:

Päihdehoitoa

Päihdehoito · päihdehoitoa

Hakuehdolla päihdehoitoa löytyi yhteensä 14 yritystä.

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto VOIKKAA

Lastensuojelua, ryhmäkoti

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto on 15-paikkainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluja ja kuntoutusta tuottava lastensuojeluorganisaatio. Toiminta on psyykkiseen ja/tai sosiaaliseen kuntoutukseen, niiden jatkohoitoon, lastensuojelulain mukaisten huostaanotettujen sijoituksiin tai avohuollon tukitoimenpiteisiin liittyvää. Myllykodossa on lääkärin palvelut, kotikoulu, perheterapiaa sekä asumispalvelutoimintaa. Toimialue: Kouvola ja Etelä-Suomi.

Palvelu:päihdehoito
 
 

Hämeen Päihdehuollon kuntayhtymä - Mainiemen kuntoutumiskeskus LAMMI

Päihdehoitoa

Mainiemen kuntoutumiskeskuksessa tarjotaan miehille, naisille ja perheille kattavia päihdehuollon palveluja. Toimintaamme kuuluvat myös intervallijaksot ja päihdehuollon avopalvelut. Mainiemessä toiminta perustuu jokaisessa yhteisössä yhteisöllisyyteen ja kuntoutumisen tukena käytetään laaja-alaisesti eri menetelmiä. Toiminta-alueenamme on Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Pirkanmaa. Asiakkaaksemme voi tulla myös muista kuin jäsenkunnista.

 
 

Hoitokoti Jäkäläkangas VIEREMÄ

Mielenterveyskeskus

Hoitokoti Jäkäläkangas tarjoaa yksityisiä sosiaali- ja terveysalan palveluja mielenterveys- ja päihderiippuvaisille sekä moniongelmaisille aikuisille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu psykiatrian sairaan hoitajista ja alan opiskelijoista. Opettelemme yhdessä selviytymään päivä kerrallaan tuiki tavallisesta arjesta ja elämästä. Kodinomaisessa palvelutalossamme on henkilökunta paikalla ympäri vuoden ja vuorokauden. Asukkaamme tulevat pääosin Pohjois-Savosta ja Itä-Suomesta.

Palvelu:päihdehoito
 

Muuta hakua

Päihdehoitoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus