:

Matkailuala

Matkailuala

Hakuehdolla matkailuala löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry - Turism- och Restaurangförbund rf HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

MaRa on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja elämyspalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan edunvalvoja. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 5 500 toimipaikkaa. Itsenäisenä työmarkkinajärjestönä ja Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenenä MaRa vastaa sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittisesta edunvalvonnasta ja palveluista. Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvonta- ja tiedotuspalvelujen lisäksi laajat jäsenedut!

Aihepiiri:matkailuala
 
 

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy JYVÄSKYLÄ

MaRa ry:n jäsen

Ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta niin nuorille kuin työelämään tutustuneille.

Hakusana:matkailuala
 
 

Kiinteistö Oy Lungila II AS

Vuokramökki, majoitusala, matkailuala

Kiinteistö Oy Lungila vuokraa Iissä yhtä mökkiä Ainolaa. Mökki on omarantainen, viihtyisä ja ympärivuoden käytössä oleva. Ainolaan mahtuu 4+4 henkilöä. Mökissä on petivaatteet, mutta ei liinavaatteita. Loppuviivous EI kuulu hintaan, eli asiakas siivoaa itse, ellei toisin sovita ja laskuteta erikseen. Talvella hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja kalastuspaikat ovat lähellä. Kesällä hyvät kalastuspaikat ja marjamaat.

Hakusana:matkailuala
 
 

Hotel Vip Club International Oy TAMPERE

Matkailuala

Hotel Vip Club tarjoaa jäsenilleen markkinoiden edullisimmat yöpymiset omissa yhteistyökumppanihotelleissaan. Varaamme hotellit puolestasi ja autamme muihin varauksiin liittyvissä toiveissa. Palvelemme asiakkaitamme vuosien kokemuksella – asiantuntevasti, nopeasti ja ystävällisesti.

 
 

Ilmaristen Matkailutila - Majoitus ja Juhlatila Turku ILMARINEN

Matkailuala

Ilmaristen Matkailu- ja Juhlatila Turku - Hoidamme juhlasi kattauksesta loppusiivoukseen. Tarjoammamme tilat soveltuvat esimerkiksi rippi-, valmistujais- ja muihin perhejuhliin tai vaikka häiden ja syntymäpäivien järjestämiseen. Tilallamme on tunnelmallinen maalaismiljöö joka luo puitteet ikimuistoisiin hetkiin. Meiltä myös majoitustilat. Kysy tarjousta niin räätälöimme juuri Teille sopivan paketin!

 
 

Kokkola Camping KOKKOLA

Leirintäalue, matkailuala

4-tähden viihtyisä leirintäalue meren rannalla. Ympärivuotiset majoituspalvelut. Alue uusittu lähes kokonaan viimeisen kahden vuoden aikana. Tervetuloa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Matkailuala:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus