:

Maisemasuunnittelua

Maisemasuunnittelu · maisemasuunnittelua

Hakuehdolla maisemasuunnittelua löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Ympäristösuunnittelu Liisa Alanko Oy HELSINKI

Viheralueiden suunnittelua

Ympäristösuunnittelu Alanko Liisa Oy tarjoaa ympäristösuunnittelupalveluita julkiselle sektorille ja yrityksille sekä talo- ja huoltoyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat julkisten kaupunkitilojen suunnittelu, puisto- ja viheralueiden suunnittelu, pihasuunnittelu, maisemasuunnittelu sekä vihertöiden valvonta ja asiantuntijapalvelut. Haluamme suunnitella yhteistä elinympäristöämme laadukkaasti, ympäristön arvoa sekä maiseman ominaispiirteitä kunnioittaen.

Hakusana:maisemasuunnittelu
 
 

Ky G. Wikström Kb VANTAA

Viherrakennusta

Ky G. Wikström on perustettu vuonna 1992 ja sijaitsee Vantaalla. Yritys tekee vuosien kokemuksella ja alan ammattitaidolla pihatyöt, maansiirrot, metsäpalvelut, tonttien raivaukset, haketukset, piha- ja puutarharakentamista, lumitöitä yms. Sekä polttopuut meiltä. Toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle sekä ympäristökuntiin. Asiakkaina palvellaan yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, kuntia ja kaupunkeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maisemasuunnittelu
 
 

Pihlajarinne Oy TAMPERE

Viheralueiden suunnittelua, pihasuunnittelua

Pihasuunnittelu Tampere - Teemme piha- ja viheralueiden suunnittelua ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella. Oli kysymys sitten omakotitalon, yrityksen tai rivitalon pihasta, niin meiltä saatte asiantuntevaa apua aina neuvonnasta toteutukseen asti. Kokonaisvaltaista puutarhaneuvontaa viihtyisän ympäristön luomiseksi. Toimeksiantajinamme ovat yhdistykset, yritykset ja yksityiset henkilöt. Vihertyövalvonnassa meillä on vihervalvojan pätevyys VYL (Viherympäristöliitto).

Yhteystiedot: Maisemasuunnittelun hortonomi AMK, Anne Nikander
050 593 6421

 
 

Sito Oy ESPOO

Yhdyskuntasuunnittelua

Sito on voimakkaasti kasvava infran, liikenteen, ympäristön, rakennuttamisen ja tietotekniikan moniosaaja. Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja seitsemällä paikkakunnalla 400 ammattilaisen voimin. Ulkopuoliset tutkimukset vahvistavat, että olemme sekä innovatiivisin ja yhteistyökykyisin suunnittelutoimisto että infra-alan paras työpaikka.

Hakusana:maisemasuunnittelu
 
 

Maisemasuunnittelu ForSeasons Oy ESPOO

Pihasuunnittelua

Pihasuunnittelu on luonnon, designin ja asiakkaan haaveiden yhdistämistä. Kaipaako pihasi uudistusta? Vai oletko talonrakennuspuuhissa ja luomassa aivan uutta piha-aluetta? Suunnittelen pihoja yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille Uudellamaalla. Suunnitellaan unelmiesi piha, josta on iloa ympäri vuoden. Ota yhteyttä!

Palvelu:maisemasuunnittelu
 
 

Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto HELSINKI

Teknisiä palveluita, julkisia palveluita

Rakennus- ja toimenpidelupien käsittely, rakennustyön valvonta rakennuslautakunnan alaisena.

Palvelu:Maisemasuunnittelu
 
 
 
 

Koilliskarat Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maisemasuunnittelua

 
 

Oy Maisema rhe Ab ESPOO

Maisemasuunnittelua

 

Muuta hakua

Maisemasuunnittelua:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus