:

Matkailupalveluita

Matkailupalvelu · matkailupalvelut · matkailupalveluja · matkailupalveluita

Hakuehdolla matkailupalveluita löytyi yhteensä 790 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Polar Lights Tours Oy SIRKKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja

Haaveiletko hevos- tai koiraohjelmapalveluista Levillä ja myös muualla Lapissa? Oletko kiinnostunut kotimaisista marjoista, sienistä tai yrteistä? Olemme mökkivälitykseen, hevos- ja koiraohjelmapalveluihin sekä luonto- ja eräopastukseen erikoistunut yritys. Pihapiiristämme löytyy kuusikymmentä iloista ja energistä alaskanhuskya sekä 12 suomenhevosta, joiden kanssa pääset nauttimaan luonnosta ympäri vuoden eripituisilla retkillämme toiveittesi mukaan.

Palvelu:matkailupalvelut
 
 

Äksyt Ämmät - Aktiivilomat Nurmeksessa NURMES

Kauppakamarin jäsen

Majoituspalveluja, matkailupalveluja

Yrityksemme Äksyt Ämmät on perustettu vuonna 1995. Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teemme yhteistyötä paikallisten matkailuyritysten kanssa. Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; tavallisia luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia.

 
 

Lomapaikka Rönnynranta KUUSAMO

Matkailupalveluja

Rönnynranta on ihanteellinen lomanviettokohde erityisesti ryhmille ja lapsiperheille ja eränkävijöille, sillä yhteistiloissa on mukavaa väljyyttä. Rönnynrannassa on majoitustiloja jopa 55 hengelle. Rönnynranta tarjoaa ulkoilupäivän päätteeksi puitteet nautittavaan lepohetkeen emännän herkullisten ruokien ääressä ja kodikkaan saunan tunnelmissa. Tiedustelut ja varaukset: 0407337642. Tervetuloa!

 
 

Erämatkailu Korpi Korsu Ky LAAKAJÄRVI

Matkailupalveluja

KORPIKORSU on tilausperiaatteella toimiva erämatkailuyritys, joka sijaitsee kaukana kaikesta hälinästä, koskemattoman luonnon keskellä. KORPIKORSUSSA voit nauttia hiljaisuudesta ja tuntea luonnon monimuotoisuuden eri vuodenaikoina.

 
 

Puuretki Oy ILOMANTSI

Matkailupalveluja, kalastusta, eräpalveluita

Tarjoamme täyden palvelun matkailupalveluita, jotka pitävät sisällään majoituksen (max. 19 henk.), ruoat, saunat, ohjelmaa ja monipuolisen luonnon. Lisäksi ohjatut luontoretket ja retkiuistelut. Järjestämme veneretkiä ryhmille toivomusten mukaan. Veneretket Koiterejärvelle ja Koitejoelle 14-paikkaisella veneellä. Majoitusta rantamökeissä.

 
 

Erämatkailukeskus Käenkoski Oy KÄENKOSKI

Matkailupalveluja, juhlapalveluja, luontomatkailuja

ELÄMYKSIÄ POHJOIS-KARJALAN VAARAMAISEMISSA. Haluatko tehdä vaellusretken, metsästysretken tai moottorikelkkaretken, meiltä käsin voit retkeillä luonnossa ympäri vuoden. Voit varata tilat myös kursseille, kokouksille, perhe- ja sukujuhlille (esim. HÄÄT) ja ym. tapahtumille (60-120 henkilölle). Ravintolassamme on A-oikeus. Tasokkaat yöpymistilat 40 hengelle sekä asuntovaunualue käytettävissä.

 
 

Kiiminkijoen Virvatuli YLIKIIMINKI

Matkailupalveluja, ohjelmapalveluja

Kokouspalvelut ja ohjelmapalvelut ympäri vuoden erilaisille ryhmille Oulun lähellä: polttarit, virkistyspäivät, melontaretket, saunaillat ja kokoukset rauhallisessa maalaismiljöössä Kiiminkijoen rannalla. Vuokraamme kokoustilaa, takkatupaa, kesäaittaa,majoitusta, kotaa(30hlö), savusaunaa, kahta perinteistä puusaunaa sekä melontakalustoa yhdelle ryhmälle kerrallaan. Mahdollisuus kokeilla seikkailuhenkisiä lajeja: korikiipeilyä, trapetsihyppyä, seinälaskeutumista tai seinäkiipeilyä. Tervetuloa!

 
 

Majoitus ja Kurssikeskus Tammenportti JÄRVELÄ

Vuokramökki, majoituskeskus, majoituspalveluja, matkailupalveluja

Monien mahdollisuuksien kurssi- ja kokouspaikka kauniissa maisemassa Kärkölän Valkjärven rannalla, 95 km Helsingistä, 35 km Riihimäeltä, ja 27 km Lahdesta. Monipuoliset tilat koulutus-, kurssi- ja kokouskäyttöön. Meiltä löytyy alkoholiton tilausravintola. Meillä on myös mahdollisuus aamiaismajoitukseen tai täysihoitoon. Me järjestämme kursseja eri asioista mm. meditaation oppimista, kysy lisää!

 
 

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Inari Oy INARI

Matkailupalveluja

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka toimii Inarin kunnassa, Riutulan kylässä. Vasatokka sijaitsee huikeassa järvimaisemassa Muddusjärven rannalla, Muotkatunturin erämaa-alueen ja Inarin retkeilyalueen läheisyydessä. Myös iso Inarijärvi ja kalaisa Juutuajoki tarjoavat toimintamahdollisuuksia. Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, nuorten kansanvälisiä Survival-leirejä, ryhmäytyspäiviä oppilaitoksille, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia.

 
 

Silverskär Ab (på svenska) SALTVIK

MaRa ry:n jäsen

Matkailupalveluja

Silverskär är en unik mötesplats för den stressade storstadsmänniskan i Ålands norra skärgård, endast ett stenkast från fasta Åland. På Silverskär upplever ni en enastående konferens- och rekreationsmiljö. Vistelsen inkluderar mat, dryck, konferenstillbehör och fritidsprogram mm.

 
 

Herrasmanni Oy TARVASJOKI

Matkailupalveluja

Herrasmannilla järjestetään yrityksille ja muille ryhmille räätälöityjä elämyspaketteja, joihin yhdistellään asiakkaan toiveiden mukaan esim. patikointia, kirveenheittoa tai kyykkää - ja rentoudutaan päivän päätteeksi korsusavusaunassa sekä nautitaan herkkumenu. Meiltä löytyy myös majoitusta kahden hengen huoneissa ympärivuotisesti ja kaikilla mukavuuksilla.

Palvelu:matkailupalvelu
 
 

M & R Sipilä HAMINA

Tilausajoja

Haminasta käsin olemme tuottaneet tilausajoja asiakkaillemme ympäri Suomea sekä joitakin matkoja suuntautuu Baltian puolellekin. Vuonna 2009 laajensimme palveluitamme, hankkimalla 16-paikkaisen pikkubussin jolla voimme tarjota matkoja suuremmallekin porukalle.

Palvelu:matkailupalvelut
 
 

Alarannan Kota II

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja, juhlatilojen vuokrausta

Alarannan Kota - juhla- sauna- ja kokoustilat sekä majoitusta upeassa Iijoki suistossa. Erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, perhelomiin, häihin ja yritystilaisuuksiin kauniin luonnon keskellä. Pihapiiriimme kuuluvat juhlakota, pytinki, rantasauna, lato, grillikota ja nuotiopaikka joen rannassa. Voitte vuokrata kaikki tilat, juhlakodan tai rantasaunan. Myös arkipäivä ja iltavaraukset. Lomille Huvila ja mökkimajoitusta. Uinti, kalastus, kajakin ja veneen vuokraus mahdollisuus.

 
 

Suomussalmen Matkailutoimisto SUOMUSSALMI

Matkailupalveluja

Suomussalmen Matkailutoimisto on Suomussalmen info piste Jaloniemitalossa valtatie 5:n varrella lähellä Ämmänsaaren keskustaa.Toimistostamme saat tietoa ja esitteitä Suomussalmen ja Suomen majoituskohteista, matkailukohteista ja nähtävyyksistä.Infopisteemme myymälässä myytävänä myös postikortteja, karttoja ja opaskirjoja. Matkailutoimistosta Kiantalaivan risteilyvaraukset Turjanlinnaan.

Palvelu:matkailupalveluita
 

Muuta hakua

Matkailupalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus