Maaperätutkimusta

Maaperätutkimus · maaperätutkimusta · maaperätutkimukset · maaperätutkimuksia

Hakuehdolla maaperätutkimusta löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen GPS-Mittaus Oy KUOPIO

Yhdyskuntasuunnittelua

Suomen GPS-Mittaus Oy on vuonna 1993 perustettu monipuolinen Infra-alan ja ympäristösuunnittelun palveluita tuottava insinööritoimisto. GPS-mittaukset ovat yksi vahva osa-alueemme, mutta tarjoamme myös erittäin kattavia mittauspalveluja rakentamisen ja suunnittelun osa-alueilla. Yrityksen päätoimiala on Infra-hankkeisiin liittyvien palveluiden tuottaminen rakennuttajille, suunnittelijoille, rakentajille. Erittäin vahvaa osaamisaluettamme ovat erilaiset maastomittaukset ja mallinnukset.

Palvelu:maaperätutkimus
Yhteystiedot: Pohjatutkimukset, Kari Luukkonen
044 727 2593

 
 

Kati Oy Ab RAUTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoisalarakennusta

Malminetsinnän palveluihin erikoistunut urakointiyhtiö ja asiantuntija. Päätoimialamme ovat timanttikairaukset sekä niihin liittyvät mittaukset. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa asiakas saa aina sovitut palvelut sovittuun aikaan. Yrityksemme toimintaa, työskentelytapoja ja kairausyksiköiden tuotekehitystä ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet sekä työturvallisuus.

Palvelu:maaperätutkimus
 
 

Insinööritoimisto Geo-Control Oy JYVÄSKYLÄ

Pohjatutkimusta, yhdyskuntatekniikka

Vuonna 1974 perustettu insinööritoimisto Geo-Control Oy tuottaa geo- ja yhdyskuntatekniikan alan konsulttipalveluja. Katso lisätiedot kotisivultamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:maaperätutkimus
 
 

Pohjois-Suomen perustuspalvelu LUMIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maaperätutkimusta, perustukset

Pohjois-Suomen Perustuspalvelu on vuonna 1998 toimintansa aloittanut perustusurakointiin erikoistunut rakennusliike. Toiminta on laajentunut vuosien mittaan ja nykyään työllistämme 20-30 ihmistä. Yrityksemme perusarvoja ovat rehellisyys, luotettavuus sekä LAATU ja TOIMITUSVARMUUS. Näihin arvoihin ovat luottaneet tuhannet pohjois-suomen rakentajat. Olemme Betonirakentamisen ammattilainen. Ota yhteyttä!

Palvelu:maaperätutkimukset
Yhteystiedot: Maaperätutkimukset, Ismo Immonen
050 469 9640

 
 

SGS Inspection Services Oy HELSINKI

Teknistä palvelutoimintaa

SGS Inspection Services ja SGS Fimko Oy muodostavat SGS Finlandin. Yrityksissä työskentelee 160 ammattilaista, jotka testaavat ja analysoivat vuosittain tuhansia tuotteita ja näytteitä sekä arvioivat satojen yritysten toimintaa. SGS Inspection Services Oy:n toimintaan kuuluvat tarkastus- ja valvontapalvelut kansainväliselle kaupalle öljy-, kaasu-, mineraali-, teollisuus- ja maatalousaloilla sekä kuluttajatuotteiden osalta.

Palvelu:maaperätutkimukset
 
 

Road Consulting Oy ROVANIEMI

Maarakennusta

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Toimintamme perustuu ISO 9001:2000 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway tuote- ja palvelukonseptit. Katso lisää kotisivuiltamme!

Hakusana:maaperätutkimuksia, maaperätutkimus
 
 

ENVIRON Corporation Finland Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konsultointiyritys

Toimistomme tarjoaa ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuuskonsultointipalveluja monikansallisille konserneille, sijoittajille, rahoittajille, asianajotoimistoille ja M & A -neuvonantajille kaikissa Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Asiakkaillemme koordinoimme Pohjoismaissa EHS -konsultointipalveluja kaikkialla maailmassa laajan toimistoverkkomme kautta. Olemme määrittäneet ympäristövastuita ja investointitarpeita jo yli 10 vuoden ajan.

Palvelu:maaperätutkimukset
 
 

Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Kun luodaan pohjaa onnistuneelle rakentamiselle, kaiken perustana on huolellinen pohjatutkimus. Pohjatekniikka Oy on erikoistunut maaperäolosuhteiden selvittämiseen sekä rakennusten perustamistavan ja pohjarakentamiseen liittyvien erityisongelmien ratkaisemiseen.

Hakusana:maaperätutkimukset
 
 

Seigeo Oy HYLLYKALLIO

Maaperätutkimusta, pohjatutkimusta

Rakennusten pohjatutkimuksia yli 30 vuoden kokemuksella, yli 3000 rakennuskohteessa Suoritamme pohjatutkimuksia rakennuskohteisiin - kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, huvilat - liikerakennukset, teollisuushallit - maatalouden tuotantorakennukset

Palvelu:Maaperätutkimukset
 

Muuta hakua

Maaperätutkimusta:

Ammattilaiset:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.