:

Osto- ja myyntiliikkeet

Osto- ja myyntiliike · osto- ja myyntiliikkeet · osto- ja myyntiliikkeitä

Hakuehdolla osto- ja myyntiliikkeet löytyi yhteensä 54 yritystä. Tulokset 1—20:

Vanha Edvard PATTIJOKI

Kirpputori, antiikkiliike, osto- ja myyntiliike

Vanha Edvard on persoonallisiin sisustustavaroihin, huonekaluihin, valaisimiin ja koriste-esineisiin erikoistunut vanhoja tavaroita myyvä liike kauniilla Raahen maaseudulla, rantatien tuntumassa. Valikoimissamme antiikkihuonekaluja, talonpoikaishuonekaluja sekä uudempia käytettyjä huonekaluja edullisesti. Vanhat työkalut, puusukset, puuharavat sisustamiseen ja koriste-esineiksi. Myymme myös rakentajille filmivaneria ja koivuvaneria todella kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme vanhoja tavaroita.

Tuote:valkea ja harmaa vaneri
 
 

M.K.Vauhtikoru MIETO

Osto- ja myyntiliike

M. K. Vauhtikoru on kurikkalainen korujen osto- ja myyntiliike. Erikoisalaamme on korumyynti ja romukullan osto, ja lisäksi myymme erilaisia koneita polkupyöristä metsäkoneisiin. Vuonna 2010 perustettu yritys tunnetaan luotettavasta palvelusta ja reiluista hinnoistaan. Meillä on laaja valikoima edullisia käytettyjä tuotteita. Tarjoamme nopeat toimitukset koko Suomen alueelle.

Hakusana:romukullan osto, Kultakorujen osto
 
 

Kuusaan Kirppis KUUSANKOSKI

Kirpputori

Kuusaan Kirppis on viihtyisä itsepalvelu kirpputori, joka tarjoaa mittavan valikoiman edullisia löytöjä! Ostamme myös kokonaisvaltaisesti esim. muuttojäämistöt ja muut tarpeettomaksi jääneet esineet sekä kuolinpesät. Huolehdimme myös tavaran noudosta.

Palvelu:osto- ja myyntiliike, kuolinpesän osto
 

Muuta hakua

Osto- ja myyntiliikkeet:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus