:

Näyttelyjä

Näyttely · näyttelyt · näyttelyjä · näyttelyitä

Hakuehdolla näyttelyjä löytyi yhteensä 45 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tapahtumien järjestäjä, messupalveluita, kokouspalveluita

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy tarjoaa paljon mahdollisuuksia tapahtumanjärjestäjille, yrityksille, järjestöille ja seuroille erityyppisten- ja kokoisten tapahtumien, kokouksien sekä juhlien järjestämiseen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy palveluksessanne, onnistuneiden tapahtumien tekijä.

Palvelu:näyttely
 

Mainosteko Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mainostoimisto

Mainosteko Oy - Kauttamme mainosteippaukset, tarratekstit, opasteet sekä suurkuvatulosteet kattavasti ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat myös messu- ja näyttelyurakointi suunnittelusta toteutukseen. Myös näyttävät ulkomainoskampanjat. Tervetuloa kotisivuillemme!

Palvelu:näyttelypalvelu
 
 

Artfull Oy HELSINKI

Messupalveluita, kongressipalveluja

Artfull Oy tarjoaa messu- ja näyttelyrakentamisen, valaistustekniikan ja näytteilleasettajakoulutuksen palvelut. Myös saneeraustyöt lattiasta kattoon yritystiloihin ja huoneistoihin. SOITA!

Palvelu:näyttelypalvelu, näyttely
 
 

Suomen valokuvataiteen museo HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen erikoismuseo. Museon näyttelytiloissa on esillä perusnäyttely, vaihtuva suuri näyttely ja projektinäyttely. Työpajatoiminnalle on varattu oma tila Prosessi. Museolla on lisäksi kokoelmat, kirjasto, arkisto, konservointiosasto ja tutkimusosasto.

Yhteystiedot: Näyttelyt
(09) 6866 3621

 
 

Creacut Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mainostoimisto, suurkuvatulosteita, messurakentamista

Näkyvää ja värikästä viestinnän visuaalista toteutusta kaiken maailman markkinoille. Creacut Oy tuottaa erilaisia visuaalisen markkinoinnin palveluja. Yrityksen johtavana ajatuksena on hyödyntää digitaalitekniikan tarjoamia etuja suunnittelussa ja tuotannossa. Perusarvomme ovat joustavuus ja laatu. Osaavat ihmiset ja nykyaikainen tuotantotekniikka takaavat, että palvelu on joustavaa ja tuotteet korkealuokkaisia.

Palvelu:näyttelypalvelut
 
 

Metsähallitus-Tiedekeskus Pilke ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsen

Metsäalan palveluja, näyttelyjä, nähtävyys, matkamuistoja

Tiedekeskus Pilke on elämyksellinen käyntikohde kaikenikäisille. Tiedekeskuksen näyttely kertoo pohjoisten metsien kestävästä käytöstä sekä metsän moninaisista antimista, tuotteista ja hyödykkeistä. Pilke-talo sijaitsee Rovaniemen Sahanperällä, Ounasjoen törmällä, Arktikumin vieressä. Se on Metsähallituksen toimitalo, jossa on 135 ihmisen työpaikka.Pilke on esimerkki ekologisen puurakentamisen huippuosaamisesta ja suomalaisen arkkitehtuurin taidonnäyte.

 
 

Vehoniemen Automuseo Ky KAIVANTO

Museo

Näyttelyssä on esillä jatkuvasti vaihtuvana koosteena eri vuosikymmeniltä yli 50 mielenkiintoista ja upeasti entisöityä moottoriajoneuvoa: vuosisadan alun hennoista autoista urheilu-, edustus- ja kääpiöautoihin unohtamatta amerikan rautoja ja eri vuosikymmenten käyttöautoja. Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta.

Palvelu:vanhojen autojen näyttely
 
 

Turun kaupunki - Turun linna TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museokeskus, historiallisia näyttelyjä, nähtävyys

Turun linnan historia alkaa 1280-luvulta. Aikojen saatossa linnaleiristä kasvoi ylväs harmaa kivilinna. Linnassa on asunut Ruotsin kuninkaan poika Juhana-herttua sekä kenraalikuvernööri Pietari Brahe. Linna on myös toiminut vankilana ja varastona. Nykyisin Turun linna on yli 700 vuotta vanha kulttuurihistoriallinen matkailukohde, jota ympäröi linnapuisto.

 
 

Turun kaupunki - Luostarinmäen käsityöläismuseo TURKU

Kauppakamarin jäsen

Historiallisia näyttelyjä, nähtävyys

Turun Vartiovuoressa sijaitsee puutalokortteleita, jotka säilyivät vahingoittumattomina Turun suurpalosta vuonna 1827. Talot kuuluivat Luostarikortteliin ja ne sijaitsevat Luostarinmäellä. Alueella voi astua kaksi vuosisataa ajassa taaksepäin ja tutustua käsityöläisten verstaisiin ja asumuksiin. Verstaiden sisustukset on suunniteltu harkiten ja asiantuntevasti.

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus