:

Näytelmiä

Näytelmä · näytelmät · näytelmiä

Hakuehdolla näytelmiä löytyi yhteensä 7 yritystä.

Suomen Kansallisteatteri HELSINKI

Teatteri, nähtävyys, kulttuuri

Suomen Kansallisteatteri on ollut merkittävä tekijä suomalaisessa kulttuurielämässä 1800-luvulta lähtien. Sen neljällä näyttämöllä esitetään vaihtuvia näytelmiä niin isoille kuin pienillekin katsojille. Väliajalla voit nauttia virvokkeita teatteriravintola Morkussa ja ostaa tuliaisia teatterin myymälästä. Ravintola toteuttaa myös yritystilaisuudet, kysy lisää ryhmämyynnistä puh. 010 7331 332.

Palvelu:näytelmä
 
 

Riihimäen Teatteri Oy RIIHIMÄKI

Mitä saisi olla: farssia, trilleriä, komediaa, satua, draamaa aikuisille ja lapsille? Riihimäen Teatterista se löytyy, laadukkaita teatteriesityksiä! Saman katon alta saat tasokkaat ravintola- ja majoituspalvelut Scandic Hotel Riihimäestä. Tervetuloa!

Palvelu:lasten näytelmät, näytelmät, aikuisten näytelmät
 
 

Toppilan Möljä OULU

Kesäteatteri

Toppilan Möljä Toppilansalmessa Oulussa on Suomen Suurin Kesäteatteri, jonka ohjelmistossa on laatunäytelmät, konsertit,teatterivierailut.Kesän 2010 näytelmänä Vain muutaman huijarin tähden. Ravintolassamme ruokailut, A-oikeudet, tilojamme on mahdollista käyttää myös kesätapahtumien, kokousten, kongressien ja muiden kokoontumisien tapahtumapaikkana. Ravintolamme toimii tilausravintolana ja on avoinna tapahtumien aikana.

Aihepiiri:Näytelmä
 

Muuta hakua

Näytelmiä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus