:

Museot

Museo · museot · museoita

Hakuehdolla museot löytyi yhteensä 201 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Vakoilumuseo Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Museo, ohjelmapalveluja, nähtävyys, matkamuistoja

Vakoilumuseossa tutustut tunnettuihin vakoojiin ja heidän menetelmiinsä ja vakoilussa käytettyihin laitteisiin. Järjestämme ohjelmaa yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Vakoilumuseossa tutustut vakoilijoiden maailmaan esneiden, vakoilulaitteiden ja erilaisten vakoilusalaisuuksien kautta.Museo on oiva retkikohde salaisten agenttien maailmaan, tutustu vakoilijoiden käyttämiin laitteisiin, salaisiin aseisiin, salakirjoituslaitteisiin, väärennäksiin ja erilaisiin vakoilumenetelmiin.

 

Hyrynsalmen kunta HYRYNSALMI

Kunta

Hyrynsalmen kunta sijaitsee keskellä Kainuun maakuntaa. Hyrynsalmen kirkonkylä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ääressä aivan 5-tien varressa. Hyrynsalmen elinkeinorakenne muodostuu maa- ja metsätaloudesta ja pienyritystoiminnasta. Kainuun luonto tarjoaa hyvät puitteet metsästykselle ja kalastukselle, vapaa-ajan asumiseen ja tarjolla on myös esimerkiksi laskettelukeskuksen, saunamaailman palvelut ja tasokasta majoitustilaa.

Aihepiiri:Kainuulaisen asumisen historiallinen museo
 

SPY MUSEUM TAMPERE

Museo, ohjelmapalveluja, nähtävyys

In the Spy Museum You can get to know spies and their working methods as well as related equipment. Museum arranges special programs and tours for groups and companies. Museum covers dozens of known famous agents and their career history. The equipment on the show covers hidden weapons, bugging devices, encryption devices and counterfeit objects. You can also test Your own abilibities in hacking emails. Museum includes a souvenir shop.

 

Tampereen Särkänniemi Oy - Särkänniemen Elämyspuisto ja Näsinneula TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Huvipuisto, elämystoimintaa, nähtävyys

Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa ympäri vuoden virkkeitä ja sopivaa tekemistä koko perheelle. Kaikenikäisille tarkoitettujen hauskojen huvilaitteiden lisäksi alueella on Näsinneulan näkötorni, Delfinaario, Lasten Eläintarha, Akvaario ja Planetaario sekä Sara Hildenin taidemuseo. Puistossa vierähtää helposti koko päivä!

Palvelu:taidemuseo
 

Eduskuntasali museo KAUHAJOKI

Museo

Eduskunta siirsi istuntonsa 30.11.1939 Kauhajoelle. Eduskuntamuseo on entisöity vastaamaan sen aikaista näkymää. Museon aukiolo-ajoista tiedustelut puhelimitse. TERVETULOA !

 

Kauhajoen Veteraanien Perinnetalo KAUHAJOKI

Museo

Kauhajoen veteraanien perinnetalo on kauhajokisesta maanpuolustushistoriasta kertova museo. Aineistoa on kerätty sota-ajoilta aina Suomen Sodasta Lapinsotaan asti.

 
 

Soitinkeskus Akordia IKAALINEN

Museo, nähtävyys

Suomen harmonikkainstituutin ylläpitämässä museoharmonikkojen kokoelmassa on 90 soitinta yli sadan vuoden ajalta. Harmonikkaverstaassa voi tutustua harmonikkarakentajan työkaluihin ja soittimiin. Akordian muotokuvakokoelma esittelee maamme kuuluisimmat hanuristit.

 
 

Turun Taidemuseo TURKU

Taidemuseo, nähtävyys

Turun taidemuseossa, Varsinais-Suomen aluetaidemuseossa, on mahdollista käydä ihastelemassa osaa yli 6 000 teoksen kokoelmasta. Kokoelmanäyttelyissä nostetaan teemaan sopivat teokset varastosta esille vierailijoiden nähtäväksi. Keskellä Turkua Puolalan mäellä sijaitseva graniittilinna houkuttelee taiteen ystäviä museoon katsomaan monipuolisia näyttelyitä.

 
 

Aboa Vetus & Ars Nova TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museokeskus, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Aurajoen rannalla sijaitseva Aboa Vetus & Ars Nova -kaksoismuseo avattiin vuonna 1995. Kun rakennuksessa tehtiin muutostöitä, maan alta paljastui keskiaikaisten korttelien rakennelmia. Museosta tuli siten kaksiosainen. Toinen osa esittelee nykytaidetta sekä museon omia kokoelmia ja toinen keskiaikaisia kortteleita.

 
 

Oulun kaupunki - Oulun taidemuseo OULU

Museo, taidemuseo

Yhteystiedot: Taidemuseon johtaja, Anna-Riikka Hirvonen
0447037451

 
 

Sibelius-museo TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Suomen ainoa varsinainen musiikkimuseo sijaitsee Åbo Akademin rakennusten ympäristössä. Moderni rakennus on Sibelius-museo, jossa on esillä nimensä mukaisesti Sibeliukseen liittyvää materiaalia. Museossa esitellään myös musiikkihistoriaa ja soittimia. Musiikista ja soittimista kiinnostunut henkilö saa paljon irti museovierailusta.

 
 

Ateneumin taidemuseo HELSINKI

Museo, nähtävyys

Rautatientorin laidalla sijaitseva Ateneumin taidemuseo on Suomen kansallisgalleria. Museossa on laajat suomalaisen ja kansaivälisen taiteen kokoelmat sekä monipuolisia vaihtuvia näyttelyitä.

 
 

Suomen valokuvataiteen museo HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen erikoismuseo. Museon näyttelytiloissa on esillä perusnäyttely, vaihtuva suuri näyttely ja projektinäyttely. Työpajatoiminnalle on varattu oma tila Prosessi. Museolla on lisäksi kokoelmat, kirjasto, arkisto, konservointiosasto ja tutkimusosasto.

 
 

Cygnaeuksen galleria HELSINKI

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Vuonna 1882 avattu Cygnaeuksen galleria on maamme vanhin taidemuseo. Gallerian kokoelma käsittää pääasiassa suomalaista 1800-luvun maalaus- ja veistotaidetta.

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus