:

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Hakuehdolla palkanlaskenta löytyi yhteensä 349 yritystä. Tulokset 101—120:

 

Tilitoimisto Arowa Ky HYVINKÄÄ

Tilitoimisto, kirjanpitäjä

Arowa Ky on auktorisoitu tilitoimisto ja taloushallintoliiton jäsen.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tiliksinet Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Tiliksinet Oy:n palvelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Olemme yksityisessä omistuksessa oleva paikallinen, palveleva tilitoimisto. Arvostus, luottamus ja maine eivät synny sattumalta, ne ansaitaan. Uskomme asiaamme ja saamme myös asiakkaamme menestymään kanssamme.Taloushalintopalveluihin kuuluu: kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset, renskontrat, laskutus sekä veroilmoitukset luotettavasti ammattitaidolla. Yhtiömme on myös on auktorisoitu isännöintiyritys ISA. Palvelemme: ma-pe 8-16.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Pia-Leena Luotola Oy SUOLAHTI

Tilitoimisto

Huolehdimme, jotta sinun ei tarvitse huolehtia. Siirtämällä aikaa vievät taloushallinnon rutiinit meille, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Löydämme ratkaisut kaikkiin taloushallinnon ongelmiisi. Yhteistyössä kanssasi löydämme yrityksesi kokoon ja tarpeisiin parhaiten sopivan tavan hoitaa taloushallinnon ja kirjanpidon. Olemme erikoistuneet pk-yritysten tilitoimistopalveluihin. Asiakaskuntaamme kuuluu n. 140 yritystä. Asiakkainamme on osakeyhtiöitä, kommandiittiyhtiöitä

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Keski-Suomen Taloushallinto Oy VAAJAKOSKI

Tilitoimisto

Tarjoamme kaikille pienyrityksille toimialasta riippuen taloushallinnon palveluita luotettavasti ja turvallisesti sekä toimimme yhteistyökumppanina yritystoiminnan eri vaiheissa. Yritysasiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa, me toimimme linkkinä heidän ja viranomaisten välillä. Palvelemme luottamuksellisesti ja noudatamme Hyvää tilitoimistotapaa. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kertovat siitä että palvelumme on yksilöllistä. Uudet asiakassuhteemme alkavat usein suositusten kautta.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Econtrollers Oy HELSINKI

Tilitoimisto

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut: -palkkahallinto -maksuliikenne ja ostolaskujen sähköinen käsittely -reskontrien ylläpito -laskutus ja siihen liittyvät materiaalihallinnon tehtävät Controller palvelut: -liiketoimintaa tukeva raportointi ja analyysit -talouden valvontatehtävät -taloushallinnon kehittämistehtävät ja projektit -talousjohtaminen ja hallintotehtävät

Hakusana:palkanlaskentaa
 
 

Bokföringsbyrå Tililaskenta Ab - Tilitoimisto Tililaskenta Oy PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Bokföringsbyrå nära Dig - Tili- ja kirjanpitotoimisto lähellä Sinua!

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kirjanpitotoimisto Aravuori Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitotoimisto

Kirjanpitotoimisto Aravuori Oy on Turussa toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut ammattitaidolla ja yli 25 vuoden kokemuksella.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Joiha Oy LOHJA

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Joiha Oy - Taloushallintopalvelut yrityksille vuodesta 1999. Tarjoamme kaikki tilitoimistopalvelut; tarjoamme yrityksellesi mm. kirjanpito- ja tilinpäätös, palkanlaskenta, laskutus ja reskontrien hoito, verotus, verosuunnittelu, yritysten perustamistoimet, perintätoimet ja yhtiöoikeudelliset toimet. Toimisto avoinna klo 7-15. Kysy lisää 0453436883!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Agro-Tilit Oy FORSSA

Tilitoimisto

Agro-Tilit Oy on Forssassa toimiva tilitoimisto, joka tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kirjanpitopalvelut pääasiassa pienille yrityksille ja yhdistyksille. Jo vuodesta 1999 toiminut yritys tarjoaa kirjanpitopalveluita, jotka on suunniteltu erityisesti maatalousasiakkaiden tarpeisiin. Monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta tunnemme erilaisten yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tarpeet.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Toimistopalvelu Leino NAANTALI

Tilitoimisto, isännöintipalveluja

Vuonna 2000 perustettu tili- ja isännöitsijätoimisto tarjoaa kaikki taloushallinnon peruspalvelut asiantuntevasti niin pienyrityksille, yhteisöille kuin yksityisille henkilöille.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tili- ja yrityspalvelu Tarja Jurvanen VARKAUS

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tili- ja yrityspalvelu Tarja Jurvanen tarjoaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, sekä kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut luotettavasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Panostamme toiminnassamme erityisesti yrityksien asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun. Lue lisää toiminnastamme nettisivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa yhteistyökumppania.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Toijalan Tilitoimisto Oy AKAA

Tilitoimisto, isännöintitoimisto

Toijalan Tilitoimisto Oy - Akaan suurin tili­toimisto sekä isännöintitoimisto. Vahvuuksiamme ovat hyvä ammattitaito, paikallistuntemus, henkilöstön jatkuva kouluttautuminen ja joustavat sijaisuus­järjestelyt. Kirjanpito- ja palkkahallinto­tiimimme tarjoavat ammattitaitoista palvelua kaikissa kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävissä. Isännöintitiimimme tarjoaa ammattitaitoista tukea kaikissa isännöintikentän ongelmissa. Henkilökuntamme on tavoitettavissa ympäri vuoden ma-pe 9-15.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kuhmon Laskentapalvelut Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Luotettavat tilitoimistopalvelut ympäri vuoden! Palveluihimme kuuluu: palkanlaskenta, laskutus ja kirjanpito. Meiltä myös kattavat sähköiset tilitoimistopalvelut. Soita ja kysy lisää: Pasi Määttä, 040 - 5132626, pasi.maatta@kuhmonlaskentapalvelut.fi

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Lapin Tulostieto Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Osaavaa kirjanpito ja tilitoimistopalvelua! Toimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme tuottavat parasta yksilöllistä palvelua vuosien kokemuksella. Sähköinen taloushallintomme mahdollistaa nopean ja ajan tasalla olevan raportoinnin. Sähköisen taloushallinnon ansiosta tarjoamme palvelua, joka vähentää/helpotta asiakasyrittäjämme työtaakkaa. Meiltä myös HTM -tilintarkastajan palvelut. Ota yhteyttä.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Plantago Oy ESPOO

Arkkitehtisuunnittelua

Tarjoamme kaikki tilitoimistopalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla käyttäen Pro-Counter Taloushallinto-ohjelmaa.

Hakusana:palkanlaskenta, palkanlaskentapalvelut
 
 

Päijät-Tili Oy LAHTI

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Täyden palvelun kuntatilitoimisto. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut kunnille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yhtiöille. Toimintamme perustana ovat sähköiset, asiakkaiden kanssa toteutetut toimintaprosessit. Toimimme asiakkaidemme kumppanina, osana henkilöstö- ja taloushallinnon prosesseja. Toimintamme arvoina ovat yhteistyö, edistyksellisyys, asiantuntemus ja taloudellisuus.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Prokasta Oy HELSINKI

Tilitoimisto

Prokasta Oy on monipuolisia taloushallinto-, tilitoimisto-, konsultointi ja käännöspalveluita tarjoava yritys. Tilitoimisto sijaitsee Itä-Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme asiantuntevaa kirjanpitoa ja opastusta niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme myös kielikursseja.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Laskenta-10 Oy FORSSA

Tilitoimisto

Laskenta-10:n mottona on antaa hyvää palvelua. Palvelumme kattavat laskenta-alan peruspalveluista isompiin verosuunnittelun sisältäviin kokonaispalveluihin. Olemme auktorisoitu tilitoimisto. KUMPPANUUS KANNATTAA!!!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimistopalvelut Meritili Oy KOTKA

Tilitoimisto

Tilitoimistopalvelut Meritili on vuonna 2004 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee keskellä Kotkan ydinkeskustaa. Olemme erityisesti pk-yrityksiin sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöihin erikoistunut palveluntarjoaja.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus