:

Parkkipaikkoja

Parkkipaikka · parkkipaikat · parkkipaikkoja

Hakuehdolla parkkipaikkoja löytyi yhteensä 10 yritystä.

Nextpark Oy

Paikoitusalue, pysäköintipalveluita

PYSÄKÖINNIN MAKSAMINEN ON NYT YHTÄ HELPPOA KUIN PUHELUN SOITTAMINEN! NextPark-palvelussa maksat pysäköintimaksusi kätevästi soittamalla matkapuhelimella valtakunnalliseen NextPark-palvelunumeroon. Näin vältät pysäköintivirhemaksut. Asiakastutkimuksemme mukaan säästät jopa 20 % pysäköintimaksuistasi, koska maksat vain käyttämästäsi pysäköintiajasta. NextPark-palvelu on ensimmäinen Suomessa kaupalliseen käyttöön otettu kännyparkkipalvelu. Tutustu käyttöalueisiin ja LIITY PALVELUUN KOTISIVUILLAMME!

Palvelu:parkkipaikka
 
 

Oulun Pysäköinti Oy OULU

Pysäköintihalli, pysäköintipalveluita

Oulun Pysäköinti Oy - Kaupungin omistama pysäköintioperaattori yli 25 vuoden ajan. Yhtiö harjoitaa pysäköintilaitostoimintaa omistamassaan Autosaaren pysäköintitalossa ja puoliksi omistamassaan Autoheikin pysäköintitalossa sekä toimii pysäköintioperaattorina Kontinkankaalla Sairaalaparkin, OYS/Medipaikoituksen, OYS/ Avohoitotalon ja Rehaparkin pysäköintitaloissa. Uutena Kivisydän kalliopysäköinti Oulun keskustan alapuolella, josta 6 erillistä hissiyhteyttä, yhteensä 19 hissiä keskustan alueelle.

Hakusana:parkkipaikat Oulussa, parkkipaikat, parkkipaikka viikoksi Oulu
 
 

Ky G. Wikström Kb VANTAA

Viherrakennusta

Ky G. Wikström on perustettu vuonna 1992 ja sijaitsee Vantaalla. Yritys tekee vuosien kokemuksella ja alan ammattitaidolla pihatyöt, maansiirrot, metsäpalvelut, tonttien raivaukset, haketukset, piha- ja puutarharakentamista, lumitöitä yms. Sekä polttopuut meiltä. Toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle sekä ympäristökuntiin. Asiakkaina palvellaan yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, kuntia ja kaupunkeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:parkkipaikan lumityö
 
 

Oy Vaasan Toripysäköinti - Vasa Torgparkering Ab VAASA

Pysäköintipalveluita

Vaasan ToriParkki on yksi Suomen suurimmista pysäköintilaitoksista, jossa on yli 840 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa Vaasan ydinkeskustassa kauppatorin alla. Sisäänajo tapahtuu sekä etelä- että pohjoissuunnasta. Laitoksesta on jalankulkuyhteydet kauppakeskus Rewell Centeriin, kauppakeskus HS-Centeriin ja Sampotaloon. Lisäksi neljän hissein varustetun porrashuoneen kautta pääsee suoraan kauppatorille.

Hakusana:parkkipaikat, parkkipaikkoja, parkkipaikka
 
 

Finnpark Oy

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pysäköintipalveluita

Yhteystiedot: Pysäköintisopimukset, Asiakaspalvelu PARKKIPAIKKA
(03) 387 8333
(03) 387 8212 (fax)

 
 

Kiinteistöhuolto Jari Yljälä HAMMASLAHTI

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

 

Muuta hakua

Parkkipaikkoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus