:

Nuohousta

Nuohous · nuohousta

Hakuehdolla nuohousta löytyi yhteensä 230 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Nuohoojamestari Timo Hakala Oy FORSSA

Nuohooja

Nuohousta, ilmastointijärjestelmien puhdistukset, suodatinhuollot, ilmamäärämittaukset Meiltä saat myös opastusta ja neuvontaa. Toimimme Forssan ja lähiseutujen alueella.

Palvelu: nuohoojat, nuohouspalvelut
 
 

Nuohoojamestari Veli-Matti Heinonen LOHJA

Ilmastointihuoltoa

Yli neljännesvuosisadan kokemuksella kaikenlaiset ilmastointialan huollot ja puhdistukset Etelä-Suomen alueella. Työkohteitamme ovat kunnissa ja kaupungeissa esim. sairaalat, koulut, päiväkodit, toimistot, virastotalot ja muut julkiset rakennukset. Toiminta-alueena Tammisaari -Porvoo -Lohja -Espoo -Vantaa -Helsinki -Kirkkonummi. Soita ja kysy tarkemmin!

Palvelu:ilmastointikanavien nuohous
 
 

Nuohous- ja Sisäilmapalvelu J. Rupponen AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Nuohousta

Olemme Pirkanmaalla ja Hämeessä (Tampereen, Akaan ja Hämeenlinnan ympäristö) toimiva nuohousalan yritys. Teemme ammattitaidolla ilmanvaihtokanavien puhdistukset,mittaukset ja säädöt, sekä erilaisten keskuslämmityskattiloiden puhdistustyöt. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. sisäpiipun asennustyöt. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:savupiippujen nuohous
 
 

LVI-Myller Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, LVI-asennusta

LVI-Myller Oy on joensuulainen täyden palvelun LVI-talo. Yrityksemme toiminta-alueisiin kuuluu palveleva LVI-myymälä, LVI-asennus, LVI-huolto, LVI-saneeraus ja LVI-urakointi. Toimintamme lähtökohtia ovat asiakkaan ja hänen tarpeidensa kohtaaminen, asiantuntijuus ja kestävyys kaikessa toiminnassamme. Erikoisosaamistamme ovat: asbestisaneeraukset, lämmitysjärjestelmien asennukset, huollot ja muutokset sekä kosteuskartoitukset.

Palvelu:ilmanvaihtokanavien nuohous
 
 

Airvisio Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, teknistä testausta, lvi

Airvisio - Terveellistä, turvallista ja viihtyisää sisäilmaa. Tuotamme palveluita kiinteistöjen ilmanvaihdon huoltoon, kunnossapitoon, muutostöihin, suunnitteluun ja toteututuksiin liittyen. Kohteenamme ovat lähinnä suuret kiinteistöt, kuten kauppakeskukset ja teollisuuskohteet, mutta hoidamme myös pienempiä kohteita valtakunnallisesti. Kauttamme asiantuntijapalvelut, tilanneselvitykset, ilmamäärien mittaus, säätö ja muutostyöt sekä määräaikaishuollot.

Hakusana:nuohous
 
 

Rantal Oy TARTTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtolaitteiden nuohousta

Ilmanvaihtojärjestelmien laadukas huoltopalvelu Ilmastointikanavien puhdistukset, säätö ja mittaus Lisäksi meiltä energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet, asennustyöt, varaosat Toimimme pääasiassa Pirkanmaan ja Hämeen seudun alueilla. Ota yhteyttä!

 
 

KH-Nuohous Oy PATTIJOKI

Ilmastointia, nuohousta

KH-Nuohous Oy - viihtyisää sisäilmaa 17 vuoden kokemuksella. Ilmastoinnin puhdistus ja huolto kaikkiin kohteisiin Oulun, Raahen ja lähikuntien alueella. Monipuolinen kalustomme soveltuu sekä isoihin että pieniin kohteisiin. Teemme ilmastoinnin ja ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja desifioinnit sekä iv-kanavien kuntotutkimukset kamerakuvauksella. Hoidamme ilmastointilaitteiden, iv-kanavien ja suodattimien huollot, mittaukset ja säädöt. Kauttamme myös sisäpiippujen asennus ja hormitarkastus.

Yhteystiedot: KH Nuohous Oy, Kari Hämäläinen
040 589 3163

 
 

Peltisepänliike T Nissinen Oy KALAJOKI

Katon rakennusta, kattotöitä, kattojen saneerausta

Peltisepänliike T.Nissinen Oy on erikoistunut ilmanvaihto ja pelti-alan urakointipalveluihin. Ilmanvaihtourakoinnin lisäksi tarjoamme mm. rakennuspellityksiä ja konesaumakattoasennuksia. Toimitilat sijaitsevat Kalajoen Holmalla. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus. Tarvittaessa kattotyöt avaimet käteen periaatteella. Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Pohjanmaalla, palvelemme asiakkaitamme 150km säteellä Kalajoesta.

Palvelu:ilmanvaihtolaitteiden nuohous
 
 

Uudenmaan Ilmastointitekniikka Oy LOHJA

Ilmastointiasennusta, LVI-asennusta

Uudenmaan Ilmastointitekniikka on Länsi-Uudellamaalla toimiva ilmastointipalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme laatu perustuu vankkaan kokemukseen ja käytännön tuntemukseen alalta.

Palvelu:ilmanvaihtokanavien nuohous
 
 
 
 

Naantalin Kaupunki - Nuohous

Nuohousta

Yhteystiedot: Naantalin alue, Nuohooja Sami Kilpinen
040 5566 442

Merimaskun ja Rymättylän alue, Nuohooja Jukka Savonheimo
044 0262 663

Livonsaaren alue, Nuohooja Timo Kangasaho
050 5487 843

Velkuan alue, Nuohooja Matti Varjonen
0400 224 104

 
 

Anjalankosken Ilmastointi ja Nuohous INKEROINEN

Ilmastointihuoltoa, ilmastointitöitä

Teemme ammattitaidolla ilmastointityöt mm. ilmastoinnin puhdistustyöt, suodattimien vaihdot, mittaukset ja säädöt.

 
 
 

Muuta hakua

Nuohousta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus