Ohjelmatoimistot

Ohjelmatoimisto · ohjelmatoimistot · ohjelmatoimistoja

Hakuehdolla ohjelmatoimistot löytyi yhteensä 73 yritystä. Tulokset 1—20:

Bright Finland Oy ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Tapahtumien järjestäjä, av-laitteita, äänentoistopalveluja

Eastway on maamme johtava yleisö- ja yritystapahtumien järjestäjä. Eastwayn vahvuus on yritystapahtumien, yritysjuhlien sekä muiden tapahtuminen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus. Korkealuokkaisen ammattitaidon, teknisentoteutuksen ja yksilöllisen palvelun yhdistelmällä Eastway tuottaa elämyksiä yli tuhanteen erilaiseen ja erikokoiseen tapahtumaan vuosittain. Eastway -konserniin kuuluvat Allstar Music, Dex Viihde, Melodia, Menolippu ja Taurus Music.

Palvelu:ohjelmatoimisto
 

Rantawirkkula - Rosartina Oy KANGASALA

Ohjelmatoimisto, saunoja, saunatilat

Rantawirkkula on viihtyisä edustussauna Kangasalan Huutijärvellä. Kauniin Vesijärven rannalla, upeassa rantamaisemassa sijaitseva rantasauna on vuokrattavissa työ- ja kaveriporukoiden käyttöön. Saunan lauteille mahtuu kerralla 20 kylpijää. Ruokailutila on 35 hengelle, kesällä enemmänkin ulkoterassin ollessa käytössä. Huomaattehan ettei saunalla ole anniskelupalvelua, joten tuottehan juomat mukananne. Kauttamme myös tilaisuuteesi sopiva ohjelma ja esiintyjät. Tervetuloa saunomaan Rantawirkkulaan!

 

Wildnation LAPPEENRANTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tapahtumien järjestäjä

Wildnation tuottaa tapahtuma- ja ohjelmapalveluita Lappeenrannassa. Palveluihin kuuluvat sekä tapahtumien suunnittelu että toteutus. Lisäksi yritys pyörittää kesäkahviloita ja jäätelökioskeja Lappeenrannassa. Ota yhteyttä ja kysy palveluista lisää!

Palvelu:ohjelmatoimistot
 
 
 
 

TT Taiteilijatoiminta Ky - Toni Tapani

Ohjelmatoimisto

Erilaiset viihde- ja ohjelmapalvelut sukujuhliin, häihin, syntymäpäiville tai yritystilaisuuksiin. Illan ohjelman rakennamme täysin toiveiden, teeman tai halutun vuosikymmenen mukaan. Katso kotisivuiltamme lisätietoa viihdepalveluista, ohjelmapaketeita ja hinnastosta. Toimimme pääasiallisesti Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, mutta sopimuksesta myös kauempanakin. Keikkaa Bändillä, Duolla ja Karaokella, tai sekoitettuna...kauttamme myös: DJ, taikurit ja juontajat. Ota yhteyttä!

 
 

Lumiere Production HELSINKI

Ohjelmatoimisto

Lumiere Production on tapahtumapalveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen päätoimialaan kuuluvat monipuoliset sisältötuotannot, ohjelmapalvelut, promootiot sekä tanssiryhmä Lumiere Dancersin palvelut. Mieleenpainuvan sisällön tuottamiseen tarvitaan rutkasti mielikuvitusta, ammattitaitoiset tekijät sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia. Lumiere toteuttaa ne suurella sydämellä ja intohimolla.

 
 

HMM My MUSIC Oy HELSINKI

Ohjelmatoimisto, tapahtumien järjestäjä

Yhtiön toimiala on ohjelmatoimisto- ja manageripalvelut, konserttien ja muiden tapahtumien järjestäminen ja toteuttaminen, kansainvälisten artistien kiertueiden maahantuonti, -konsertit ja tapahtumat, oheistuotteiden maahantuonti, valmistus ja myynti sekä äänentoisto-, valaistus- ja keikkabussipalveluiden välitys.

Palvelu:ohjelmatoimisto
 
 
 
 

AR-Tuotanto KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ohjelmatoimisto

 
 
 
 

Simodeus Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ohjelmatoimisto

 
 

Naplit Show Oy LIMINKA

Ohjelmatoimisto

 

Muuta hakua

Ohjelmatoimistot:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.