:

Palvelupiste

Palvelupiste · palvelupisteet · palvelupisteitä

Hakuehdolla palvelupiste löytyi yhteensä 61 yritystä. Tulokset 1—20:

Kajaanin kaupunki KAJAANI

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Kajaani - luovuuden, osaamisen ja vaivattoman arjen kaupunki. Kreivi Pietari Brahe perusti Kajaanin v. 1651 Kajaaninjoen varteen. Joki ja historiallisen Kajaanin linnan rauniot ovat näkyvillä aivan kaupungin keskustassa. Tänään Kajaani on Kainuun maakuntakeskus. Puunjalostusteollisuus on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Lisäksi Kajaanissa on kansainvälistä huippuosaamista edustavia yrityksiä; mittaustekniikka on kansainvälistä tasoa oleva erikoisosaamisala.

Yhteystiedot: 1. krs, Palvelupiste Neuvokki
(08) 6155 2345

 

Sivakka OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Sivakka - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja.

Yhteystiedot: Oulu10:n palvelupiste: Kauppakeskus Kapteeni, Kirjasto, Oulunsalon palvelupiste: Avoinna ma-pe 8:30 - 16:00
044 710 8279

Oulu10:n palvelupiste, Haukiputaan palvelupiste: Avoinna ma-pe 8.30-16.00
044 710 8224

 

Kuusamon Keskusapteekki KUUSAMO

Apteekki

Kuusamon Keskusapteekki -Kuusamon keskusta, Ouluntaival 1. Apteekkipalvelut ma-pe8-20 ja la9-17, parillisten viikkojen su 11-16. Palvelemme kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat tietoa eri lääkkeiden yhteisvaikutuksesta. Apteekistamme reseptilääkkeet, lääkkeiden jako, kosmetiikkatuotteet, eläinlääkkeet, vitamiinivalmisteet, ihonhoitotuotteet. Piilolasien käyttäjille piilolinssien hoitotuotteet. Lemmikkien reseptilääkkeet, vitamiinit, matolääkkeet ja punkkipannat. Tervetuloa!

Yhteystiedot: Ruka Palvelupiste Kauppakeskus Kumpare Ruka-Info, Kuusamon Keskusapteekki
088600250

 

Peltityöt Kuula Oy NUMMELA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, ilmanvaihtoa, rakennuspeltitöitä

Rakennuspeltitöitä ja ilmanvaihto-osaamista kolmannessa sukupolvessa. Olemme erikoistuneet teollisuuden, liiketilojen, oppilaitosten ja tuotantokohteiden ilmastointiin, ilmanvaihtokoneiden huoltoon sekä ilmanvaihdon erikoisosien valmistukseen. Kokemuksella myös rakennuspeltityöt, konesaumakatot, piipunpellit, listoitukset ja erilaiset tilauspeltityöt kuten pönttöuunin kuoret. VARASTOMYYNTINÄ: Peltiä, ilmastoinnin osia, rautaa ja Lindab kattoturvatuotteet.

Yhteystiedot: AGA:n hitsaus- ja nestekaasujen palvelupiste
09-225 2000

 

Kuntokeidas Vesipekka RAAHE

Urheiluhalli, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Yhteystiedot: Palvelupiste & Kahvila Vedenneito, Maiju Lehtelä
08 - 221 474

 
 

Oulun Pysäköinti Oy OULU

Pysäköintihalli, pysäköintipalveluita

Oulun Pysäköinti Oy - Kaupungin omistama pysäköintioperaattori yli 25 vuoden ajan. Yhtiö harjoitaa pysäköintilaitostoimintaa omistamassaan Autosaaren pysäköintitalossa ja puoliksi omistamassaan Autoheikin pysäköintitalossa sekä toimii pysäköintioperaattorina Kontinkankaalla Sairaalaparkin, OYS/Medipaikoituksen, OYS/ Avohoitotalon ja Rehaparkin pysäköintitaloissa. Uutena Kivisydän kalliopysäköinti Oulun keskustan alapuolella, josta 6 erillistä hissiyhteyttä, yhteensä 19 hissiä keskustan alueelle.

Yhteystiedot: Kauppurienkatu 24 (palvelupiste), Pysäköintitalo Autosaari (24/7)
010 425 4000

 
 

Oulun kaupunki - Oulun tiedekeskus Tietomaa OULU

Matkailupalveluja, kulttuuri

Yhteystiedot: Palvelupisteen hoitaja, Milja Verronen
0855841340

 
 

Naantalin kaupunki - Kaupungintalon palvelupiste NAANTALI

Palvelupiste

Kaupungintalon ala-aulassa sijaitsevasta yhteispalvelupisteestä saat monipuolisesti tietoa palveluista ja tapahtumista. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla paikan päälle. Kelan palveluneuvoja on myös tavattavissa yhteispalvelupisteessä.

 
 

Rovaniemen Keskuspesulan palvelupiste ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesulapalveluja, mattojen pesuja

Rovaniemen Keskuspesula Oy kuuluu Tekstiilihuoltoliitto ry:hyn ja Puhdaspalvelu Fi Oy:hyn. PuPa Fi:n jäsenet ovat kokeneita pesula-alan yrityksiä,joilla on hyvä ammattitaito sekä vankka markkina-asema omalla toimialueellaan ja erikoisosaamisessaan. Myymälästämme ratkaisut sekä yritysten, että yksittäisten ihmisten tekstiilihuolto-ongelmiin. Sievin työjalkinemyynti, työvaatteiden myynti ja vuokraus, vaihtomattopalvelu. Tervetuloa, ratkaisemme tekstiilinhuoltoon liittyvät ongelmat ammattitaidolla.

 
 

Palvelupiste Frenckell TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

Palvelupiste Frenckell palvelee kuntalaisia yhdyskuntapalvelujen toimialaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Muuta hakua

Palvelupiste:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus