:

Muuttokuljetusta

Muuttokuljetus · muuttokuljetusta · muuttokuljetukset · muuttokuljetuksia

Hakuehdolla muuttokuljetusta löytyi yhteensä 229 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Tiinan Automaalaamo avoin yhtiö HYVINKÄÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tiinan Automaalaamon palveluihin kuuluvat mm: - Monipuoliset maalaustyöt - Autotarrat ja -teippaus - Peräkärryn ja pakettiauton vuokraus - Avant -pienkuormaajan vuokraus Sorakauha Kaivuri Puunpilkkoja (max 300mm) Repijä kantojen ja kivien irroitukseen Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Hakusana:muuttoauto
 
 

KuljetusVarma HELSINKI

Muuttokuljetusta, muutto

Meiltä saat kaiken muuttoon liittyvän palvelun ystävällisesti, edullisesti ja tehokkaasti tehtynä. Ammattitaitoiset ja kovakuntoiset muuttomiehet, pakkausmateriaalit; teipit, kiristekalvot, suojamuovit ja laatikot kotiin tuotuna. Oikea kalusto. Muuttoautomme ovat varusteltu muuttoja varten pehmustetuilla seinillä, perälautanostimella, ym. tarvittavilla lisävarusteilla kuten nokkakärryillä, kantoliinoilla, suojahuovilla. Lisäksi kaikki pakkausmateriaalit saatte myöskin meiltä.

Palvelu:muuttokuljetus
 
 

JM-Tiimi KUOPIO

Muuttokuljetusta

JM-Tiimi hoitaa kaikki muutot ja muuttokuljetukset kaikkialle Suomessa ja EU:n alueella ammattitaidolla ja luotettavasti palvellen. Halutessasi voit säästää kustannuksissa osallistumalla itse muuttoon.

Palvelu:muuttokuljetukset
 
 

Trans Karppinen KOUVOLA

Kuljetusliike, muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Trans Karppinen on erikoistunut tieliikenteen kappaletavarakuljetuksiin, lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, kuljettajapalveluihin sekä koti- ja yritysmuuttoihin. Yrityksen kotipaikka on Kouvola, mutta toimialueenamme on kuitenkin koko Suomi sekä tarvittaessa ulkomaat.

 
 

Isännöintipalvelut BS Oy VAASA

Isännöintitoimisto, kiinteistönhoitoa

Täyden palvelun isännöintipalvelut pienille ja keskisuurille taloyhtiöille. Autamme niin talous-, hallinto- kuin teknisissä haasteissa. Suunnittelemme työt taloyhtiön huoltokirjan tavoitteen mukaan. Palvelemme kiinteistönhoidon tehtävissä. Haluamme olla mukana kasvattamassa taloyhtiön omaisuuden arvoa ja asukkaiden asumisviihtyisyyttä. Välitämme vuokra-asuntoja ja hoidamme asiakkaidemme muuttoja. Noudatamme alan eettisiä ohjeita. Mikään työ ei ole meille liian pieni!

Palvelu:muuttoauton vuokraus
 
 

Kuljetusliike Karlis Oy LOHJA

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Karlis hoitaa ammattitaidolla kaikki kuljetukset! Soita ja kysy lisää palveluistamme. Toimialueemme on koko Suomi!

Palvelu:Muuttokuljetukset
 
 

Trans Esavesa Oy JYVÄSKYLÄ

Muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Trans EsaVesa Oy on erikoistunut muuttokuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä. Tarjoamme laadukkaita ja asiantuntevia muuttopalveluja kotimaassa ja ulkomailla. Vankka kokemus ja asiakaslähtöinen palvelu tuottavat onnistuneen ja joustavan muuton niin yritysten, kuin kotienkin muutoissa.

Palvelu:muuttokuljetus
 
 

Tmi: Heikki Kastari PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetamme 33 kuutioisella perälaitanosturilla varustetulla kuorma-autolla: kappaletavarakuljetukset, irtotavarakuljetukset ja muuttokuljetukset. Toimalueenamme on pääsääntöisesti Pirkanmaa: Tampere - Nokia - Ylöjärvi - Kangasala - Akaa - Sastamala - Valkeakoski. Tilauksesta valtakunnallisesti yksityisille ja yrityksille. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ KULJETUKSISTAMME! Nyt meiltä myös Muuttolaatikot!

Hakusana:muuttoauto, muuttokuljetus
 
 

Kuljetus M&M Kekonen Oy MAKSNIEMI

Tieliikenteen tavarankuljetusta, muutto

Kuljetus M&M Kekonen Oy tarjoaa laadukasta kuljetusta ympäri Suomen hyvällä kalustolla. Kalustoomme kuuluu, kuorma-auto 50 m³ pakettiauto 15 m³.Teemme muutot Hangosta Ivaloon. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:muuttoauto
 
 

Erik Peurla ILMARINEN

Muuttokuljetusta

Oletko luotettavaa muuttokuljetusta vaille? Hoidan Turun seudulla edullisesti kotimuutot viikonloppuisin ja arkisin aamu- tai iltamuutot. Autoni pituus on 6,5m pitkä tavaratiloiltaan ja tilavuus on n. 35m³. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:Muuttoauto Turku
 
 

Autovuokraamo Telmiina HARJUNPÄÄ

Autovuokraamo

Huokeat vuokra-autot Ulvilasta! Olemme yksityinen autovuokraamo. Kun tarvitset autoa, peräkärryä tai pakettiautoa lainaksi, tervetuloa meille, meillä palvellaan. Palvelemme aamusta iltaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hakusana:muuttoauto
 
 

Kuljetuspalvelu Kovalainen Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Kuljetuspalvelu Kovalainen hoitaa paketti- ja jakelukuljetukset Kainuun ja koko Suomen alueella. Pakettiauto ja kuorma-autokalusto käytettävissä kappaletavarakuljetuksiin, logistiikkapalveluihin, kuriiri- ja lähettipalveluihin sekä muuttoihin. Kuljetuskalustomme palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä. Luotettavaa ja ammattitaitoista kuljetuspalvelua yli 25 vuoden ajan.

Palvelu:muuttokuljetus
 
 

Hyttinen Kimmo Timo Tapani HEINOLA

Muuttokuljetusta

Ammattitaitoista ja luotettavaa muuttopalvelua yrityksille ja yksityisille räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluihini kuuluu: yritysmuutot, yksityismuutot, arkistomuutot, varastojen tyhjennykset/siivoukset, kuolinpesän tyhjennykset sekä lumenpudotukset.

Palvelu:muuttokuljetukset, muuttoauto
 
 

Kuljetus Laine Jari RAPATTILA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

LUOTETTAVAA KULJETUSPALVELUA: Kappaletavara,- jakelu- ja irtotavarakuljetukset sopimusajona. Hoidamme myös kotimuutot, kantoapua tarvittaessa. Toimimme Etelä-Karjalan alueella. SOITA ja kysy lisää!

Palvelu:muuttokuljetus
 
 

Kuljetus Petri Hotakainen HALSUA

Taksi, muuttokuljetusta

Petri Hotakainen on erikoistunut muuttokuljetuksiin. Kauttani myös taksipalvelut paari- ja invakuljetuksineen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:muuttokuljetukset halsua, muuttokuljetus halsua
 

Muuta hakua

Muuttokuljetusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus