:

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Hakuehdolla palkanlaskenta löytyi yhteensä 349 yritystä. Tulokset 121—140:

 

Karelcom Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Karelcom Oy - Jouensuulainen tilitoimisto, jonka taloushallintopalveluihin kuuluu: kirjanpito, tilinpäätökset, verotuskonsultointi, viranomaisilmoitukset, alv-neuvonta, palkanlaskenta, vuosi-ilmoitukset, maksuliikenteen hoito, tiliotteet ja viitelistat, laskutus myös sähköisesti, sähköinen asiointi, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset, yrityskonsultointi ja jäjestelyt. Ota yhteyttä tai tutustu toimintaamme kotisivuiltamme. Tervetuloa!

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kirjanpito M Häkkinen Ky ESPOO

Tilitoimisto

Kirjanpito M Häkkinen Ky on palvellut vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1978. Asiakkaitamme on koko Suomen alueella.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Vakka-Suomen Tilikeskus Oy UUSIKAUPUNKI

Tilitoimisto

Vakka-Suomen Tilikeskus Oy tuottaa asiakaslähtöisesti korkeatasoisia tilitoimisto- ja kiinteistöpalveluja. VST on alueensa luotettavin, osaavin ja tehokkain tili- ja kiinteistöpalveluihin erikoistunut yhtiö. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Laitilassa. Yhtiömme keskeisimmät osaamisalueet ovat kirjanpito ja siihen liittyvät tulosraportit, palkanlaskenta, yritysten perustamiset, veroneuvonta, isännöinti sekä vuokra-asuntojen välitys.

Hakusana:palkanlaskennat, palkanlaskentaa
 
 

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy ALAVUS

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy on auktorisoitu tilitoimisto. Teemme ammattitaidolla kirjanpitoa, tilinpäätöstä sekä veroneuvontaa Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimisto auki ma-pe 8.00 - 16.00.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Memeri LOHJA

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Memeristä kaikki mitä tarvitset taloushallintosi hoitoon. Tilitoimisto Memeri on asiantunteva ja palveleva lohjalainen tilitoimisto. Ulkoista taloushallinto ja palkanlaskenta asiantunteviin käsiin ja vapauta itsesi siihen olennaisimpaan – omaan liiketoiminnan harjoittamiseen. Ole hyvä ja katso lisätietoa yrityksestämme ylläolevan kotisivulinkin kautta.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Laskentavalio Ky MIKKELI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, yritysneuvontaa, taloushallintoa, palkkapalveluita

Täyden palvelun tilitoimisto palveluksessasi. Taloushallinnon konsultointia ja koulutusta Etelä-Savon alueella. Tulemme myös asiakkaan luokse tekemään esim. kirjanpito- ja ALV-laskenta-asiat, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta- ja yrityksen perustamisasiat ym. Laskentavalio on mainio kumppani pienille yrityksille, mutta palvelumme kattavat myös suurempien yritysten tarpeet. Joustavuus ja yksilöllinen palvelu ovat vahvuuksiamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tili- ja Yrityspalvelu A. Jantunen Ky PORI

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitotoimisto

Tili- ja Yrityspalvelu A. Jantunen Ky palvelee asiakkaitaan Porin keskustassa. KLT-Kirjanpitäjä Ari Jantusella on vahva kokemus taloushallinnon saralta jo 20-vuoden ajalta. Toiminnan lähtökohtana on tyytyväinen asiakas, palvelukokonaisuus määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset taloushallinnon palvelut palkanlaskennasta veroneuvontaan. Ota yhteyttä!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Eklöf Talous Oy HELSINKI

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Yritysneuvojan avulla oikeat ratkaisut erilaisille yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille. Ulkoistamispalvelu on talouden hallinnan laaja kokonaisratkaisu. Se on integroitu kokonaisuus, jossa rutiinit automatisoidaan ja poistetaan turhat ja päällekkäiset työvaiheet. Me hoidamme puolestanne palkanlaskennan, kirjanpidon, ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen sekä myyntilaskujen käsittelyn ja saatavien perinnän perinteisillä tai sähköisillä menetelmillä.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Ylläksen Toimistopalvelu YLLÄSJÄRVI

Kirjanpitoa, toimistopalveluja

Ylläksen Toimistopalvelu tarjoaa monipuolisia toimistopalveluja yrityksille ja yhteisöille Ylläsjärven ja lähikuntien alueella. Ydinosaamistamme ovat laskutuspalvelu, kirjanpitopalvelu ja muut toimistopalvelut.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

TURUN TILITALO OY TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Turun Tilitalo Oy on vuonna 2006 perustettu tilitoimisto, josta kuitenkin löytyy osaamista ja kokemusta yhteensä kymmenien vuosien ajalta. Tarjoamme kaikkia taloushallinnon peruspalveluita: kirjanpito- ja tilinpäätöstyöt palkanlaskenta veroilmoitukset ja muut verotukseen liittyvät työt laskutus, reskontrat, laskujen maksu kaupparekisteri-ilmoitukset (yritysten perustamis-, muutos- ja muut työt) muut mahdolliset yrityksen toimintaan liittyvät p

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Yrityspalvelu Aulis Loukusa Ky PIHTIPUDAS

Tilitoimisto

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut ammattitaidolla ja luottamuksella. Tarjoamme konsultointi- ja koulutuspalveluja taloushallinnossa ja liikkeenjohdossa.

Hakusana:palkanlaskennan koulutus
 
 

KAKS-TILIT OY VIRRAT

Tilitoimisto

Tarjoamme monipuoliset ja nykyaikaiset tilitoimistopalvelut kaikenkokoisille yrityksille ja muille yhteisöille. Halutessasi toteutamme kirjanpitosi sähköisesti ja paperittomana. Ulkoista talousasiasi tilitoimiston ammattilaiselle ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi. Fivaldi pilvipalvelun reaaliaikaisella raportoinnilla saat ajantasaisen näkymän yrityksesi talouteen - missä ja milloin vain. Oheispalveluna tarjoamme kattavat tulostus- ja kopiointipalvelut.

Hakusana:Palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Rikata Oy MIKKELI

Tilitoimisto

Olemme yrityksesi talousosasto!

Hakusana:Palkanlaskenta
 
 

Riihimäen Tilitoimisto Oy RIIHIMÄKI

Tilitoimisto, liikkeenjohdon konsultointia

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima jäsentoimisto ja noudatamme hyvää tilitoimistotapaa. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua nykyaikaisin menetelmin. Hoidamme yrityksesi kirjapidon, palkanlaskennan sekä laskutuksen luotettavasti.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Pohjolan Tilipalvelu Oy KEMI

Tilitoimisto

Pohjolan Tilipalvelu Oy palvelee kaikissa taloushallinnon tehtävissä, pienissä ja suurissa. Hoidamme kaikki tilitoimiston palvelut sekä perinteisesti että sähköisesti. Työskentelemme ajanmukaisesti ja internetkäyttöisin ohjelmistoin sähköisesti. Ohjelmistot ovat asiakkaamme kanssa yhteiskäyttöisiä. Teemme taloushallinnostanne osia tai ulkoistettuna koko taloushallinnon.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Kaisu Hakomäki VÄHÄKYRÖ

Tilitoimisto

Tilitoimisto Hakomäki Kaisu on Vähäkyrössä sijaitseva yritys,joka on perustettu vuonna 2005.Tarjoamme kattavat kirjanpito-ja taloushallintopalvelut eri kokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Toimintamme perustana on,että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaat,ammattitaitoiset ja luotettavat taloushallinnon palvelut,jolloin asiakasyrityksemme voi keskittyä täysin pelkästään omaan ydintoimintaansa.

Hakusana: palkanlaskenta
 
 

Faktacount HELSINKI

Tilitoimisto, kirjanpitoa

FaktaCount tarjoaa yrityksille uuden täyden palvelun taloushallinnon, siihen liittyvän neuvonnan sekä kattavan verotuksen ja yritysjärjestelyjen konsultoinnin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Lassilassa. Lisäksi saat kauttamme tilintarkastuksen, talouscontroller- ja liikejuridiikan palvelut. FaktaCount on täyden palvelun tilitoimisto, joka kuuluu osana Fakta-yhtiöt konserniin. Kyseessä on Taloushallintoliiton auktorisoima toimisto. Fakta-yhtiöt on perustettu 1977.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Satamatilit Oy IISALMI

Tilitoimisto

Tilitoimisto Satamatilit Oy - Monipuoliset taloushallinnon palvelut Iisalmen alueella! Kirjanpito, palkanlaskenta ja verosuunnittelu - kaikki nopeasti ja helposti samasta paikasta! Lisätietoa soittamalla 017 814 960, ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme ilolla ja vankalla ammattitaidolla! Aukioloajat ma-to 8-16, pe 8-14. Tervetuloa!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Jämsän Tilikonsultointi Oy JÄMSÄ

Kirjanpitotoimisto

Jämsän Tilikonsultointi Oy tarjoaa ammattitaitoista tili- ja kirjanpitopalvelua pk-yrityksille Jämsän seudulla. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Calcutec Consulting Oy JYVÄSKYLÄ

Tilitoimisto

Jätä kirjanpitosi alan ammattilaiselle. Liikekirjanpidot, Maa- ja metsätaloudet sekä kaikki eri yhtiömuodot ovat meille tuttuja. Hoidamme kokonaisvaltaisesti taloushallintosi 30 vuoden kokemuksella. Teemme myös verosuunnittelua, yritysmuodonmuutoksia ja -kauppoja. Uusimpana palvelunamme kokonaisvaltaiset perunkirjoitukset. Tarjoamme palvelua ihmiseltä ihmiselle, selkokielellä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, räätälöimme Sinulle sopivan paketin.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus