:

Pakkauksia

Pakkaus · pakkaukset · pakkauksia

Hakuehdolla pakkauksia löytyi yhteensä 294 yritystä. Tulokset 1—20:

Pakkaus Piippo Oy AKAA

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja, kartonkituotteita

Pakkaus Piippo Oy on Suomen ainoa kartonkitynnyreiden, tekstiilihylsyjen ja tikkataulujen valmistaja. Vakiomallien lisäksi suunnittelemme ja toimitamme myös erikoispakkauksia mittatilaustyönä.

 

Pa-Hu Oy VEIKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja, pakkauksia, pakkaussuunnittelua

Pa-Hu Oy on palveleva pakkaustehdas. Suunnittelemme ja valmistamme pakkaus ja promootiotuotteita. PahuPro vastaa markkinoinnin ja teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin. Räätälöimme erilaisia promootio-, suojaus- ja pakkausratkaisuja eri kohderyhmille. Lisäksi meillä on laaja valikoima PahuPak- varasto- ja postituspakkauksia sekä pakkaustarvikkeita. PahuMat- tuoteperhe tarjoaa ammattilaisten tarpeisiin sopivat arkit parhaimmista raaka-aineista, valmistamme myös erityislaminoidut arkkituotteet.

Palvelu:pakkausten suunnittelua
 

A-Vuokralaatikko Oy TURKU

Muuttokuljetusta, muuttopalveluita

A-Vuokralaatikko Oy on Turkulainen pitkän linjan muuttokuljetusyritys. Palvelemme luotettavasti ja asiantuntemuksella kotimuutot, yritysmuutot, kassakaappien siirrot ym. Meiltä saat myös pakkauspalvelut, vuokraamme muuttolaatikot edulliseen hintaan kysy! Kotimaan ja ulkomaan muutot sujuvat ammattitaidolla. Tutustu www.vuokralaatikko.com tai soita niin kerromme lisää.

Palvelu:Muuttojen pakkaukset, Muuttojen pakkauspalvelut
 

PakkausÖhman HELSINKI

Pakkausten valmistaja, pakkaustarvikkeita

PakkausÖhman on yksi Suomen johtavista pakkausalan maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. PakkausÖhman toimittaa pakkauksia, pakkaustarvikkeita, hygieniatuotteita sekä pakkaamista helpottavia koneita ja laitteita asiakaskuntanaan koko maa. Omana tuotantonamme painamme teippejä ja teemme mittatilaustyönä aaltopahvilaatikoita ja -kontteja.

Tuote:pakkaukset
 

Tetra Pak Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Pakkausten valmistaja, pakkauksia

Tetra Pak on maailman johtava elintarvikepakkauksiin ja elintarvikkeiden- tuotanto- ja jakelujärjestelmiin keskittyvä yritys, joka toimii 165 maassa, myös Suomessa. Tetra Pak kehittää ja valmistaa tuotepakkauksia, jotka suojaavat elintarvikkeita yrityksen tunnuksen "Suojaa kaikkea hyvää" mukaisesti.

Hakusana:pakkausten suunnittelu, pakkauksien myynti, käytännöllinen pakkaus, kylmäketju pakkaukset, ympäristöystävällinen pakkaus, pakkauksien kehitys, aseptinen pakkaus, aseptiset pakkaukset
 
 

Artekno Oy KANGASALA

Elintarvikepakkauksia, pakkauksia

Artekno Oy on perustettu vuonna 1953. Yhtiöstä on kasvanut merkittävä valmistaja ja maahantuoja, joka palvelee niin elintarvike-, pakkaus- ja valmistusteollisuutta kuin yksityistä kuluttajaakin. Artekno Oy:n tuotevalikoima ulottuu elintarvikepakkauksista ja pakkausosista erilaisiin teknisiin lujitemuovi- ja polyuretaanituotteisiin. Kokonaispalvelumme kattaa suunnittelun ja tuotannon lisäksi laajan alihankintaverkostomme tuen. Huolehdimme asiakkaastamme tuotteen koko elinkaaren ajan.

 
 

Suomen Kuitulava Oy KOTKA

Pakkausten valmistaja

Valmistamme uusiokäyttöön soveltuvia kuormalavoja aaltopahvista ja hylsyistä teollisuuden ja kaupan kappaletavaratoimittajille. Vankka ammattitaito, asiakaskeskeinen palvelu ja kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat yrityksemme toimintaa. Toimimme koko Suomen ja Maailman alueella.

 
 

Parlava Oy KUIVASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja, trukkilavoja

Parlava Oy on v.1987 toimintansa aloittanut puisia kuormalavoja valmistava kuormalavatehdas. Päätuotteitamme ovat FIN-, EUR- ja kertakäyttölavat, joita valmistamme Parkanon Kuivasjärvellä. Käytössämme on kaksi automaattista naulauslinjaa. Kertakäyttölavat valmistamme hydraulisella naulauslinjalla, mikä varmistaa lujan ja pitävän kiinnityksen. Valmistamme myös siakkaan tarpeiden mukaan suunniteltuja erikoislavoja. Hinta, laatu ja toimitusvarmuus ovat avainsanat toiminnassamme.

 
 

MasiJet Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja, pakkaussuunnittelua

MasiJet on varteenotettava kumppani tuotantoketjuusi, kun tarvitset kuljetukseen oikean, kestävän ja toimivan pakkauksen. Pakkaamme tuotteesi tehokkaasti, helposti, turvallisesti ja tyylikkäästi, mieluiten kierrätettävään materiaaliin. Suunnittelemme, testaamme ja valmistamme tuotteemme räätälöitynä ratkaisuna asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin. Teemme pakkauksenne suunnittelusta toteutukseen. Toimialue: Koko Suomi; Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu.

Palvelu:pakkausten suunnittelu ja toteutus
Tuote:vaimennetut pakkaukset, ESD pakkaukset, erikoispakkaukset
 
 

Oy Telpak Ab ESPOO

Pakkauksia

Telpak on opastanut ihmisiä pakkaamisen maailmassa jo vuosikymmenten ajan. Telpak tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita tuotteita pakkaamiseen, suojaamiseen sekä kiinnittämiseen.

Palvelu:pakkauksia
 
 

Rosenlew RKW Finland Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Pakkaustarvikkeiden valmistaja, muovituotteiden valmistaja

RKW Finland on erikoistunut teollisuuden muovisiin joustopakkauksiin ja tullut tunnetuksi innovaatioista, jotka ovat uudistaneet pakkaavan teollisuuden ja pakkaustuotannon menetelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu muovisäkit, erilaiset pakkauskalvot ja päällystetyt tuotteet, kuten aluskatteet. Vuodesta 2001 RKW Finland on ollut osa saksalaista RKW-ryhmää, joka on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten polyeteenikalvojen valmistajista

Hakusana:pakkaus
 

Sundby Cirkelsåg Kb SUNDBY

Pakkausten valmistaja

Monipuolista puuteollisuutta ja pakkausteollisuutta. Räätälöidyt puu- ja vaneripakkaukset, puiset kuormalavat, kuljetuslavat, vanerituotteet, vanerilaatikot ja laatikot. Saha, höyläämö, sahatavaran myyntiä. Puutavaraa, hirsiä, hirret, listat, listoja, paneelit, paneeleja, massiivipuulattiat, massiivipuu. Lavat, kuormalavat, massiivilattiat, puutuotteet. Eri kokoiset kuljetuskehdot tai lavetin kehdot puusta tai vanerista. Tuotteet toimitetaan Uusikaarlepyy-, Pietarsaari-, Kokkola-alueilla.

Hakusana:erikoispakkaus, erikoispakkaukset, pakkauksia
 
 

Oy Art-Pak Ab MYRSKYLÄ

Muovituotteiden valmistaja

Sahatavarakääreitä sahateollisuudelle ja mekaaniseen puunjalostukseen. Kalvo valmistetaan ja painetaan Teerijärvellä ja jalostetaan asiakkaan tarpeisiin Art-Pakin tehtaalla Myrskylässä.

Hakusana:Pakkauksia, Pakkauksia teollisuudelle
 
 

Pakkaus- ja Lastaus Seppälä Oy KANGASALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pakkauspalveluja

Pakkaus ja Lastaus Seppälä Oy on Kangasalla, Lentolan teollisuusalueella sijaitseva puu- ja metallipakkauksiin erikoistunut yritys. Teemme kuljetusolosuhteiden mukaiset, kaikenkokoiset pakkaus- ja lastaustyöt yksilöllisesti ammattitaidolla, myös asiakkaan luona. Yrityksemme tunnetaan nopeasta ja joustavasta palvelusta.

Palvelu:pakkaustyöt
 
 

PALPA - Suomen Palautuspakkaus Oy HELSINKI

Pakkauspalveluja

Suomen Palautuspakkaus Oy PALPA hallinnoi ja kehittää kolmea pantillista juomapakkausjärjestelmää, jotka ovat: uudelleentäytettävät lasi- ja muovipullot, alumiiniset juomatölkit sekä kierrätysmuovipullot. PALPAn tehtävänä on myös huolehtia pantillisten juomapakkausten kierrätyksestä ja sen edistämisestä.

 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

 
 

Vuoksi-Pakkaus Oy IMATRA

Pakkausten valmistaja

Yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset, jotka tarvitsevat puisia pakkauslaatikoita, kontteja tai kuormalavoja. Kuormalavat, puupakkaukset ja kuljetuslaatikot

 
 

Mainio-Pakkaus Oy - Pakkauspalvelut LOHJA

Pakkauspalveluja

Mainio-Pakkaus Oy:ltä ammattitaidolla jo vuodesta 1989: pakkauspalvelut, muovituspalvelut, kuumaliimauspalvelut, myymälätelineiden kasaukset, käsinpostitukset ja kutistemuovitus. Tarjoamme palvelut niin yksityisille ihmisille, yrityksille kuin myös teollisuudellekkin.

Palvelu:pakkauspalvelut
 

Muuta hakua

Pakkauksia:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus