:

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Hakuehdolla palkanlaskenta löytyi yhteensä 349 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Tilitoimisto Winwin Oy HELSINKI

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Laatupalvelut sähköisesti (paperittomasti) tai perinteisesti tehtyinä. Tilitoimisto WinWin on perustettu vuonna 1991, auktorisoitu vuonna 1998 ja sertifioitu (ISO 9001) vuonna 1999. Tilitoimisto WinWin Oy:n palveluksessa on useita kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon eli KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpidon ammattilaisia. Jatkuva koulutus pitää henkilöstön ammattitaidon jatkuvasti korkealla tasolla. Tilitoimisto WinWin Oy:llä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisilta toimialoilta.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

OKS-tilit Oy OULU

Tilitoimisto

OKS-tilit Oy - Osaavaa taloushallintoa Oulussa. Kokonaisvaltaiset tilitoimistopalvelut, palvelemme asiakkaitamme kattavasti. Huolehdimme Sinun Yrityksesi taloushallinnosta ja kirjanpidosta liiketoiminnan perustamisilmoituksesta lähtien. Palkanlaskenta, maksuliikenne, reskontra, verotus asiat, tilinpäätökset ja yritysneuvontaa yrityksesi elämänkaaren eri vaiheissa.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Osuuskunta Eurojopi PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönhuoltoa

Eurojopi tuottaa monialaisia palveluita Kainuussa: Kajaanin ja Paltamon alueella. Toimialaan kuuluu kiinteistönhoito, työvoiman vuokraus, taloushallinto, kotona-asumisen tukipalvelut ja siivouspalvelut (viikkosiivous, suursiivous, rakennussiivous, ikkunoiden pesu). Yksityiset saavat kauttamme tukipalveluina kotipalvelua ja kotiapua: siivous, asiointi, ulkoilutus, vaatehuolto, pihatyö, haravointi. Taloushallintomme huolehtii yritysten palkanlaskennasta. Toimitamme eri aloille vuokratyövoimaa.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilikymppi SASTAMALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Tilikymppi on tilitoimisto joka tarjoaa luotettavaa, asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Yrityksen taloushallinnon ulkoistaminen vapauttaa yrittäjän voimavaroja oman toimintansa kehittämiseen ja tehostamiseen. Jokaisen asiakkaan palvelukokonaisuus kootaan erikseen. Tarvittaessa toimitamme saamiset perintätoimistolle. Toimialueena koko Pirkanmaa ja Satakunta. Toimipaikkamme sijaitsee Vampulassa, Sastamalassa ja Säkylässä. Katso kotisivuiltamme sivutoimipaikkojen yhteystiedot.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Helsingin Tilitoimisto HELSINKI

Tilitoimisto

Helsingin Tilitoimisto tarjoaa yritysasiakkailleen taloushallinnon palveluja peruspalveluista aina vaativiin konsultointeihin asti. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, konsultointi ja taloushallinto. Tarjoamme asiakkaillemme myös laajan yritystalouden eri osa-alueiden ammattilaisista koostuvan yhteistyöverkkomme asiantuntemuksen.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Oy Elkamer Ab KUOPIO

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tilitoimistopalveluiden lisäksi kattavat ja ammattitaitoiset tilintarkastus-, konsultointi- ja lakipalvelut.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tiliteema Oy TURKU

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tiliteema Oy on taloushallinnon ammattilainen. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa yritysten taloushallintoon liittyvissä asioissa. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Lähiseudun Tilitieto RAISIO

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Lähiseudun Tilitieto on Raisiossa toimiva tilitoimisto ja yrityksellämme on ikää yli 10 vuotta. Toimipaikkamme sijaitsee toimistohotellissa Raisionkaarella. Jos tarvitsemaasi palvelua ei ole listassa, ota yhteyttä ja tiedustele! Laskutamme tuntiveloituksella, mutta hinta voi olla myös kiinteäkin. Aukioloajat: Arkisin: 9-15

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilinova Leena Kantola Oy Ab TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Perusajatuksenamme on hoitaa asiakkaamme taloushallintoon ja verotukseen liittyvät asiat niin, että asiakkaalle jää aikaa keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen. Autamme löytämään yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun, ja luomaan edellytykset kannattavalle liiketoiminnalle. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti varmistaaksemme tietotaitomme taloushallinnon ja verotuksen muuttuvassa maailmassa. Palvelemme suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielellä.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilini Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tilikeskus-Yhtiöihin kuuluvassa Tilini Oy:n palveluksessa on 20 taloushallinnon osaajaa. Ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen henkilöstö on tilitoimistomme menestymisen perusta

Palvelu: palkanlaskenta
 
 

E-tilit Finland Oy SASTAMALA

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme Sastamalassa, Kokemäellä, Harjavallassa, Nakkilassa ja pääkaupunkiseudulla Espoosta käsin. Palveluihimme kuuluu mm. taloushallinnon palvelut ja tilitoimistopalvelut, HTM-tilintarkastukset ja sähköinen taloushallinto.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tiimipiste Oy LAHTI

Tilitoimisto

Olemme sähköisen taloushallinnon ammattilaisia. Meiltä saat tilitoimisto-, vero-, taloushallinto- ja lakipalvelut.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kumpulan Tilitoimisto HELSINKI

Tilitoimisto

Kumpulan Tilitoimisto on täyden palvelun tilitoimisto yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme tilitoimistopalveluita luotettavasti ja joustavasti kaikille. Palvelemme suomen kielen lisäksi myös englannin-, venäjän- ja kiinan kielillä.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Yrityspalvelu Junikco Oy KURIKKA

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia taloushallinnon palveluita aina aloittavan yrittäjän opastamisesta, kuukausikirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Olemme alamme vahvoja ammattilaisia ja haluamme tarjota yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua yrittäjille. Olemme keskittyneet liikeyritysten kirjanpitoon monilta eri toimialoilta.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Euran Yritystilit Oy EURA

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Täyden palvelun tilitoimisto Auktorisoitu tilitoimisto ja taloushallintoliiton jäsenyritys. Hoidamme sähköisesti taloushallinnon, viranomaisilmoitukset sekä maksuliikenteen. Palveluitamme mm. kirjanpito palkanlaskenta tilinpäätöspalvelut osto- ja myyntireskontrat maksuliikenne kassavirta- ja budjettilaskelmat sähköinen taloushallinto konsultointi perustamisilmoitukset verosuunnittelu viranomaisilmoitukset sähköisesti tarvittaessa noudam

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Prime Profit Oy HYVINKÄÄ

Tilitoimisto

Prime Profit Oy on tilitoimisto jolta saat kaikki tilitoimistojen peruspalvelut sekä lisäksi erilaiset talous- ja hallintopalvelut. Asiakkaina on aloittavia yrityksiä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä. autamme myös pienimuotoisessa automatisoinnissa kun laskutus ym. asiat kasvavat.

Palvelu: palkanlaskenta
 
 

Lady Balance Oy ESPOO

Tilitoimisto

Lady Balance Oy tarjoaa kaikki tilitoimistopalvelut alan pitkällä kokemuksella.

Palvelu:palkanlaskenta, palkanlaskentapalvelut
 
 

Tilitoimisto J. Syrjätie Ky KANKAANPÄÄ

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitotoimisto

Tilitoimisto J. Syrjätie Ky toimii Kankaanpään keskustassa. Yritys on perustettu vuonna 1984. Juhani Syrjätie on omistanut yrityksen vuodesta 2004. Tilitoimisto J. Syrjätie Ky on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, HTM - tilintarkastus sekä taloushallinnon tehtävät. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY PALVELUISTAMME LISÄÄ!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

TH-Tili ja Talouspalvelu Oy LAHTI

Tilitoimisto

Tarjoamme monipuolisia taloushallintopalveluja PK-yrityksille Lahdessa ja lähiympäristössä. Kirjanpidot, palkanlaskenta, veroasiat, yrityksen perustamiset ja yhtiömuodon muutokset Etumme: ammattitaitoinen henkilökunta, kohtuuhintaisuus ja pienen toimiston joustavuus! Tavoitteemme on vapauttaa yrityksen johto olennaiseen.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Oy Toimialakirjanpito - Branschbokföring Ab VAASA

Tilitoimisto

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Kauttamme kaikki tilitoimistopalvelut. Suoritamme myös tilintarkastuksia auktorisoituna KHT-tilintarkastajana. Laadukas kirjanpito luotettavine raportteineen sekä asiantunteva henkilökohtainen neuvonta kuuluvat yrityksemme tärkeimpiin toimintaperiaatteisiin. Toimintamme ulottuu koko maahan. Tervetuloa tutustumaan yritykseemme kotisivuillamme!

Hakusana:palkanlaskennat, palkanlaskenta, palkanlaskentaa
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus