:

Paristoja

Paristo · paristot · paristoja

Hakuehdolla paristoja löytyi yhteensä 22 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Naantalin Hopeapaja NAANTALI

Koruja, kelloja, kultasepäntuotteita

Naantalin Hopeapaja on perinteinen täyden palvelun kultasepänliike. Päätoimialamme on kulta- ja hopeakorujen valmistus ja myynti.Valmistamme uniikkeja koruja tilaustyönä asiakkaillemme. Valikoimistamme löytyvät mm. Kalevala,Lapponia,Ritva-Liisa Pohjalainen ja Lumoava korut. Palvelemme arkisin 9-17 ja la 9-13. Tervetuloa täyden palvelun liikkeeseemme!

Hakusana:pariston vaihto
 
 

Suupohjan Akku ja Rengas R Kohtamäki Oy KAUHAJOKI

Akkuja, paristoja

Olemme täyden palvelun rengastalo. Kauttamme ajoneuvojen renkaita kaikkiin ajoneuvoihin, kuten henkilöautoihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin, moottoripyöriin ja mopoihin. Akut ja paristot kuuluvat myöskin tuotevalikoimaamme. Tuotemerkkejämme ovat mm. Bridgestone-, Michelin- ja Nokia renkaat sekä Exide akut. Kysy lisää! Raimo Kohtamäki puh. (06) 231 2422

 
 

Kuusakoski Oy ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Kierrätystä

Kuusakoski on asiakaslähtöinen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä, ympäristöstä huolehtiva kierrätyspalveluratkaisujen tuottaja - kansainvälinen osaaja.

Palvelu:akut ja paristot
 
 

JMR-Comp Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Elektroniikan tukkumyyntiä, maahantuoja

JMR Comp Oy on elektroniikan ja sähkötarvikkeiden maahantuoja ja tukku, joka on toiminut vuodesta 2000. Teemme asiakaskohtaisia sovelluksia akuista, virtalähteistä ja LCD-näytöistä. Kuulumme parhaaseen AAA-luottoluokitukseen ja meiltä löytyy myös merkintä Wisnoben Lower Risks yritysten listauksesta. Pääasiakkainamme on Suomen teollisuus ja loppukäyttäjät sekä pääkaupunkiseudulla (Helsinki) että koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Tuote:paristot
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Paristoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus