Maalausta kaarina

Maalausta kaarina

Hakuehdolla maalausta kaarina löytyi yhteensä 56 yritystä. Tulokset 1—20:

Hakulan Puu Oy LIETO

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, rakennuslevyjä, eristeitä, listoja

Laajasta valikoimastamme löytyvät lähes kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet. Meiltä löydät varastotuotteina mm. anturamuotit, harkot, teräkset, putket, eristeet, saha- ja höylätavarat, rakennuslevyt, ovet, listat, maalit ja kiinnitystarvikkeet. Hakula-Talot rakentaa rivitaloja Liedon alueelle, tutustu palveluihimme tarkemmin kotivisuillamme. Palvelemme seuraavasti: ark. 8 - 17 la 9 - 13

Yhteystiedot: Sisustustarvikemyyjä/ maalaus/sisustus, pienrauta, Petra Loikas
02 489 2114

 

Remontti Turku Oy TURKU

Talonrakennusta

Remontti Turku Oy on erikoistunut kaikkeen mikä liittyy remontoimiseen ja rakentamiseen. On tarpeesi sitten pieni lattian fiksaus tai kokonaisvaltainen talonrakennusprojekti, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta ammattilaiselta. Kaikki projektit alkavat aina ilmaisella arviolla. Tutustu toimintaperiaatteeseemme jo etukäteen, niin et tilaa sutta etkä sekundaa! Teemme yhteistyötä myös putki- ja sähkömiesten kanssa, joten saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä.

Palvelu:Maalaustyöt
 
 

Teollisuusmaalaamo Tematek Oy KAARINA

Teollisuusmaalausta, maalaustöitä, metallin pintakäsittelyä

Erikoisosaamistamme ovat säiliöiden pintakäsittelyt sisä- ja ulkopuolelta, palosuojamaalaukset, laivojen huoltomaalaukset, sekä teräsrakenteiden pintakäsittelyt. Työskentelemme tarvittaessa asiakkaiden tiloissa ja työkohteissa, esimerkiksi telakalla tai teollisuuslaitoksissa. Siirrettävällä, tehokkaalla kalustolla pintakäsittelemme säiliöt, sillat ja muut teräsrakenteet. Toimipaikat: Kaarina ja Lieto. Suosiomme perustuu edullisuuteen, joustavuuteen ja nopeaan toimitukseen.

Sijaintikunta:Kaarina
Toimialue:Kaarina, Turku
 
 

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy TURKU

Rakennusliike

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy on osa Elo-Yhtiöt -konsernia, jonka ammattitaito perustuu jo vuonna 1980 alkaneeseen julkisivu-urakointiin. Suoritamme asuntoyhtiöiden ja julkishallinnon kiinteistöjen julkisivu-urakoinnit. Päätoimialueenamme on Turun talousalue.

Hakusana:Maalaukset
 
 

Salminen Mäki Yhtiöt Oy TURKU

Timanttiporausta, rakennusliike

Salminen Mäki Yhtiöt Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on koota monipuolinen rakennusosaaminen saman katon alle. Palvelulistamme on kattava, ja osoittaa, miksi annamme nimen laadukkaalle rakennuspalvelulle Turun seudulla. Me rakennamme sinulle niin uuden omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin vaikkapa teräsrunkohallin työkoneitasi varten! Meiltä voit myös vuokrata välineet työhösi! Ota yhteyttä, olemme tavoitettavissa 24/7!

Hakusana:maalaustyöt
 
 

Tmi Saneeraus Markku Lahdelma PIIKKIÖ

Talonrakennusta

Vankalla ammattitaidolla uudisrakentamiset, saneeraukset ja vanhojen talojen korjaukset. Laatukäsikirja ISO 9001/2000. Soita ja kysy lisää. Kotitalousvähennys., Vankalla ammattitaidolla uudisrakentamiset, saneeraukset ja vanhojen talojen korjaukset. Laatukäsikirja ISO 9001/2000. Soita ja kysy lisää. Kotitalousvähennys.

Hakusana:maalausliike
Sijaintikunta:Kaarina
 
 

Hiekkapuhallus ja Maalaus E. Knaapi PIIKKIÖ

Automaalaamo, hiekkapuhallusta

Hiekkapuhallus ja Maalaus E. Knaapi tarjoaa raskaan kaluston maalausta sekä hiekkapuhallusta. Maalaamme ja hiekkapuhallamme mm. kuorma-autojen rungot, lavat sekä perävaunut.

Hakusana:Raskaan kaluston maalaus, Kuorma-auton maalaus, Rekka-auton maalaus, Perävaunun maalaus, Lavan maalaus
 
 

LTC Rakennus Oy KAARINA

Korjausrakennusta, talonrakennusta

 
 

MK-Jauhepinta Oy KLAUKKALA

Maalauspalveluja, metallin työstöä

Yhteystiedot: KAARINA, TOIMISTO
02-2433990, 040-7304873

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.