Multaa

Multaa

Hakuehdolla multaa löytyi yhteensä 169 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Viinikan Kone Oy ÄHTÄRI

Puuntyöstöä

Viinikan Kone Oy on Ähtärissä toimiva maanrakennusalan moniosaaja. Olemme toimineet maanrakennusalalla kunniakkaasti jo vuodesta 1994. Teemme kaikki maanrakennus- ja maansiirtotyöt lujalla ammattitaidolla, laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Urakat suoritamme huolellisesti ja sovituissa aikatauluissa pysyen. Toimimme myös Green Rock - jätevesijärjestelmien jälleenmyyjänä. Lue lisää toiminnastamme nettisivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:multa
 
 

Kuljetusliike J. Saari Ky KANGASALA AS

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Palveluihimme kuuluu maa- ja kiviainesten myynti ja kuljetuspalvelut sekä viherrakentaminen ajanmukaisella ja monipuolisella kalustolla. Myös katujen ja pihojen kunnossapitopalvelut ympäri vuoden.

Palvelu:multaa
 
 

Jokioinen Yhtiöt Oy LIETO

Maarakennusta

Yrityksemme toimiala on maa- ja vesirakennuksen kokonaisurakointi. Toimialuetta ovat Turku lähialueineen. Asuntorakentamisen maa- ja perustamistyöt, Teiden, katujen, kenttien, pihojen uudis- ja korjausrakentaminen, teollisuuden maa-, vesi- ja perustamistyöt. Katso tarkemmin kotisivuiltamme !

Palvelu:multa
 
 

KTK-TORNIO OY - KTK TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, tieliikenteen tavarankuljetusta, maa-ainestoimitusta, kuljetusliike

KTK-Tornio Oy on Torniolaisten autoilijoiden v.1954 perustama yhtiö. Päätoimialana on kiviainesten jalostus, myynti ja markkinointi. Toimintaamme kuuluu myös kaivinkonepalvelut, jätehuolto sekä vaihtolava -ja nosturipalvelut. Monipuolinen kalusto ja osaava henkilökunta tarjoavat palvelut kaikkiin kuljetustarpeisiin. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joihin kuuluvat kaivutyöt ja materiaalitoimitukset täyttöineen: Okto eristyshiekkaa, seulottua hiekkaa, soraa, mursketta, sepeliä, ruokamultaa ja kiviä.

Palvelu:multatoimitukset
 
 

Häppölä Vaihtolavat HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Häppölä on tehnyt kuljetuspalveluja jo vuodesta 1944 alkaen. Vaihtolavat ja kuljetukset pääkaupunkiseudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi. Asiakaskuntaammme kuuluvat niin yksityiset kuin yrityksetkin.

Palvelu:multa
 
 

Soraliike Suovanen Ay VAHTO

Hiekka, sora

Hiekan, soran, sepelin ja muiden maa-ainesten kuljetukset. Meiltä saat myös seulottua multaa. Toimimme Turun talousalueella. Kalkittu ja lannoitettu multa.

Valmistaa:kalkittu multa, lannoitettu multa, seulottu multa
 
 

Kylmäoja Oy ESPOO

Maarakennusta, maansiirtotöitä

Suoritamme maarakennus- ja maansiirtotyöt vankalla ammattitaidolla ja pitkällä alan kokemuksella. Myös maa-aineskuljetukset; murskeet, mullat ja kuorikatteet. Soita kysy lisää!

Hakusana:multaa, soraa, sepeliä
 
 

Puutarhatalo Meritähti OULU

Taimimyymälä, puutarhamyymälä

Puutarha Meritähti tarjoaa Sinulle Oulun seudun runsaimmat taimivalikoimat sekä asiantuntevan, palvelevan henkilökunnan. Lisäksi löydät meiltä mm. allastarvikkeet, kesäkukat, ruukkuja, maa-ainekset (multa, kuorike, murske, kivituhka), kate- ja koristekivet, lannoitteet, nurmikonsiemenet, tarvikkeet jne.

Tuote:multaa
 
 

Liikenteenharjoittaja Harri Lehtilä - Vaihtolava Turku TURKU

Tieliikenteen tavarankuljetusta, vaihtolavoja, muuttolaatikoita

VAIHTOLAVAT JA PUUNKAATO Turunseutu. Raskaankaluston kuljetuksia vuodesta 1981 lähtien. Käytössämme on laaja valikoima vaihto- sekä roskalavoja. Nosturi ja nostopalvelut; varusteina sorakoura, nostokori, tukkikoura, magneetti ja sahakoura puunkaato. Käytössämme on umpikori jolla voi muuttaa mukavasti tilavuus 34m³ ja sitä voi käyttää vaikka esiintymislavana. Muuttolaatikot tarvittaessa. Toimitamme sepeliä ja multaa.

Palvelu:multaa
 
 

Espoon Sora Oy ESPOO

Maa-aineksia, maarakennusta, maa-aineskuljetusta

Olemme espoolainen maa-aineskuljetuksiin ja -myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme soraa, hiekkaa, sepeliä, multaa, murskeita ja kivituhkaa. Myös levitykset ja kuljetuspalvelut Uudenmaan alueella. Teemme myös maansiirto- ja maakaivuutyöt asianmukaisilla kalustoilla. Katso lisää kotisivuiltamme!

Palvelu:multaa
 
 

Myyryn Sora ja Kuljetus Oy HEINLAHTI

Maansiirtotöitä, maa-aineksia, maarakennusta, kuljetusliike

Sora- ja multakuljetukset sekä maanrakennus- ja maansiirtotyöt kymmenien vuosien kokemuksella. Soita ja kysy lisää!

Tuote:multaa
 
 

Konetyö Lassi Malinen SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Konetyö Lassi Malinen - Ammattitaidolla ja kokemuksella kaikki maarakennusalan työt Kainuun alueella. Palveluihin kuuluu mm: kunnallistekniikka, omakotitalojen pohjatyöt, salaojitukset, teiden rakentaminen, kaukolämpöurakointi, viherrakentaminen, mullan seulonta, turvesoiden kunnostus ja ruoppaus. Hommat hoituu tehokkaan tiimimme käsissä nopeasti ja luotettavasti asianmukaisella koneistolla. Toimialueemme on Kajaani sekä ympäristökunnat.

Palvelu:mullan seulonta
 
 

P.J.V. Työkalutiimi Oy PERNIÖ AS

Maarakennusta, haketusurakointia

Suoritamme Salon seudulla, Varsinais-Suomessa sekä Uudenmaan alueella maarakennusalaan ja purkutöihin sekä raivaukseen ja pohjarakentamiseen liittyviä töitä. Kaivinkonetyöt, kuorma-autotyöt ja traktoriurakointityöt. Myös ruoppaukset kuuluvat toimenkuvaamme. Palvelemme yksityisiä, rakennusliikkeitä ja julkista sektoria.

Tuote:multa
 
 

Maajaakkola Oy - Pirkanmaan Maakivi Oy KURU

Suomen Yrittäjien jäsen

Puiden kaatoa, maarakennusta, vesirakentamista, viherrakennusta

Jokaiselle tehdylle työlle kahden vuoden laatutakuun. Kauttamme saat muun muassa viherrakentamista, vesi- ja viemärilinjausta maanrakennustyöt. Katso lisää!

Palvelu:multaa
 
 

Sillanpää Transport Tmi VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetusliike, maa-aineksia

Kauttamme saat kokonaisvaltaista lumen kuormaus- ja kuljetuspalvelut yrityksille sekä maa-ainesmyyntiä ja mullan kuljetusta niin yksityisille kuin yrityksillekin. Palvelualueenamme on Vantaa, Espoo, Helsinki sekä Kirkkonummi ja Klaukkala. Kauempana toimimme sopimuksesta. Palveluitamme yrityksille sekä taloyhtiöille ovat lumen kuormaukset ja- ajot sekä lumenkuljetukset. Myös maa-ainesmyynti sekä maa-aineskuljetukset toteutamme niin isoille kuin pienemmillekin rakennustyömaille pääkaupunkiseudull

Palvelu:mullan kuljetus, mullan myynti
Tuote:multaa
 
 

Heinolan Maansiirto Ky Jorma Saarinen HEINOLA

Maansiirtoa, maarakennusta

Maanrakennustyöt 40 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Teemme kaikki maanrakennus-, auraus -ja louhintatyöt pääasiassa Heinolan alueella ja sen lähiympäristössä. Kaikkea maanrakennuksen alalta. Kauttamme kattavat palvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityksemme palveluista.

Tuote:multaa
 
 

Koneurakointi Tapani Mustonen Ky REVONLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja

Olemme maarakennuksen ja kuljetuksien ammattilainen. Palveluihimme kuuluu: ojien kaivuut, tonttien raivuut, talojen pohjatyöt ja maa-ainesten toimitukset hiekka, multa, murske, sepeli, kalkki ja sora. Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt ja sadevesiviemäröinnit vuosien kokemuksella. Lisäksi palveluihimme kuuluu lavettikuljetukset, teiden auraukset ja hiekoitukset. Kysy urakkahinnoistamme, teemme tarjouksen kilpailukykyiseen hintaan! Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla alueella Oulu - Raahe.

Palvelu:multaa
 
 

Kuljetus Laurikkala Oy LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, kuljetusliike

Hoidamme maa-ainesten sekä kiviainesten myynnin ja kuljetukset sekä raakapuun puukuljetukset sopimuskuljetuksena pääasiassa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Maa-aineskuljetuksiin kuuluvat murskeet, multa, sepelit ja hiekat. Lisäksi mullan, hiekan ja hakkeen seulontatyöt. Otetaan vastaan maa-ainesten varastointialueelle purkupuut, kannot, betoni ja asfaltti. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:multaa
Yhteystiedot: Konetyöt - Mullan, hiekan, hakkeen seulonta, Pekka Laurikkala
0400-435268

 
 

Kuljetusliike EY-Trans Ky HEINÄVESI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Ey-trans Ky myy tiesorat, murskeet, imeytyssepelit, kaivosorat, valusorat ja mullat suoraan asiakkaalle toimitettuna. Toimimme Heinäveden, Enonkosken ja Kangaslammen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Hakusana:multa
 
 

Kuljetus Laaksonen Oy HÄMEENKYRÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Soran kuljettaja

Sorakuljetukset Pirkanmaan alueella. Sorat, sepelit, murskeet, sepelit, kivituhkat, rakennushiekat sekä ruokamullat.

Palvelu:multaa
 

Muuta hakua

Multaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.