:

Osteopatiaa

Osteopatia · osteopatiaa

Hakuehdolla osteopatiaa löytyi yhteensä 38 yritystä. Tulokset 1—20:

Hyvinvointicenter Oy PORI

Hyvinvointipalveluja, työhyvinvointipalveluita, jooga, suolahuone

Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa, jotka pitävät yllä terveyttämme ja toimivat ennaltaehkäisevästi, lisäten kehomme vastustuskykyä. Räätälöimme myös erilaisia kokouspaketteja, hemmottelupaketteja sekä Tyky-päiviä.

Palvelu:Osteopatia
Yhteystiedot: Osteopaatti, MSF-kuntouttaja , Mika Merimaa
0400 868 021

 
 

Pasilan Fysioterapia Oy HELSINKI

Fysioterapiapalveluja

Pasilan fysioterapian toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita fysioterapiapalveluja tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville ihmisille. ASKELKLINIKKA-ja TYKY-toiminnan avulla pyrimme myös ennaltaehkäisemään ongelmien syntymistä. Toimipisteemme sijaitsee Itä-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Palvelu:Osteopatia
 
 

Sofianova Oy HELSINKI

Lääkärikeskus, yksityisiä lääkäripalveluita

Lääkäriasema Sofianovassa pyrimme yhdistämään perinteisen lääketieteen tietotaidot ja täydentävien hoitojen antamat mahdollisuudet, jotta potilaittemme paras voisi toteutua. Olemme toimineet Helsingin ydinkeskustassa vuodesta 1998 lähtien. Tervetuloa sivuillemme ja Lääkäriasemallemme!

Palvelu:osteopatia
 
 

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaisterapiaa

Kokonaisvaltaista hoitoa kehon häiriötiloihin. Kokonaisvaltaiseen ihmisen kehon- ja mielen hyvinvointiin liittyy myös oikea ruokavalio (myös yrtit, lisäravinteet), johon ohjaan asiakkaitani. Luontaisterapiahoidot pyrkivät vaikuttamaan ihmisen luonnollisiin parannusmekanismeihin tukien ja terveelliseen suuntaan ohjaten. Se on siis myös ennaltaehkäisevää terapiaa. Palveluihin kuuluu mm. vyöhyketerapia, shiatsuterapiaa, kukka-, aroma- ja ravintoterapia. Tervetuloa!

Palvelu:osteopatia
 
 

Porvoon Kuntofunktio PORVOO

Fysikaalinen hoitolaitos

Fysikaalista hoitoa ja hierontaa. Nikken magneetti- ja infrapunatuotteet. Uutuutena Bemer-tuotteet. Ota yhteyttä ja voi hyvin!

Hakusana:osteopatia
 
 

Osteopaatti Harri Rovio TAMPERE

Osteopatiaa

Harri Rovio on osteopaatti joka hoitaa kehon erilaisia kipu-ja puutumistilat kerralla kuntoo. Osteopatian työssäni hyödynnän myös kaikkea sitä, mitä olen lähes 30 vuoden aikana opiskellut. Hyödynnän työssäni tilanteen mukaan akupunktiota, McKenzie-menetelmää, lihaskalvo-ja syvähierontatekniikoita, aku- ja triggerpainantaa, neuraalikudoksen mobilisaatiota, kraniosakraaliterapiaaa ja suomalaista jäsenkorjausta. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!!

Palvelu:Osteopatia, Osteopaatti
Aihepiiri:Osteopatia Tampere, Osteopaatti Tampere
 
 
 
 

Tammerkosken Fysioterapia TAMPERE

Fysioterapiapalveluja

Fysikaalinen hoitolaitos Tammerkosken Fysioterapia palvelee Sinua aivan Tampereen ydinkeskustassa. Meiltä saat kattavasti monipuoliset fysioterapeutin palvelut. Tammerkosken Fysioterapialla on Kelan kanssa fysioterapiahoitoja koskeva ns. suoraveloitussopimus. Kelakorvaus vähennetään suoraan hinnasta, jolloin asiakas maksaa hoidosta vain omavastuuosuuden. Perille pääset helposti, sillä tilamme sijaitsevat Koskipuiston bussipysäkkien välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa!

Työtapa:ortopedinen osteopaatti
Palvelu:osteopatia
 
 

Mehiläinen Jyväskylä JYVÄSKYLÄ

Yksityisiä lääkäripalveluita

Yhteystiedot: Ortopedinen osteopaatti , Di Bella Massimo


 
 

Tammerkosken Fysioterapia Ky TAMPERE

Fysioterapiaa

Yhteystiedot: Osteopatia, hieronta, Jenni Mikkonen
040 518 8199

 

Muuta hakua

Osteopatiaa:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus