:

Parranajoa

Parranajo · parranajoa · parranajot · parranajoja

Hakuehdolla parranajoa löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

Parturi - Kampaamo Taru RAISIO

Parturi-kampaamo

Täyden palvelun Parturi - Kampaamo Taru sijaitsee keskeisellä paikalla Raision keskustassa. Parturi-kampaamossa on neljä parturi-kampaajaa. Tiimistämme löytyy nuorekkutta, trendikkyyttä ja vankkaa kokemusta. Parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi Sinulla on mahdollisuus myös solariumiin.

Palvelu:miesten parranajo veitsellä
 

Asema-Aukion Parturi & Kampaamo Oulu OULU

Parturi-kampaamo

Hiustenleikkaus aina ilman ajanvarausta. Oulun Asema-aukion Parturiliike on vuonna 1963 perustettu parturi-kampaamoalan ammattilainen. Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä parran muotoilut. Myynnissä myös hajusteettomia allergiatestattuja hiustenhoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökunta päivittää hiustyylisi toiveidesi mukaan.

Palvelu:parranajo
 
 

Parta ja Palmikko TURKU

Parturi-kampaamo

Perinteinen, mukavaa palvelua tarjoava parturi-kampaamo. Olemme erikoistuneet miesten hiustenleikkauksiin. Yleisten parturikampaamopalveluiden lisäksi, meiltä myös parranajo veitsellä, amerikkalainen parranajo, hiustenpidennyksiä ja kasvohoitoja. Tuotteitamme ovat mm. hajusteettomat SIM-tuotteet ja meiltä saa lähes kaikkia tuotteita. Meillä käyvät Master Card, Visa Electron ja pankkikortit. Tervetuloa myös ilman ajanvarausta!

Palvelu:parranajo veitsellä, miesten parranajo, amerikkalainen parranajo
 
 

Parturi-Kampaamo Lasihius LAPPEENRANTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Lasihius on koko perheen parturi-kampaamo Lappeenrannan keskustassa. Viihtyisiin ja kodikkaisiin toimitiloihimme on helppo tulla! Palveluvalikoimamme kattaa hiusten leikkaukset ja kampaukset, värjäykset ja monisävyvärjäykset, kihartamiskäsittelyt sekä parranajot ja -muotoilut miehille. Yksilöllistä hiusalan palvelua vuosien kokemuksella, Tervetuloa!

Palvelu:parranajot
 
 

Studio AK Kauppakatu JYVÄSKYLÄ

Parturi-kampaamo, kampaamo, meikkauspalveluita

 

Muuta hakua

Parranajoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus