:

Päiväkodit

Päiväkoti · päiväkodit · päiväkoteja

Hakuehdolla päiväkodit löytyi yhteensä 910 yritystä. Tulokset 1—20:

Paimion kaupunki PAIMIO

Kaupunki

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka on kehittänyt palvelutasoaan ja pitänyt hyvää huolta asukkaittensa viihtyvyydestä turvallisena ja virikkeitä antavana kotiseutuna. Maisema on viljavaa, paljolti entistä merenpohjaa. Sen tasaisuutta rikkovat avokallioiset metsäalueet - nekin varsinaissuomalaista perusmaisemaa. Paimio on ylpeä myös jokilaaksostaan, joka on nimetty kansalliseksi kulttuurimaisemaksi. Paimio sijaitsee keskeisellä paikalla Valtatie 1:n varrella, Turun ja Salon puolivälissä.

Hakusana:päiväkodit
 

Seniortek Oy ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, hälytysjärjestelmiä

Seniortek Oy - Inhimilliset, luotettavat ja kustannustehokkaat turvallisuus- ja hälytysjärjestelmät eri kohteisiin ja eri-ikäisten tarpeisiin uudella yksinkertaisella tavalla. Olemme kehittäneet turva- ja valvontajärjestelmät palveluasumiseen, kotona asuvien tarpeisiin, turvalliseen oppimisympäristöön ja päiväkotiin. Tuotteillamme on pitkä käyttöikä. Vanha järjestelmä voidaan halutessa päivittää uuteen.

Hakusana:seurantajärjestelmä päiväkoteihin
 
 

Päiväkoti Tampere - Ipanala Oy TAMPERE

Päiväkoti, päivähoitoa

Ipanala on vuonna 2014 perustettu korkean laadun päiväkoteihin erikoistunut toimija.Palveluamme on saatavilla Tampereen lisäksi myös Nokialla, Lahdessa sekä Helsingissä.Korkean laadun merkittävimpinä tekijöinä Ipanalassa on hyvinvoiva henkilöstö, Laatusertifiointi 9001:2015, Vanhempien aamiaiset, kotiinlähtö- välipala, pienet ryhmäkoot, Omahoitajuus,liikuntapainotteisuus sekä mahdollisuus englannin kieliseen kasvatukseen. http://ipanala.fi/Yrityksen%C3%A4/1

Palvelu:yksityinen päiväkoti tampere, päiväkoteja, päiväkoti tampere, yksityinen päiväkoti, päiväkodit
 
 

Mestedos Oy MÄNTSÄLÄ

Talonrakennusta

Keskitymme pääasiassa linjasaneerauksiin ja kohderyhmäämme kuuluvat asuntojen rakennuttajina toimivat taloyhtiöt.

Palvelu:päiväkodin rakennus
 
 

Ahjolan setlementti ry - Ahjola TAMPERE

Koulutusta

Ahjola on Ahjolan Kannatusyhdistys Ry:n ylläpitämä yksityinen setlementti. Toimintamme perusajatuksena on järjestää ohjattua toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ihmisille Tampereen alueella omistamissamme toimitaloissa Ahjolassa, Saukkolassa ja Rientolassa sekä pääasiassa Tampereen kaupungilta vuokraamissamme tiloissa. Toimintaa mm. päiväkoti ml. esikoulu, koululaisten iltapäiväkerhot, nuorten kerhot ja leirit, kansalaisopiston kurssit, aikuisten kerhot ja yhdyskuntatyö.

Palvelu:päiväkoti
 
 

Lahden Vapaaseurakunta LAHTI

Uskonnollista toimintaa

Viikkotilaisuuksiamme: Keskiviikkoisin: Päiväpiiri Torstaisin: Mamit&Muksut Perjantaisin: Warikko Lauantaisin: Kuningasklubi: Jumalan kohtaamisen ilta nuorille ja nuorille aikuisille Sunnuntaisin: Jumalanpalvelus, Pyhis 4-8 vuotiaille ja Junnuklubi 9- 14 vuotiaille Meillä myös: Alfa-kurssit: Tutustumista kristinuskoon rennolla ja mukavalla tavalla. Partiolippukunta Lahden versot. Tutustu kotisivuihimme tai soita toimistoon ja kysy lisää

Hakusana:päiväkoti
 
 

Arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy LAHTI

Arkkitehtitoimisto, arkkitehtisuunnittelua, arkkitehtipalveluja

Arkkitehtitoimisto Arkviiri tarjoaa asiakaslähtöistä suunnittelun kokonaispalvelua.Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Toimisto tekee kokonaisvaltaista arkkitehtipalvelua, johon sisältyy rakennussuunnittelun lisäksi tilojen sisustus- ja kalustussuunnittelua sekä ympäristösuunnittelu. Pitkä työkokemus ja ammattitaito ovat luoneet hyvän yhteistyöverkon rakentamisen eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Suunnitelmat laaditaan kustannustietoisesti sekä tilaajan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Palvelu:päiväkodin suunnittelu
 
 

Päiväkoti Kiulukka Oy HELSINKI

Päiväkoti

Päiväkoti Kiulukka on yksityinen päiväkoti Helsingissä, Ruskeasuon ratsastustallien lähellä. Päiväkoti Kiulukka on lasten yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden asialla. Tarjoamme lapsille turvaa, rakkautta ja rajoja, kuuntelevia korvia ja aina tarvittaessa syliä. Samoin haluamme tarjota ympäristön, missä lapset rohkeasti ilmaisevat itseään ja puhuvat tunteistaan ja ajatuksistaan.

Hakusana:päiväkoteja, yksityinen päiväkoti, päiväkodit
 
 

Reppuressu Oy ROVANIEMI

Lastenhoitoa

Päiväkoti Reppuressu pyrkii tarjoamaan lapsille monipuolista toimintaa sekä pysyvän hoitohenkilöstön ja turvallisen ympäristön. Päiväkodin ohjelmaan kuuluvat mm. kädentyöt, musiikkikasvatus, liikunta, ilmaisu ja ympäristökasvatus sekä retkeily.

Hakusana:päiväkoteja
 
 

Oulun kaupunki - Lassinsin päiväkoti OULU

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Jukka Haataja
0447035427

 
 

KoulutusKontti Ky IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Koulutusta

Tarjoan yhteisöille kohtuuhintaista, aina yksilöllisesti suunniteltua koulutusta ja palvelua sekä kehittämishankkeiden ohjausta. Toimintani perustuu yhteisöllisyyteen ja vuorovaikutteisuuteen. Teoreettisena taustana ovat kehittävän työntutkimuksen näkökulma ja oppivan organisaation toimintatavat. Toimintaani kuuluu myös Päiväkoti TuohiKontti.

Palvelu:päiväkoti ikaalinen
 
 

Ylivieskan kaupunki - Simonpuiston päiväkoti YLIVIESKA

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Hilkka Isokoski
044 419 5620

 
 

Ylivieskan kaupunki - Toivolan päiväkoti YLIVIESKA

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Marja-Leena Myllymäki
044 419 5640

 
 

Ylivieskan kaupunki - Kirkkopuiston päiväkoti YLIVIESKA

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Hilkka Isokoski
044 419 5620

 
 

Ylivieskan kaupunki - Huvikummun päiväkoti YLIVIESKA

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Marja-Leena Myllymäki
022 419 5640

 
 

Kemin kaupunki - Tervaröllin päiväkoti KEMI

Päiväkoti

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja, Hannele Aalto
040-8462587

 

Muuta hakua

Päiväkodit:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus