:

Palokatkotöitä

Palokatkotyö · palokatkotöitä

Hakuehdolla palokatkotöitä löytyi yhteensä 13 yritystä.

Paloturvallisuus Pyhäjärvi Ky OULU

Paloturvallisuustuotteita, sammutinhuoltoa

Paloturvallisuus Pyhäjärvi. Kokemuksella paloturvallisuusalan palvelut, tuotteet, pelastussuunnitelmat, sammutin- ja palopostihuolto sekä väestönsuojatarkastukset. Teemme lakisääteiset väestönsuojatarkastukset ja tiiveyskokeet pelastuslain 379/2011 asettamien vaatimusten mukaisesti Pohjois-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Kainuun, Koillismaan, Merilapin ja Lapin alueella. Meiltä myös väestönsuojien varaosatäydennykset, saneeraukset, vuositarkastukset ja palokatkotyöt.

Hakusana:palokatkotyöt
 

EP Saumaustekniikka Oy SEINÄJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elementtien saumausta, palokatkotöitä

Olemme nuorekas ja aikaansaapa joukko kokeneita rakennusmiehiä/saumareita ja teemme luotettavasti saumaustöitä, palokatkotöitä, ikkunatöitä, kattoturvatuotteiden asennuksia ja nostokoritöitä asunto-osakeyhtiöille, rakennusliikkeille, julkiselle sektorille ja yksityisille. Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella ja palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Lisätietoa kotisivuilta!

Palvelu:palokatkoasennus, palokatkotyöt
 

Suomen Palokatkomestarit Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Paloeristystä, palokatkotöitä

Suomen Palokatkomestarit Oy on palokatkoihin ja rakenteelliseen palosuojaukseen erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti vankalla ammattitaidolla koko suomen alueella palokatkojen ja rakenteellisen palosuojauksen tarpeissa uudis– ja saneeraus kohteissa, teollisuudessa ja kiinteistöissä. Panostamme jatkuvasti palveluun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja parhaisiin tuotteisiin. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

Palvelu:palokatkoasennukset
 
 

T:mi Fire Safe Seppo Saari MUSTASAARI

Erikoisalarakennusta

Palokatkotöitä, Palosuojausta, Ruoppausta, Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Palvelu:Palokatkotöitä
 
 

TT KODIN SANEERAUS OY HELSINKI

TT Kodin Saneeraus on Helsingissä toimiva rakennusalan yritys. Yritys tarjoaa monipuolista rakennusalan osaamista koko pääkaupunkiseudun alueella. Yrityksessämme jokaisella työntekijällä on monen vuoden työkokemus rakennusalalta.

Palvelu:palokatkotyöt
 

Muuta hakua

Palokatkotöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus