:

Metsäkoneurakointia

Metsäkoneurakointi · metsäkoneurakointia

Hakuehdolla metsäkoneurakointia löytyi yhteensä 200 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Veljekset Kellola Oy KOPSA

Maarakennusta, puunkorjuuta, konekorjaamo

Veljekset Kellola Oy - Maansiirto- ja maarakennuspalvelut ammattitaidolla Raahen seudulla, mutta tarvittaessa toimimme koko Suomessa. Teemme maarakennusta ojituksesta pohjatöihin. Kattaviin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi maansiirrot, maa-ainestoimitukset, ojitukset sekä talon pohjatyöt. Teemme myös puunkorjuuta ja metsänparannustöitä laadukkailla ja nykyaikaisilla koneilla. Myös korjaamopalvelut työkoneille. Myymme alan tarvikkeita letkuista liittimiin nopella toimituksella.

Hakusana:metsäkoneurakointi
Yhteystiedot: Metsäkoneurakointi - Puunkorjuu, Mikko Kellola
040 563 8494

 
 

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö RANUA

Puiden korjuuta

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö sijaitsee Raunalla. Yritys on erikoistunut metsäurakointiin ja tarjoaa ammattitaidolla myös muita metsätalouden palveluita Lapin alueella.

Hakusana:Metsäkoneurakointi
 
 

Kone-Kivelä Oy MULTIA

Puiden korjuuta

Kone-Kivelä Oy tarjoaa metsäurakoinnin vahvaa ammattitaitoa vuosikymmenten kokemuksella yrityksille, metsänhoitoyhdistyksille ja teollisuusalan yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsee Multialla Keski-Suomessa, ja palvelemme Multian ja lähikuntien alueella. Tarjoamme aina luotettavaa ja joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:metsäkoneurakointi
 
 

Rannikon Metsäurakointi Ky - Kustens Skogsentreprenad Kb

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Rannikon Metsäurakointi on suomalainen yritys Närpiöstä Pohjanmaalla. Yritys suorittaa pääasiassa metsänkylvöä, maanmuokkausta ja metsäkoneurakointia. Maanmuokkaus on lähes aina perusteltua metsikön uudistamisen yhteydessä. Asiakaskuntaan kuuluu metsänhoitoyhdistykset, UPM, Metsäliitto ja yksityiset metsänomistajat kaikkialla Suomessa. Yrityksen toiminta keskittyy pääosin metsäkoneurakointiin Ruotsissa.

 
 

Kustens Skogsentreprenad Kb (på svenska)

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Kustens skogsentreprenad är ett finländskt företag från Närpes i Österbotten. Företaget utför i huvudsak markberedning, harvning och sådd av förnyelse ytor. Till vår kundkrets hör bland annat skogsvårdsföreningar, UPM, Metsäliitto samt privatpersoner. Företaget grundades år 2005 av Lars Skrifvars, som har 30 års erfarenhet inom branchen. Erfarenheten har han skaffat via arbeten i flera olika länder. Företagets verksamhet koncenterar nuförtiden till skogsmaskin entreprerening i Sverige.

 
 

Haataja Forest Oy KIURUVESI

Puiden korjuuta

Haataja Forest Oy palvelee asiakkaitaan Pohjois-Savon alueella 40 vuoden kokemuksella maanrakennuksen ja metsänhoidon alalla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kaivinkoneurakointi ja maanrakennus sekä metsäkoneurakointi ja koneistutus. Asiakaskuntamme koostuu niin julkisen sektorin toimijoista, yrityksistä, yhtiöistä kuin yksityisistä kotitalouksistakin. Nykyaikainen kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Hakusana:metsäkoneurakointi
 
 

Lakkiniemi Ky SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Traktoriurakointia, puiden korjuuta

Teen koneellista puiden korjuuta kainuun alueella: Kajaani, Kuhmo ja Sotkamo. Työkoneisiin kuuluu moto- ja ajokoneet sekä maatalous traktori.

Palvelu:metsäkoneurakointi
 
 

Metsäkoneurakointi Kilpi Oy SAVITAIPALE

Puiden korjuuta

Metsäkoneurakointia ja kuljetuksia koko Suomen ja Venäjän alueella. Lähialueena Kaakkois-Suomi. Asiakkaina yritykset ja yksityiset. OTA YHTEYTTÄ JOUNI KILPI PUH. 0500-257 173

 
 

PR-Kaivuu NOUSIAINEN

Maarakennusta

PR-Kaivuu palvelee asiakkaitaan Lounais-Suomen alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimamme kattaa monipuolisesti erilaiset maanrakennus- ja metsänhoitopalvelut sekä kaivinkone- ja metsäkoneurakoinnin. Nykyaikainen kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa takaa onnistuneen lopputuloksen. PR-Kaivuu - toista maata!

Hakusana:metsäkoneurakointi
 

Muuta hakua

Metsäkoneurakointia:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus