:

Mattojen valmistusta

Mattojen valmistus · mattojen valmistusta

Hakuehdolla mattojen valmistusta löytyi yhteensä 119 yritystä. Tulokset 1—20:

Lindström Oy HELSINKI

Pesula, työvaatteiden valmistaja, työvaatteiden valmistusta, ergonomiatuotteita, mattoja, turvavarusteita, suojavarusteita, turvavaljaita, putoamissuojaimia, turvakenkiä, työsuojaimia, tekstiilipalveluja, tekstiilien vuokrausta, mattopalveluja, ravintolatekstiilejä, työvaatteita, työasuja, vaihtomattopalveluita

Tekstiilipalveluyritys Lindström vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa tekstiilien ja puhtauden keinoin. Olemme alan markkinajohtaja ja yksi Euroopan ja Aasian johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Palveluitamme ovat työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hygienia-, ravintolatekstiili- ja teollisuuspyyhepalvelu sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotelli- ja terveydenhuoltoalan tekstiilit.

Tuote:Matto, Tuulikaappimatto
 
 

Villapirta MUHOS

Mattojen valmistusta, käsitöiden valmistuksia

Villapirta - Yksilöllisiä käsin neulottuja ja virkattuja vaatteita sekä asusteita. Tuotevalikoimaan kuuluu; villasukat kuten porosukat ja -säärystimet, Fazer Kettusukat ja lapaset, hihattimet, ranteenlämmittimet, neulehuivit, pipot sekä käsin kudotut uniikit matot tilaustyönä. Tuotteita myyn suoraan, tilauksesta sekä jälleenmyyjien kautta.

Hakusana:mattojen kudonta, perinteiset matot tilaustyönä
 
 

Anilina HELSINKI

Tekstiilien valmistaja

Verhopalvelu Anilina on 1993 perustettu sisustusalan yritys joka suunnittelee, valmistaa, myy ja asentaa erilaisia sisustustekstiilejä ja -tuotteita sekä koteihin että yrityksiin. Asiakas saa palvelun luokseen paikan päälle jolloin valinnat voidaan tehdä oikeassa ympäristössä mihin tuotteet ollaan hankkimassa. Lisätietoja löydät kotisivulinkistä!

Palvelu:matot
 

Muuta hakua

Mattojen valmistusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus