Multaa

Multaa

Hakuehdolla multaa löytyi yhteensä 174 yritystä. Tulokset 21—40:

Kaivuuliike M. Haaranen RAISIO

Maarakennusta

Olemme Turun seudulla toimiva ammattitaitoinen maanrakennus- ja kaivuupalveluja tarjoava yritys. Perustus- ja pohjatyöt, salaojitukset ym. kaivuutyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme maanrakennusurakointia ja maarakentamiseen liittyvät saneeraukset. Vuokraamme myös dumppereita. Lisätietoja saat soittamalla!

Tuote:multa
 
 

Maansiirto- ja Soraliike M. Levy Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoliike, maarakennusta

Joensuun tunnetuin maansiirto- ja soranmyyntialan yritys yli 40 vuoden kokemuksella. Palveluitamme ovat maa-ainesten, soran ja hiekan myynti yrityksille ja pienrakentajille, maansiirtotyöt, kaivuutyöt sekä talvisin pihojen auraus pyöräkuormaajilla. Toimitamme soraa ja hiekkaa rakentajille myös iltaisin ja lauantaisin. Otapas rohkeasti yhteyttä: Marko 0400 803 838, Matti 0400 375 838.

Hakusana:mullan toimitus
 
 

Hyvinkään Tieluiska Oy - Länsisalmen multa-asema HYVINKÄÄ

Maarakennusta

Hyvinkään Tieluiska Oy on perustettu 1974. Alkuperäisenä liikeideana oli tarjota laadukasta ja tehokasta luiskakonetyötä tieluiskien ja rautatiepenkereiden viimeistelyyn. Laadukkuus ja tehokkuus ovat edelleen avainasemassa yrityksessämme, mutta yli 30 vuoden aikana ovat toimintamme monipuolistuneet ja laajentuneet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 2000–luvulla tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja maan- ja ympäristörakentamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Palvelu:multatoimitukset
 
 

Viinikan Kone Oy ÄHTÄRI

Puuntyöstöä

Viinikan Kone Oy on Ähtärissä toimiva maanrakennusalan moniosaaja. Olemme toimineet maanrakennusalalla kunniakkaasti jo vuodesta 1994. Teemme kaikki maanrakennus- ja maansiirtotyöt lujalla ammattitaidolla, laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Urakat suoritamme huolellisesti ja sovituissa aikatauluissa pysyen. Toimimme myös Green Rock - jätevesijärjestelmien jälleenmyyjänä. Lue lisää toiminnastamme nettisivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:multa
 
 

Kuljetusliike J. Saari Ky KANGASALA AS

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Palveluihimme kuuluu maa- ja kiviainesten myynti ja kuljetuspalvelut sekä viherrakentaminen ajanmukaisella ja monipuolisella kalustolla. Myös katujen ja pihojen kunnossapitopalvelut ympäri vuoden.

Palvelu:multaa
 
 

JKT Kajantola Oy LAITILA

Maarakennusta

Kajantola Team on Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella toimiva maanrakennusalan moniosaaja. Toimitamme omana tuotantona mursketta ja multaa. Muita palveluitamme ovat kaikenlaiset maanrakennustyöt sekä muut rakennustyöt, kiinteistönhuollot ja raskaan kaluston kuljetukset. Kysy lisää!

Palvelu:mullat
 
 

Savon Kuljetus Oy KUOPIO

Kuljetusliike, logistiikkaa, infrarakentaminen

Savon Kuljetus Oy - Kuljetus- ja infra-alan monialayhtiö ja luotettava infrarakentamisen edelläkävijä. RALA-sertifikaatti varmistaa laadun teiden, katujen, kunnallistekniikan, vesiteiden, satama- ja patorakenteiden, pohjarakennus- ja tienhoitotöiden sekä suurten ja vaativien sillankorvausurakoiden suorittajana. Tarjoamme liikenneväylien ja -alueiden kunnossapito- ja hoitopalveluita ELY-keskuksille, kunnille, kaupungeille ja yrityksille. Toimitamme maa- ja kiviaineksia sovitussa aikataulussa.

Tuote:multaa
 
 

Häppölä Vaihtolavat HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Häppölä on tehnyt kuljetuspalveluja jo vuodesta 1944 alkaen. Vaihtolavat ja kuljetukset pääkaupunkiseudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi. Asiakaskuntaammme kuuluvat niin yksityiset kuin yrityksetkin.

Palvelu:multa
 
 

Soraliike Suovanen Ay VAHTO

Sora, hiekka

Hiekan, soran, sepelin ja muiden maa-ainesten kuljetukset. Meiltä saat myös seulottua multaa. Toimimme Turun talousalueella. Kalkittu ja lannoitettu multa.

Valmistaa:kalkittu multa, lannoitettu multa, seulottu multa
 
 

Kylmäoja Oy ESPOO

Maansiirtotöitä, maarakennusta

Suoritamme maarakennus- ja maansiirtotyöt vankalla ammattitaidolla ja pitkällä alan kokemuksella. Myös maa-aineskuljetukset; murskeet, mullat ja kuorikatteet. Soita kysy lisää!

Hakusana:multaa, soraa, sepeliä
 
 

Puutarhatalo Meritähti OULU

Puutarhamyymälä, taimimyymälä

Puutarha Meritähti tarjoaa Sinulle Oulun seudun runsaimmat taimivalikoimat sekä asiantuntevan, palvelevan henkilökunnan. Lisäksi löydät meiltä mm. allastarvikkeet, kesäkukat, ruukkuja, maa-ainekset (multa, kuorike, murske, kivituhka), kate- ja koristekivet, lannoitteet, nurmikonsiemenet, tarvikkeet jne.

Tuote:multaa
 
 

Liikenteenharjoittaja Harri Lehtilä - Vaihtolava Turku TURKU

Vaihtolavoja, tieliikenteen tavarankuljetusta, muuttolaatikoita

VAIHTOLAVAT JA PUUNKAATO Turunseutu. Raskaankaluston kuljetuksia vuodesta 1981 lähtien. Käytössämme on laaja valikoima vaihto- sekä roskalavoja. Nosturi ja nostopalvelut; varusteina sorakoura, nostokori, tukkikoura, magneetti ja sahakoura puunkaato. Käytössämme on umpikori jolla voi muuttaa mukavasti tilavuus 34m³ ja sitä voi käyttää vaikka esiintymislavana. Muuttolaatikot tarvittaessa. Toimitamme sepeliä ja multaa.

Palvelu:multaa
 
 

Pitkäsen Sora ALAJÄRVI

Maarakennusta

Maanrakennusta, mm. pohjatyöt omakotitaloihin. Soranajo ja muut maa-aineskuljetukset! Kauttamme monipuoliset maanrakennustyöt ja maa-aineskuljetukset ammattitaidolla jo yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palvelu:Multaa
 
 

Espoon Sora Oy ESPOO

Maa-aineskuljetusta, maarakennusta, maa-aineksia

Olemme espoolainen maa-aineskuljetuksiin ja -myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme soraa, hiekkaa, sepeliä, multaa, murskeita ja kivituhkaa. Myös levitykset ja kuljetuspalvelut Uudenmaan alueella. Teemme myös maansiirto- ja maakaivuutyöt asianmukaisilla kalustoilla. Katso lisää kotisivuiltamme!

Palvelu:multaa
 
 

Myyryn Sora ja Kuljetus Oy HEINLAHTI

Kuljetusliike, maansiirtotöitä, maarakennusta, maa-aineksia

Sora- ja multakuljetukset sekä maanrakennus- ja maansiirtotyöt kymmenien vuosien kokemuksella. Soita ja kysy lisää!

Tuote:multaa
 
 

Laatukaivuu Oy KLAUKKALA

Maarakennusta

Maanrakennus Laatukaivuu Oy on koneurakointia ja monipuolisia maanrakennustöitä ammattitaidolla harjoittava yritys Nurmijärveltä. Toimimme Etelä-Suomessa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Olemme valmiita työskentelemään muuallakin. Teemme pääasiassa aliurakointia isoille rakennusliikkeille. Asiakkainamme ovat myös taloyhtiöt, yritykset, yksityistaloudet ja maatilat.

Hakusana:mullan levitys
 
 

Konetyö Lassi Malinen SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Konetyö Lassi Malinen - Ammattitaidolla ja kokemuksella kaikki maarakennusalan työt Kainuun alueella. Palveluihin kuuluu mm: kunnallistekniikka, omakotitalojen pohjatyöt, salaojitukset, teiden rakentaminen, kaukolämpöurakointi, viherrakentaminen, mullan seulonta, turvesoiden kunnostus ja ruoppaus. Hommat hoituu tehokkaan tiimimme käsissä nopeasti ja luotettavasti asianmukaisella koneistolla. Toimialueemme on Kajaani sekä ympäristökunnat.

Palvelu:mullan seulonta
 
 

Maajaakkola Oy - Pirkanmaan Maakivi Oy KURU

Suomen Yrittäjien jäsen

Viherrakennusta, vesirakentamista, maarakennusta, puiden kaatoa

Jokaiselle tehdylle työlle kahden vuoden laatutakuun. Kauttamme saat muun muassa viherrakentamista, vesi- ja viemärilinjausta maanrakennustyöt. Katso lisää!

Palvelu:multaa
 
 

Tawastia Sora Oy HÄMEENLINNA

Maa-aineksia

Toimintaamme kuuluu maa-ainesten myynti sekä jalostus. Yhteistyökumppaneiden avulla pystymme toimittamaan sora-ja maa-ainekset koko Etelä-Suomen alueelle, tietysti aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä.

Palvelu:Multaa
 
 

Föglöbutiken K-extra FÖGLÖ

Päivittäistavarakauppa

Tuoretta ja pakastettua ruokaa keittiöön, grilliin, terassille. Rakennustarvikkeet: kyllästetty puu ja puutavara, lastulevyt, tuulensuojalevyt, kipsilevyt, vaneri, lasikuitu, naulat, ruuvit, hiomapaperi, työkalut, maalit. Rakennusmateriaalit: sementti, kuivabetoni, lecaharkot ja tiilet. Mökille, puutarhaan: multaa, lannoitteita, lisätarvikkeita. Veneiden kölilistat, lakat, venemaalit ja pohjavärit. Polttoaineet: Bensiini ja diesel laiturilta ja kaupan pihalta. Kalaa: Kylmäsavustettu, graavi.

Hakusana:multaa
 

Muuta hakua

Multaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.