:

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Hakuehdolla palkanlaskenta löytyi yhteensä 349 yritystä. Tulokset 141—160:

 

Tilifavora VARKAUS

Tilitoimisto

Tarjoamme asiantuntevia ja henkilökohtaisia taloushallinnon palveluja. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä palkanlaskenta. Lisäksi autamme mielellämme yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä muissa taloushallintoon liittyvissä askarruttavissa asioissa. Kun annat ammattilaisten hoitaa taloushallintosi, sinä voit keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaasi. Tutustu kotisivuihimme ja ota yhteyttä.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kankaanpään Tilipalvelu Oy KANKAANPÄÄ

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Hoidamme työmme vankalla ammattitaidolla, palvelemme myös etäasiakkaat. Avoinna: ma-to 8-16, pe 8-14, myös sopimuksen mukaan.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Tilipalvelu Exatum Oy HELSINKI

Tilitoimisto

Olemme täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme monipuoliset taloushallinnon palvelut Helsingin sekä koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme palveluitamme pienille ja keskisuurille yrityksille. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon, palkanlaskennan, tilinpäätökset, reskontran hoidon sekä muut taloushallinnon palvelut luotettavasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy VANTAA

Tilitoimisto

Tilitoimisto Yli-Rahko tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella yrityksellesi kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta tilintarkastukseen, palkanlaskentaan ja verosuunnitteluun. Joustavan ja tehokkaan organisaation ansiosta yrityksesi taloushallinnon eri osa-alueet ovat kaiken aikaa parhaissa mahdollisissa käsissä. Lisätietoa palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Hakusana:palkanlaskenta, palkanlaskentapalveluja
 
 

Taloushallintopalvelu Maksi Ky LAPPEENRANTA

Tilitoimisto

Kattavat tilitoimistopalvelut pk-yrityksille ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Neaméra Tmi KERAVA

Tilitoimisto

Neaméra on palveleva tilitoimisto PK-yritysten tarpeisiin. Pieni tilitoimisto tuntee pienen yrittäjän tarpeet ja haasteet. Neaméra tuntee pienyrittäjän kiireet ja ongelmakohdat, mutta myös mahdollisuudet. Kirjanpitopalvelu Neaméra huolehtii, että jokainen yritys ja yrittäjä on henkilökohtaisen ja välittävän palvelun piirissä, jolloin minkään kysymyksen kanssa ei tarvitse painia yksin.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Awecat TURKU

Isännöitsijä

Isännöitsijän tehtäviä olen hoitanut viimeiset kymmenen vuotta ja minulla on kokemusta sekä kerrostalo- että rivitaloisännöinnistä. Palveluihini kuuluvat isännöinti, kirjanpito ja koko taloushallinto. Käytössäni on kaikki nykyaikaiset atk-pohjaiset taloushallinnon työkalut ja sähköinen viestintä. Erityisen tärkeänä pidän osakkaiden ja asukkaiden edun ajamista kaikessa toiminnassa.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

STH-Taloushallinto O. Piispanen KARSTULA

Tilitoimisto

Taloushallintopalvelut sekä sähköisesti että paperilla.

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Abacon Taloushallintopalvelut RAUMA

Tilitoimisto, taloushallintoa

Abacon on nuorekas tilitoimisto. Jossa sinua palvelee alan ammattilainen, nykyaikaisten välineiden avulla. Jätä siis talousasioidesi hoito meidän huoleksemme ja keskity täysipainoisesti yritykseesi. Katso lisätietoa kotisivulinkin kautta!

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

Tilipalvelu Nikunen Oy LAHTI

Tilitoimisto

Tilipalvelu Nikunen Oy on taloushallinnon ammattilainen. Olemme jo toimineet vuodesta 1987 erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Päätoimialueemme ovat Lahti ja Tampere. Palvelemme kaikissa taloushallinnon asioissa luotettavasti ja tarkasti. Palvelut mitoitetaan kunkin yrityksen tai yhteisön tarpeiden mukaan. Taloushallinnon hoitaminen vaatii erityisosaamista, sillä lait ja ohjeistukset muuttuvat ja työmenetelmät kehittyvät jatkuvasti. Lahti puh 03 752 4134 ja Tampere puh 050 346 3688.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Tilitoimisto Rapid Lahti Oy LAHTI

Tilitoimisto

Tilitoimisto Rapid Lahti Oy tarjoaa yrityksesi toimenkuvaan tarkkaan räätälöityä taloushallintoa kokonaisvaltaisella ja yksilöllisellä palveluasenteella. Erikoisalaamme on sähköinen taloushallinto Meiltä avaimet myös yritystoimintasi alkumetreille Tilitoimisto Rapid Lahti Oy perustettu 2005, kokemusta 25 vuoden ajalta Ota yhteyttä ja kysy, miten me voisimme virtaviivaistaa yrityksesi taloushallintoa

Palvelu:palkanlaskenta
 
 

TILI1 MIKKELI

Tilitoimisto

Tili1 on joustava ja ihmisläheinen tilitoimisto, josta saat kaikki taloushallintopalvelut kirjanpidosta tilinpäätökseen. Tavoitteenani on olla helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jonka puoleen voi kääntyä pienissäkin asioissa. Taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistolle on viisas ratkaisu ja kanssani voit keskustella samalla kielellä ja aina oman kirjanpitäjäsi kanssa. Panostan vuorovaikutukseen yrittäjän ja kirjanpitäjän välillä.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Financin Yrityspalvelut Oy PORI

Tilitoimisto, isännöintitoimisto

Financin Yrityspalvelut Oy tarjoaa laadukkaita isännöinti- ja tilitoimistopalveluita Porissa ja sen lähiseuduilla.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Laki- ja yrityspalvelu Ratinen Oy

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, lakipalveluita

Yrityksenä toimimiseen liittyy paljon oikeudellista osaamista vaativia asioita. Meiltä saat vahvan juridisen osaamisen yhdistettynä taloushallinnon taitamiseen sekä pitkäaikaiseen yrittäjäkokemukseen. Näin yrityksesi oikeudelliset asiat ovat varmasti osaavissa käsissä ja osaamme palvella sinua ja yritystäsi kokonaisvaltaisesti.

Palvelu:Palkanlaskenta
 
 

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Toimin asiakkaideni kirjanpitäjänä sekä talousasiantuntijana palvellen ammattitaidolla, luottamuksella ja joustavasti. Tämän mahdollistavat ajanmukaiset laitteet ja ohjelmat. Kaikki taloushallinnon palvelut mukautettuna yrityksesi tarpeisiin. Oletko aloittamassa yritystoimintaa? Sinulla on hyvä liikeidea, mutta et tiedä miten aloittaisit. Voisit aloittaa vaikka soittamalla minulle. Hyvät kulkuyhteydet myös lähikunnista. Toimialue: Lempäälä, Vesilahti, Akaa, Valkeakoski, Kangasala ja Tampere.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Varkauden Tili Oy VARKAUS

Kirjanpitoa

Varkauden Tili Oy tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tilitoimistopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä saat monipuoliset taloushallinnon palvelut. Olemme erikoistuneet yritysten verosuunnitteluun ja veroilmoitusten laadintaan. Olemme Taloushallintoliiton hyväksymä ja valvoma jäsentoimisto. Anna laskenta ja veroasiat ammattilaisen hoidettavaksi, ja ota yhteyttä!

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Oy Saldopiste Ab HELSINKI

Tilitoimisto

Tilitoimistopalveluita jo vuodesta 1982 lähtien. Kirjanpito, tilinpäätös, yhtiönmuodostus, veroilmoitukset ja arvonlisävero ym. Palvelemme pääsääntöisesti pienyrityksiä kirjanpitopalveluissa. Ota yhteyttä!

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Tili-Lahnus Oy ESPOO

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani kaikissa yrityksenne taloushallintoasioissa.

Hakusana:palkanlaskenta
 
 

Kausalan Laskenta Oy KAUSALA

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Kausalan Laskenta Oy on täyden palvelun tilitoimisto, joka palvelee niin yritys-, yksityis- kuin maatalouden asiakkaita kirjanpito-, palkanlaskenta-, isännöintipalvelu- ja konsultointiasioissa sekä taloyhtiöiden kirjanpidot.

Palvelu:palkanlaskennat
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus