan ja soran myynti sekä maa-aineskuljetukset. Teemme myös kaivuutyöt ja seulantatyöt.

 
 

Koneurakointi Tapani Mustonen Ky REVONLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Koneurakointi Tapani Mustonen - maanrakennuksen ja kuljetuksen ammattilainen. Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt ja maa-ainestoimitukset vuosien kokemuksella. Kauttamme soraa, multaa, sadevesiviemäröinnit, ojien kaivuut, tonttien raivuut, talojen pohjatyöt, lavettikuljetukset, teiden auraukset ja hiekoitukset. Kysy urakkahinnoistamme, teemme tarjouksen kilpailukykyiseen hintaan! Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla Oulu-Raahe alueella.

Palvelu:maa-aineskuljetuksia
 
 

Kylmäoja Oy ESPOO

Maansiirtotöitä, maarakennusta

Suoritamme maarakennus- ja maansiirtotyöt vankalla ammattitaidolla ja pitkällä alan kokemuksella. Myös maa-aineskuljetukset; murskeet, mullat ja kuorikatteet. Soita kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetukset
 
 

Parha Oy JÄNNEVIRTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala, kuljetuspalveluja

Parha Oy on uudis- ja maanrakentamiseen sekä kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu jo vuonna 1979. Maanrakennustyöt kattavasti. Kysy myös maansiirtokalustoamme! Valmiita asuntoja avaimet käteen periaatteella. Rakennusliike tuottaa myös valmis elementtejä taloihin, tutustu tarkemmin kotisivuillamme. Toimintamme on keskittynyt Kuopion talousalueella ja asuntotuotanto Siilinjärvelle.

Palvelu:maa-aineskuljetuksia
 
 

Tarris Oy VITSIÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta

Teemme nopeasti ja luotettavasti erilaiset pihatyöt, salaojitukset, maa-aineskuljetukset (sorat ja mullat). Käytössämme on mm. Bobcatteja, telakaivuri, kuorma-auto, puutarha työkoneet. Toiminta-alueena on pääasiallisesti Ristiinan-Mikkelin-Suomenniemen-Mäntyharjun seutu. Myös kesämökkien pihatyöt, jätehuoltotyöt ym.

 
 

Kiviharjun Sora Oy YLIKIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainestoimitusta, maansiirtoa, maarakennusta

Kiviharjun Sora Oy on vuonna 1990 perustettu yritys. Yhtiön toiminta on keskittynyt hiekka-, sora-, murske- ja sepelikiviainesten toimittamiseen. Suoritamme myös konetöitä. Toiminta-alueemme on pääasiassa Oulu ja Oulun ympäristö. Kiviharjun Sora Oy on Infra ry:n ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry:n jäsen. Yrityksellä on Rakentamisen Laatu ry:n myöntämä Ralapätevyys.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Pajunen avoin yhtiö MIKKELI

Teiden rakentamista, maarakennusta

Maanrakennus Pajunen Ay: maarakentaminen, urakointi ja kuljetus Mikkelissä ja lähikunnissa. Ammattitaitoista maanrakennusta ja maansiirtotöitä monipuolisella kaivinkone-, pyöräkuormaaja-, ja kasettiautokalustolla. Teemme mm. rakennusten pohjatyöt, talo- ja mökkipohjat, tiepohjat ja teiden rakentamista, perustustyöt, kunnallistekniikkaa ja jätevesijärjestelmien kaivuutyöt. Murskeasema, mursketta ja maa-aineksia perille toimitettuna. Metsätöitä ja energiapuun korjuuta. Soita, kysy palveluistamme!

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Koneurakointi Veljekset Rantala Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, koneurakointia

Koneurakointi Veljekset Rantala Oy on Vesa, Osmo ja Eino Rantalan perustama maanrakennusalan yritys. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1970-luvulla, joten työkokemusta on kertynyt yhteensä jo monta kymmentä vuotta. Palveluihimme kuuluvat mm: kaapelikaivuu, lumityöt, maa-aineskuljetukset, salaojatyöt ja pihojen pohjarakentaminen. Kauttamme saat ostettua mm.: sorat, murskeet ja ruokamullat. Toiminta-alueena on Ylivieska ja lähiympäristö. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Kuljetuspalvelu Paukama Ky JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, muutto

Kauttamme saat Jakelukuljetukset, Suorat kuljetukset, sopimusajot yrityksille, muuttopalvelut, hyllytyspalvelut, Sora- ja maa aineskuljetukset sekä talvisin lumen ajot ja lumen kuljetukset. Lue lisää palveluistamme kotisivulinkin kautta tai ota yhteyttä!

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Väänälän Maanrakennus ja Kuljetus Ky ANTTOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Väänälän maanrakennus ja kuljetus Ky:n toimenkuviin kuuluu mm. teiden rakennus- ja kunnostustyöt, maa-ainesten kuljetukset sekä auraustyöt ammattitaidolla, vuosien kokemuksella. Tulevaisuudessa yritys tekee myös pihasuunnittelua. Toimimme Mikkelin ja Anttolan talousalueella. Väänälän maanrakennus ja kuljetus Ky:n omistaa Kalle Kesonen.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Alf Lökström Oy VANTAA

Maarakennusta

Olemme koneurakointiyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme lavettikuljetusta, maa-aineskuljetusta, maansiirtotöitä sekä kaivuutöitä. Työt tehdään nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla. Kalustoon kuuluu kuorma-autoja, betoni-autoja, pyörökuormaajia, kaivinkoneita, dumppereita ja lavetti.

Hakusana:lavettikuljetuksia Maa-aineskuljetus
 
 

Pitkäsen Sora ALAJÄRVI

Maarakennusta

Maanrakennusta, mm. pohjatyöt omakotitaloihin. Soranajo ja muut maa-aineskuljetukset! Kauttamme monipuoliset maanrakennustyöt ja maa-aineskuljetukset ammattitaidolla jo yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palvelu:Maa-aineskuljetukset
 
 

Lavakuljetus J.W. Helenius Oy HELSINKI

Nostopalveluja, vaihtolavakuljetusta

Palveluihimme kuuluu vaihtolavapalvelua, lumenajoa, kappaletavaranajoa, kontteja, toimitamme myös multaa sekä hiekkaa niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja yksityisille kotitalouksille ja taloyhtiöille. Meillä on tarjolla myös vaihtolavat ahtaisiin paikkoihin sekä Hiab-auto.

Hakusana:maa-aineskuljetus
 
 

Espoon Sora Oy ESPOO

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta, maa-aineksia

Olemme espoolainen maa-aineskuljetuksiin ja -myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme soraa, hiekkaa, sepeliä, multaa, murskeita ja kivituhkaa. Myös levitykset ja kuljetuspalvelut Uudenmaan alueella. Teemme myös maansiirto- ja maakaivuutyöt asianmukaisilla kalustoilla. Katso lisää kotisivuiltamme!

 
 

Kuljetus M & H Aavikko NOUSIAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Kuljetus M & H Aavikko on Nousiaisista käsin toimiva vuonna 1995 perustettu täyden palvelun perheyritys. Toimimme pääosin Turun talousalueella. Kauttamme hoituvat monipuoliset kuljetus ja logistiikka-alan palvelut alkaen kevyistä pakettiautokuljetuksista aina raskaisiin maansiirtokuljetuksiin. Nykyaikainen kuljetuskalustomme takaa luotettavat ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavat kuljetukset. Olipa kuljetustarpeesi mikä tahansa - olemm

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Envor Biotech Oy FORSSA

Jätehuoltoa, maa-aineskuljetusta

Puutarhamullan ja kuorikatteen myyntiä.

 
 

Lehto & Jylhä Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus, maa-aineskuljetukset
 
 

Kaivuu ja kuljetus P & T Mäkelä RÖÖLÄ

Maansiirtoa, maa-aineskuljetusta, maarakennusta, lumitöitä

Kaivuu ja Kuljetus P & T Mäkelä on maanrakennus- ja maansiirtoalan täyden palvelun yritys. Monipuolisella ja nykyaikaisella alan kalustolla teemme mittavatkin maanrakentamisen urakat. Teemme rakennusten pohjien kaivuut, kunnallistekniset kaivuut ja teiden pohjatyöt. Meiltä myös kaikki maa-aineskuljetukset, sorat ja sepelit kasettilava-autolla. Tarjoamme myös lavettikuljetukset, vaihto- ja roskalavakuljetukset. Talvikaudella suoritamme teiden sekä piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Transmaa Ky NASTOLA

Maarakennusta, kuljetusala

Transmaa Ky on Niko Maatalan ja Aarno Maatalan omistama kuljetus- ja maanrakennusliike. Yritys on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta eli kokemusta alalta löytyy. Transmaa Ky:n toimialueena on Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alue.

Palvelu:Maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Paavo Malinen HYRYNSALMI

Maarakennusliike, maansiirtoliike

Maanrakennus Paavo Malinen - Maanrakennustyöt ja maansiirtotyöt kattavasti Kainuussa yli 30-vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu: tierakentaminen, pohjarakentaminen, ympäristörakentaminen, maanparannustyöt, ojitus, salaojitus, lumityöt, rinnehuolto, latuhuolto, soran ja murskeen myynti sekä ajo. Käytössämme on tela-alustaisia kaivureita, pyöräkuormaajia, maansiirtoautoja ja kasettiautoja. Toimialue: Hyrynsalmi, Suomussalmi, Ristijärvi, Puolanka, Paltamo, Kajaani, Sotkamo, Kuhmo.

Hakusana:maa-aineskuljetus Kainuu
 

Muuta hakua

Maa-aineskuljetuksia:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.