:

Maa-aineskuljetuksia

Maa-aineskuljetus · maa-aineskuljetusta · maa-aineskuljetukset · maa-aineskuljetuksia

Hakuehdolla maa-aineskuljetuksia löytyi yhteensä 183 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Espoon Sora Oy ESPOO

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta, maa-aineksia

Olemme espoolainen maa-aineskuljetuksiin ja -myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme soraa, hiekkaa, sepeliä, multaa, murskeita ja kivituhkaa. Myös levitykset ja kuljetuspalvelut Uudenmaan alueella. Teemme myös maansiirto- ja maakaivuutyöt asianmukaisilla kalustoilla. Katso lisää kotisivuiltamme!

 
 

Kuljetus M & H Aavikko NOUSIAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Kuljetus M & H Aavikko on Nousiaisista käsin toimiva vuonna 1995 perustettu täyden palvelun perheyritys. Toimimme pääosin Turun talousalueella. Kauttamme hoituvat monipuoliset kuljetus ja logistiikka-alan palvelut alkaen kevyistä pakettiautokuljetuksista aina raskaisiin maansiirtokuljetuksiin. Nykyaikainen kuljetuskalustomme takaa luotettavat ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavat kuljetukset. Olipa kuljetustarpeesi mikä tahansa - olemm

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Envor Biotech Oy FORSSA

Jätehuoltoa, maa-aineskuljetusta

Puutarhamullan ja kuorikatteen myyntiä.

 
 

Lehto & Jylhä Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus, maa-aineskuljetukset
 
 

Kone- ja Metalliurakointi K. Hämäläinen MÄNTSÄLÄ

Maansiirtoa

Ulkotilojen hoito, imulakaisutyöt, katujen kunnossapito, siltojen pesutyöt. Talvella auraukset ja hiekoitukset. Kunnallistekniset työt. Radio ohjattavat katujen korkeapainepesut.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Kaivuu ja kuljetus P & T Mäkelä RÖÖLÄ

Maansiirtoa, maa-aineskuljetusta, maarakennusta, lumitöitä

Kaivuu ja Kuljetus P & T Mäkelä on maanrakennus- ja maansiirtoalan täyden palvelun yritys. Monipuolisella ja nykyaikaisella alan kalustolla teemme mittavatkin maanrakentamisen urakat. Teemme rakennusten pohjien kaivuut, kunnallistekniset kaivuut ja teiden pohjatyöt. Meiltä myös kaikki maa-aineskuljetukset, sorat ja sepelit kasettilava-autolla. Tarjoamme myös lavettikuljetukset, vaihto- ja roskalavakuljetukset. Talvikaudella suoritamme teiden sekä piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy NAUVO

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta

Kaivuu & Kuljetus Saarinen Oy - Kattavat maarakennus- sekä kuljetuspalvelut Turun seudulla. Palveluitamme ovat: kaivinkonetyöt, piharakentaminen, salaojitukset, talojen pohjat, tienpohjat, kunnallistekniset työt, louhintatyöt, purkutyöt, putkiasennukset, laituripaalutukset sekä hiekkarannan teko. Kauttamme myös piha- ja puutarhasuunnittelu, kivetykset (liuskekivet, muurikivet, betonilaatat), siirtonurmikko, kuntta. Toimitamme kaikki tarvittavat maa-ainekset pihan ja puutarhan rakentamiseen.

 
 

Transmaa Ky NASTOLA

Maarakennusta, kuljetusala

Transmaa Ky on Niko Maatalan ja Aarno Maatalan omistama kuljetus- ja maanrakennusliike. Yritys on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta eli kokemusta alalta löytyy. Transmaa Ky:n toimialueena on Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alue.

Palvelu:Maa-aineskuljetukset
 
 

Maanrakennus Aaltonen Oy TURENKI

Teiden rakentamista, alueiden rakentamista

Maanrakennusalan palvelut monipuolisesti ja ammattitaidolla Janakkalan seudulla! Käytössämme on monipuolinen kalusto, aina kevyemmistä pienkaivinkoneista järeisiin tela-alustaisiin kaivinkoneisiin, joten pystymme tarjoamaan asikkaillemme sopivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen, mm. piharakentaminen, talon pohjat, tierakentaminen, salaojitukset, kunnallistekniikka. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Ota yhteyttä!

Hakusana:maa-aineskuljetus
 
 

Kuljetus Oy Pekka Peltonen HELSINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Oy Pekka Peltonen tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalvelut monen vuoden ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Toimitamme myös maa-aineksia. Soita ja kysy meiltä lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetuksia, maa-aineskuljetukset
 
 

Saaren Maansiirto Ky OULAINEN

Maarakennusta

Vuosikymmenien kokemuksella hoidamme maarakennus- ja maansiirtotyöt ammattitaidolla. Kalustonamme on: Volvon nykyaikaiset tela-alustaiset kaivinkoneet. Uusi 18,5T kauhanpyörittäjällä ja pikaliitännällä sekä 2006 vuosimallin 23T kallistavalla kauhalla ja pikaliitännällä. Maansiirrot hoidamme Volvo FH16(8x4) RKP automaattikasetilla. Käytössämme on myös Valmet N121(2008) traktori hydraulinen kallistava perälevy + etukauha.

Palvelu:maa-aineskuljetuksia
 
 

H. Järvelin Ky LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, maarakennusta

Maanrakennus H. Järvelin Ky 30 vuotta! Ammattitaidolla maanrakennuspalvelut, maansiirtotyöt, kunnallistekniikka, viemäröinti, lavettikuljetukset, pyörökonetyöt, tontin pohjatyöt sekä kaivinkoneurakointi. Teemme myös maa-ainestoimituksia: hiekkaa ja mursketta. Kalustoomme kuuluu: 7 tela-alustaista kaivinkonetta ja lavettiauto. Palvelemme julkista sektoria, yrityksiä ja yksityisiä Oulun alueella: Liminka, Tyrnävä ja lähikunnat.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Kuhmon Piha- ja Vihertyö Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusliike, viherrakennusta

Kuhmon Piha- ja Vihertyö Oy - Vuosikymmenien kokemuksella maanrakentaminen, viherrakentaminen, maa-ainetoimitukset, piharakentaminen, kivetykset, kivityöt, metsäturpeentoimitus sekä kunttaa eli metsänpohjamattoa toimitettuna. Palvelemme yksityis-, yritys- sekä julkisen puolen asiakkaita niin pienissä kuin suurissa viherrakentamisen projekteissa. Vahva ammattitaito ja hyvä kalusto takaavat nopeat ja luotettavat toimitukset.

Hakusana:maa-aineskuljetukset
 
 

Autoilija Juha Heikkinen HYRYNSALMI

Maarakennusta, maa-aineksia, lavettikuljetusta

Autoilija Juha Heikkinen palvelee kaikissa maarakennukseen liittyvissä asioissa yli 30 vuoden kokemuksella Kainuun alueella. Meillä on laaja kokemus mm. rautateiden kunnossapidosta, märkäjätteen käsittelystä sekä erilaisista maarakennusurakoista. Palveluihimme kuuluu kaikenlaiset maarakennusalan työt, lokatyhjennykset, maa-aineskuljetukset ja myynnit, lavettikuljetukset, rautateiden kunnossapidot sekä teiden rakentamiset.

Palvelu:maa-aineskuljetukset
 
 

Urakointi K&T Mäkinen LEMPÄÄLÄ

Maarakennusta

Suoritamme maanrakennus-, louhinta- ja maansiirtotyöt sekä vaihtolavakuljetukset Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:maa-aineskuljetus
 
 

Tmi Krekilä Kimmo RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä

Viljavuustarkistettua multaa sekä täytemaata toimitettuna Raahen alueelle sekä lähikuntiin. Soita 0500 161 038 ja kysy lisää!

Palvelu:maa-aineskuljetus
 
 

Lindberg Mårten Ingvar

Maansiirtoa, maa-aineskuljetusta

Mårten Lindberg toimittaa maa-aineksia mm. soraa, sepeliä, mursketta ja hiekkaa, sekä hoitaa vaihtolavakuljetuksia Länsi-Uudenmaan alueella. Maarakennustyöt Uudenmaan alueella, joihin kuuluu mm. talojenpohjatyöt, ojitukset sekä teiden perusparannukset.

 
 

Konetyö Antti & Tarmo Oy MOISIOVAARA

Maarakennusta

Traktoriurakointi, kaivinkonetyöt ja tienhoito Hyrynsalmella ja lähikunnissa. Hoidamme teiden auraukset, lanaukset, tienvarsien niitot ja vesakon murskaukset. Kalustomme soveltuu myös maarakennukseen ja pihatöihin, kuten mökkipohjien rakentamiseen ja metsän ojitukseen.

Hakusana:maa-aineskuljetukset
 
 

KK Käkelä Oy KUUSAMO

Kiinteistönhuoltoa, maarakennusta

Maanrakennus ja kiinteistöhuolto Kuusamon ja Koillismaan alueella. Monipuolinen kalusto maanrakennusurakointiin, rakennusten pohjatöihin, maansiirtoon sekä tie- ja piha-alueiden ympärivuotiseen kunnossapitoon.

Hakusana:maa-aineskuljetukset
 
 

ML Sora Oy HUUVARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa

ML Sora Oy on Porvoon seudulla toimiva maa-ainesmyyntiin erikoistunut yritys. Myymme sekä toimitamme maa-ainekset (multa, sepeli, salaojasepeli, hiekka, sora, murske) asiakkaan toiveiden mukaan. Kuljetusliike M Lindberg Ky kuljettaa luotettavasti ja ammattitaidolla erilaiset kuljetukset, mm. leipomotuotteiden kuljetukset ja kaivuupalvelut sekä vaihto- ja siirtolavapalvelut Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:maa-aineskuljetus
 

Muuta hakua

Maa-aineskuljetuksia:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus