:

Maa-ainesten myyjät

Maa-ainesten myyjä · maa-ainesten myyjät · maa-ainesten myyjiä

Hakuehdolla maa-ainesten myyjät löytyi yhteensä 13 yritystä.

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

 
 

Kuljetus Juhta Oy TORNIO

Maa-ainesten myyjä, maarakennusta

Kuljetus Juhta Oy on tornionjokilainen kone- ja kuljetusalan perheyritys. Teemme maanrakennus, maa-aines myynti ja kuljetukset Tornion alueella yli 40 vuoden kokemuksella. Palvemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkista sektoria. Olemme panostaneet erityisesti laadunvalvontajärjestelmään ja työmaasuunnitelmiin varmistaaksemme tuotteittemme laadun, kilpailukykyisen hinnan, asiakastyytyväisyyden, ympäristöystävällisyyden ja työturvallisuuden. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:Maa-ainesten kuljetus
 
 

Tmi Krekilä Kimmo RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä

Viljavuustarkistettua multaa sekä täytemaata toimitettuna Raahen alueelle sekä lähikuntiin. Soita 0500 161 038 ja kysy lisää!

Palvelu:maa-ainesten toimitus, maa-ainesten myynti
 
 

Satusepeli Oy VANTAA

Maa-ainesten myyjä

Yrityksemme toimialana on kunnallistekninen kunnossapito sekä kivi- ja maa-ainesten myynti ja jakelu eri vuodenaikojen erityistarpeet huomioiden. Talvella Satusepelin yritystoiminnan pääpaino on liukkaudenestossa esim. hiekoitussepelin toimitukset, kesällä etupäässä viher- ja talonrakennukseen tarvittavien kivi- ja maa-ainesten toimituksissa. Hiekoitussepelissä meiltä tilaavat esimerkiksi kiinteistönhuoltoyhtiöt, kunnat ja kaupungit.

 

Muuta hakua

Maa-ainesten myyjät:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus