:

Olutravintolat

Olutravintola · olutravintolat · olutravintoloita

Hakuehdolla olutravintolat löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

Ravintola The Old Bank TURKU

Olutravintola, ravintola

Ravintola Old Bank on Turun suosituimpia seurusteluravintoloita, jonka laajasta olutvalikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi. Old Bankissa on noin 150 olutmerkkiä, joista osa on saatavana Suomessa vain Bankin valikoimasta. Old Bank valittiin vuoden olutravintolaksi vuonna 1999. Old Bankissa voit oluiden lisäksi nauttia myös arkkitehtuurin helmistä, sillä ravintola sijaitsee 1900-luvun alussa rakennetussa, arvokkaassa ja historiallisessa pankkikiinteistössä aivan Turun ydinkeskustassa.

Palvelu:Olutravintola
 

Ravintola Ohranjyvä TAMPERE

Lounasravintola, ravintola, pubivisat

Vuoden 1965 maaliskuussa avasi kondiittorimestari Jussi Linkosuo ravintola Ohranjyvän entiseen myymälähuoneistoon Näsilinnankadulle. Ohranjyvä oli ensimmäisiä olutravintolakokeiluita Suomessa ja se saikin heti tamperelaisten suosion viihtyisänä ja intiiminä seurustelupaikkana. Tänä päivänä Ohranjyvässä voi nauttia viikkopäivisin MAITTAVASTA LOUNAASTA sekä sunnuntaisin on tarjolla runsas BRUNSSI!

Aihepiiri:Olutravintola
 
 

Bierstube KUOPIO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Bierstube löytyy kasarmikadulta Kuopiosta, aivan torin läheltä. Olemme 1971 perustettu saksalaistyylinen oluttupa. Meillä on tarjolla yli 70 olutmerkkiä, kattava siiderivalikoima sekä kotoista ruokaa.

Hakusana:olutravintola
 
 

Oluthuone Pekko TAMPERE

Olutravintola, ravintola, erikoisoluita

Hatanpäähän on kuoriutunut uusi pub, Oluthuone Pekko. Tunnelmallisessa tiilimajassaan oluen jumala Pekko tarjoaa perinteisten juomien lisäksi pienpanimotuotteita. Nälän lepyttämiseksi on tarjolla menun mukaista välipalaa. Oluthuone on myös viihdyttävä olohuone jossa ruudulta näkyy tärkeimmät pelit sekä urheilutapahtumat. Meiltä tapahtumia kuten; Hanskin Tietovisa torstaisin klo 21.00 ja monenmoista muuta viihdyttävää ajanvietettä. Toivotamme teidät ystävällisesti tutustumaan Oluthu

 
 

Joki-Pub Ky LAPPI

Baari, pubi, olutravintola, ravintola, siidereitä, viinejä, alkoholijuomia, juomia, virvoitusjuomia, lonkeroita, karaokebaari, karaokeravintola, karaoke

Joki-pub Ky on viihtyisä ravintola joen rannalla keskellä Lappia.

 
 

Pub Dog's Home TAMPERE

Baari

Konstailematon A-oikeuksin varustettu live- ja musiikkipub Tuoreimmat uutiset voi lukea iltapäivälehdistä. Asiakkailla käytössä ilmainen nettiyhteys.Lautapelejä, kicker, flipperi.. Opiskelijoiden kannattaa kysellä tarjousten perään.TIISTAISIN Dog's Homen visa klo 21 SOITTOAJAT: Jos esiintymässä on yksi artisti on aloitusaika klo 23. Jos kaksi artistia niin soittoajat ovat 22.30 ja 23.30. Aukioloajat: ma-to 17-02,pe-la 17-03 ja su 17-02 Tervetuloa!

Palvelu:olutravintola
 
 

Olutravintola Nurkka HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Pubi, olutravintola

Yhteystiedot: Olutravintola Nurkka
09 1481077

 
 
 
 
 
 

Pub Höyry TAMPERE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pubi, olutravintola

 
 

Pizro Oy KOKKOLA

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Olutravintola

 
 

Ravintola Sarkka OULU

Olutravintola

 
 

Olutravintola Polte KEMI

 

Muuta hakua

Olutravintolat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus