:

Metallituotteiden valmistajat 05

Metallituotteiden valmistajat 05

Hakuehdolla metallituotteiden valmistajat 05 löytyi yhteensä 73 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuusaan Metalli Oy VOIKKAA

Rakennusliike, metallituotteiden valmistaja, teräsrakenteita, alumiinirakenteita

Olemme Voikkaalla toimiva tilauskonepaja. Valmistamme ja asennamme teräs- ja alumiinirakenteita pääasiassa rakennusliikkeille, teollisuudelle, asunto-osakeyhtiöille, kaupungeille ja kunnille. Päätuotteemme ovat ovet, ikkunat, julkisivurakenteet ja erilaiset teräsrakenteet. Toimimme alueilla mm. Kotka, Lahti, Lappeenranta, Helsinki, Mikkeli ym. Tutustu www-sivuillemme tai soita!

 
 

Kilpikaivertamo Hovi KOTKA

Metallituotteiden valmistaja

Kilpien kaiverrusta ja laserkaiverrusta.

 
 

Mekope Oy KOUVOLA

Metallituotteiden valmistaja, portaita

Valmistamme ja asennamme mittatarkkoja metallirakenteita ja alumiinirakenteita. Tuotteitamme ovat mm. lasiseinärungot, meluseinärungot, sulkuportit, teräsverkkoseinät, teräsportaat, teräskatokset jne. Rakenteet toimitetaan korroosiosuojattuna. Vahvuuksiamme ovat hyvät raaka-ainetoimittajat, henkilöstön vankka ammattitaito ja varmat toimitusajat. SOITA!

 
 

Vihmerä Ky SILTAKYLÄ

Metallituotteiden valmistaja, alihankintapalveluja

Olemme erikoistuneet CNC-koneistukseen. Korkealaatuinen, vaativa koneistus on vahvin osaamisalueemme. Erikoisosaamisaluettamme ovat vaikeimmin lastuttavat aineet. Toimitamme myös hitsattavat rakenteet yhteistyökumppaniemme avulla. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys, johon pyrimme laadusta tinkimättä ja vaivojamme säästämättä. Laadun takaamiseksi käytössämme on laatu- ja ympäristöjärjestelmä sekä ajanmukainen ja tehokas konekanta sekä osaava henkilöstö.

 
 

Plannja Oy Ab JOUTSENO

Metallituotteiden valmistaja, kattoturvallisuustuotteita, peltikattoja, kattoja

Plannja on yksi Euroopan johtavista ohutlevyrakennustuotteiden valmistajista. Plannjan tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ruotsalaisesta teräksestä.Tuotevalikoimamme koostuu mm. teräskatteista, seinäprofiileista, sadevesijärjestelmistä, teräsohutlevyistä, kattoturvatuotteista jne. Katteiden lisäksi saat meiltä myös kiinnitysruuvit, listat, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, läpiviennit ym. kattotarvikkeet. Katso jälleenmyyjämme kotisivujemme kautta.

 
 

Metallityö Taipal-ovi Oy TAIPALSAARI

Metallituotteiden valmistaja

Valmistamme ovia ja ikkunoita teräksestä ja alumiinista, tilaustyönä rakennusliikkeille, asunto-osakeyhtiöille ja yksityisille. Toiminta-alueena Etelä-Karjala

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus