Maaperätutkimusta

Maaperätutkimus · maaperätutkimusta · maaperätutkimukset · maaperätutkimuksia

Hakuehdolla maaperätutkimusta löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen GPS-Mittaus Oy KUOPIO

Yhdyskuntasuunnittelua

Suomen GPS-Mittaus Oy on vuonna 1993 perustettu monipuolinen Infra-alan ja ympäristösuunnittelun palveluita tuottava insinööritoimisto. GPS-mittaukset ovat yksi vahva osa-alueemme, mutta tarjoamme myös erittäin kattavia mittauspalveluja rakentamisen ja suunnittelun osa-alueilla. Yrityksen päätoimiala on Infra-hankkeisiin liittyvien palveluiden tuottaminen rakennuttajille, suunnittelijoille, rakentajille. Erittäin vahvaa osaamisaluettamme ovat erilaiset maastomittaukset ja mallinnukset.

Palvelu:maaperätutkimus
Yhteystiedot: Pohjatutkimukset, Kari Luukkonen
044 727 2593

 
 

Kati Oy Ab RAUTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoisalarakennusta

Malminetsinnän palveluihin erikoistunut urakointiyhtiö ja asiantuntija. Päätoimialamme ovat timanttikairaukset sekä niihin liittyvät mittaukset. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa asiakas saa aina sovitut palvelut sovittuun aikaan. Yrityksemme toimintaa, työskentelytapoja ja kairausyksiköiden tuotekehitystä ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet sekä työturvallisuus.

Palvelu:maaperätutkimus
 
 

Insinööritoimisto Geo-Control Oy JYVÄSKYLÄ

Pohjatutkimusta, yhdyskuntatekniikka

Vuonna 1974 perustettu insinööritoimisto Geo-Control Oy tuottaa geo- ja yhdyskuntatekniikan alan konsulttipalveluja. Katso lisätiedot kotisivultamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:maaperätutkimus
 
 

Road Consulting Oy ROVANIEMI

Maarakennusta

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Toimintamme perustuu ISO 9001:2000 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway tuote- ja palvelukonseptit. Katso lisää kotisivuiltamme!

Hakusana:maaperätutkimuksia, maaperätutkimus
 
 

Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Kun luodaan pohjaa onnistuneelle rakentamiselle, kaiken perustana on huolellinen pohjatutkimus. Pohjatekniikka Oy on erikoistunut maaperäolosuhteiden selvittämiseen sekä rakennusten perustamistavan ja pohjarakentamiseen liittyvien erityisongelmien ratkaisemiseen.

Hakusana:maaperätutkimukset
 
 

Seigeo Oy SEINÄJOKI

Pohjatutkimusta, maaperätutkimusta

Rakennusten pohjatutkimuksia yli 30 vuoden kokemuksella, yli 3000 rakennuskohteessa Suoritamme pohjatutkimuksia rakennuskohteisiin - kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, huvilat - liikerakennukset, teollisuushallit - maatalouden tuotantorakennukset Laadimme myös pinnantasaus- ja kuivatussuunnitelmia - liike- ja teollisuusrakennusten piha-alueet - asuinrakennusten piha-aueet

Palvelu:maaperätutkimukset
 
 

RMP-Service Oy OULU

Maaperätutkimusta

Rmp-Service on vuodesta 2010 toiminut pienyritys, jonka palveluihin kuuluvat muunmuassa mittauspalvelut ja pohjatutkimukset. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa laadukasta aineistoa suunnittelijoille ja erilaisille työmaille. Päätoimipaikkamme on pääasiassa Oulun talousalue, mutta tuotamme palveluitamme tarvittaessa myös koko Suomen alueella!

Palvelu:Maaperätutkimukset, Maaperätutkimus
 

Muuta hakua

Maaperätutkimusta:

Ammattilaiset:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.