:

Ompelukonehuollot

Ompelukonehuolto · ompelukonehuollot · ompelukonehuoltoja

Hakuehdolla ompelukonehuollot löytyi yhteensä 28 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Ompelukonekeskus Koivu Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelukoneita, ompelutarvikeliike

Myymälöistämme Vammalassa ja Tampereella(Pispalan valtatie 50, puh. 03 - 344 0022)löydät laadukkaat Husqvarna Viking-, Bernina- ja Singer -merkkiset ompelukoneet, saumurit ja kirjontakoneet, hyvän valikoiman erilaisia alan tarvikkeita, laitteita ja välineitä sekä ammattitaitoiset huoltopalvelut. Ylläpidämme myös Ompelualan monipuolisinta verkkokauppaa ompelijanmaailma.fi, jonka varastomyymälänä Vammalan ja Tampereen myymälämme myös toimii. Myymälöidemme aukioloajat löydät nettisivuiltamme.

Palvelu:ompelukonehuolto
 
 

Ompelukonekeskus Koivu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelukoneliike, ompelutarvikkeita

Myymälöistämme Tampereella ja Vammalassa löydät laadukkaat Husqvarna Viking-, Bernina- ja Singer -merkkiset ompelukoneet, saumurit ja kirjontakoneet sekä ammattitaitoiset huoltopalvelut. Ylläpidämme myös Ompelualan monipuolisinta verkkokauppaa ompelijanmaailma.fi, jonka varastomyymälänä Tampereen ja Vammalan myymälämme myös toimii. Ompelijanmaailmasta löydät laajan valikoiman alan laadukkaita tarvikkeita ja välineitä tavallista edullisemmin. Myymälöidemme aukioloajat löydät nettisivuiltamme.

Palvelu:ompelukonehuolto
 
 

Ompelutalo Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelukoneita

Verkkokaupastamme löydät ompelukoneet, saumurit ja prässit. Loput tuotteemme, kuten ompelutarvikkeet ja käytetyt ompelukoneet saat liikkeestämme Albertinkadulta. Tuotteillamme on virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika vaihtelee maahantuojasta riippuen 1-5 vuoden välillä. Palveluumme kuuluu myös ammattitaitoinen ompelukonehuolto ja saumurihuolto. Huollolle annamme kolmen kuukauden takuun. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Bernette, Bernina, Husqvarna Viking, Singer.

Tuote:ompelukonehuolto Oulu
 
 

Tex-Mas LAHTI

Ompelukonehuoltoa, tekstiiliteollisuutta

Teemme ammattitaidolla tekstiiliteollisuuteen kunnossapitotyöt sisältäen laitekunnostukset, höyrykehittimien kunnossapidon, pussituskoneet ja säkinsulkijat.Toimialueenamme on Lahti ja koko Suomi. Edustamme mm. seuraavia merkkejä: Pavel, Polypac, Fisbein, Union Sp, Veit ja Trewill.

 
 

Hyvätikki IISALMI

Ompelukonemyymälä, ompelukoneita

Lähes 50 vuotta ompelukonealan asiantuntemusta. Myymme ompelu-, neule-, teollisuuskoneet ja saumurit uusina ja käytettyinä. Huollamme kaikki merkit. Soita tai tule käymään ja kysy tarjouksemme! Käynti varastomyymälään pihan puolelta.

Palvelu:ompelukonehuolto
 
 

Kouvolan Ompelukonehuolto A. Huttunen KOUVOLA

Kodinkonehuoltoja

Kouvolan Ompelukonehuolto A. Huttunen palvelee ammattitaidolla ja joustavasti. Ompelukonehuollot ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä!

 
 
 

Muuta hakua

Ompelukonehuollot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus