:

Mielenterveyspalveluita

Mielenterveyspalvelu · mielenterveyspalvelut · mielenterveyspalveluja · mielenterveyspalveluita

Hakuehdolla mielenterveyspalveluita löytyi yhteensä 111 yritystä. Tulokset 1—20:

T:mi Vedana OULU

Selvänäkijä, vaihtoehtohoitoa

Käsillä parantaja, intuitiivinen hieroja, kanavoija, tulkitsija, energiahoitaja, kaukohoitaja. Yksilöllistä hoitoa asiakkaan tarpeiden mukaan. Ajanvarauksella tai Auttavassa puhelimessa.

Hakusana:mielenterveyspalvelut
 

RAS - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Terveyspalveluja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 35.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa. Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta.Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Yhteystiedot: Mielenterveyspalvelut:


 

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto VOIKKAA

Lastensuojelua, ryhmäkoti

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto on 15-paikkainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluja ja kuntoutusta tuottava lastensuojeluorganisaatio. Toiminta on psyykkiseen ja/tai sosiaaliseen kuntoutukseen, niiden jatkohoitoon, lastensuojelulain mukaisten huostaanotettujen sijoituksiin tai avohuollon tukitoimenpiteisiin liittyvää. Myllykodossa on lääkärin palvelut, kotikoulu, perheterapiaa sekä asumispalvelutoimintaa. Toimialue: Kouvola ja Etelä-Suomi.

Palvelu:nuorten mielenterveyspalvelut
 
 

Palvelukoti Länsituuli Oy ESPOO

Mielenterveyspalveluita, palveluasumista mielenterveyskuntoutujille

Tervetuloa tutustumaan Länsituuli Oy:n mielenterveyskuntoutujille suunnattuun tuettuun asumispalveluun ja kuntouttavaan työtoimintaan. Kaikki yksikkömme sijaitsevat Espoossa. Tarkemmat tiedot, mm. yhteystiedot, löydät kotisivuiltamme. Katso lisää kotisivuiltamme!

Palvelu:mielenterveyspalvelut
 
 

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö LAHTI

Mielenterveyspalveluita

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö luo, ylläpitää ja kehittää, voittoa tavoittelematta, yhteistyössä kuntien ja sosiaali- ja terveysyhtymän kanssa, ennaltaehkäiseviä, hoitavia ja kuntouttavia mielenterveyspalveluja. Katso kotisivut!

Palvelu:erilaiset mielenterveyspalvelut
 
 

Hoitokoti Hermanninranta Oy RAUTALAMPI

Asumispalveluita, hoivapalvelua

Hermanninranta tarjoaa tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoitoa ja kuntoutusta vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Henkilökunnalla on valmius vastata haasteellistenkin asukkaiden yksilöllisiin erityistarpeisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Hoitokodissa on tarjolla myös paikkoja intervalli-asukkaille. Yhteensä asukaspaikkoja meillä on 22.

Hakusana:mielenterveyspalvelut
 
 

Valko Kartano Oy VALKO

Hoivapalvelua

VALKO KARTANO sijaitsee Loviisassa, Valkon merihenkisessä kaupunginosassa keskellä aktiivista asuinyhteisöä. Pääosa asiakkaistamme on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia. Heillä on käytössään saunallisia rivitaloasuntoja, joissa on viihtyisä pieni keittiö. Päärakennuksemme toimii yhteisön olohuoneena, jonne kokoonnutaan tarinoimaan päivän tapahtumista. Aterioimme aivan naapurissa sijaitsevan Valkon Hoitokodin uudessa ruokasalissa. Katso lisää kotisivuiltamme www.kulta-ajankoti.com.

Palvelu:mielenterveyspalvelut
 
 

Lahden seudun kriisikeskus LAHTI

Sosiaalipalveluja

Kriisivastaanotto on tarkoitettu yli 18 vuotiaille yksilöille, pariskunnille ja ryhmille. Palvelu on asiakkaille maksuton. Ota yhteyttä - kun joudut äkilliseen traumaattiseen tilanteeseen - kun ihmissuhteissasi on ongelmia - kun kohtaat erilaista väkivaltaa - kun työssäsi ilmenee vaikeuksia - kun olet ahdistunut, masentunut tai jännittynyt - kun elämänhalusi on kadonnut tms

Hakusana:mielenterveyspalvelu, mielenterveyspalvelut, mielenterveyspalveluja
 
 

Lappikoti Neliapila Oy LAPPI

Mielenterveyspalveluita

Lappikoti on lämminhenkinen, kodinomainen kuntoutuskoti mielenterveysongelmaisille, jotka sairaalahoidon jälkeen tarvitsevat apua arkiaskareissa ennen itsenäistä asumista. Kuntoutus tapahtuu ammattinsa osaavan henkilökunnan ja psykiatrian erikoislääkärien valvonnassa ja ohjauksessa.

Palvelu:mielenterveyspalvelut
 
 

Psykoterapeutti Merja Nykänen LAHTI

Psykoterapeutti, psykoterapiaa

Olen psykiatrian erikoissairaanhoitaja sekä Kelan ja TEO:n hyväksymä psykoterapeutti. Annan yksilöpsykoterapiaa, pariterapiaa ja perheterapiaa, sekä työnohjausta, koulutusta ja konsultointia. Taustalla nyt jo 20 vuoden työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, alueet lapsesta vanhukseen; tutkimus, hoito ja kuntoutus. Toimialueena Lahti sekä koko Päijät-Häme.

Palvelu:mielenterveyspalvelu
 
 

Tmi Terhi Immonen LOIMAA

Psykoterapiaa, terapiapalveluita

Palveluihini kuuluu ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus, tukihenkilötoiminta, yhteistyö eri ammattiryhmien kanssa sekä psykoterapialuonteinen potilastyö. Toimipisteeni sijaitsee Loimaalla mutta sopimuksen mukaan myös lähiympäristössä (esim. Forssa, Turku, Tampere).

Palvelu:mielenterveyspalvelu
 
 

Kriisikeskus Osviitta TAMPERE

Mielenterveyspalveluita

Kriisikeskus Osviitta on matalan kynnyksen auttamispaikka, jonne pääsee joustavasti ja nopeasti. Meihin voi ottaa yhteyttä kuka tahansa, joka tarvitsee ulkopuolista keskusteluapua. Käynti on luottamuksellinen ja maksuton. Osviitan asiakas saa keskustella tilanteestaan joko paikan päällä tai puhelimitse. Me kuuntelemme aktiivisesti ja tuemme parhaamme mukaan. Apumme on tarkoitettu lyhytaikaiseksi ja käyntikerrat onkin rajattu yhdestä viiteen. Tarvittaessa pyrimme ohjaamaan asiakkaan eteenpäin.

 
 

Sairaanhoito- ja Kotipalvelu Hoito & Hoiva Kirsikka SASTAMALA

Kotipalvelu

Perus- ja sairaanhoitoa sekä hoivapalveluja kotitalouksille.

Palvelu: mielenterveyspalvelut
 

Muuta hakua

Mielenterveyspalveluita:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus