Parturi kampaamo oulu

Parturi kampaamo oulu

Hakuehdolla parturi kampaamo oulu löytyi yhteensä 267 yritystä. Tulokset 1—20:

Raahen Ammattiopisto RAAHE

Kauppakamarin jäsen

Ammatillinen oppilaitos, koulutusta, koulu

Raahen ammattiopisto on sinun valintasi, jos haluat itsellesi ammatin jolla pääset nopeasti työelämään. Käytännön osaaminen on jotain, mitä ei saa kaupasta eikä suoraan kirjoista. Raahen koulutuskuntayhtymän arvoja ovat ihmisläheisyys, me-henki sekä myönteinen ja kannustava toimintaympäristö, jotka antavat mahdollisuuden luovuuteen, laadukkaaseen työskentelyyn ja ammatilliseen kehittymiseen opiskelijana, opettajana ja työntekijänä. Opintolinjamme löytyvät nettisivuiltamme. Tule ja tutustu!

Palvelu:parturi-kampaamo oppilastyöt
Toimialue:Oulu
Tuote:Parturi-kampaajan / Hiusalan opintolinja
Yhteystiedot: Parturikampaaja / hiusala / kauneudenhoito, Asiakaspalvelu/Ajanvaraus
050 371 2350

 

Asema-Aukion Parturi & Kampaamo Oulu OULU

Parturi-kampaamo

Hiustenleikkaus aina ilman ajanvarausta. Oulun Asema-aukion Parturiliike on vuonna 1963 perustettu parturi-kampaamoalan ammattilainen. Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä parran muotoilut. Myynnissä myös hajusteettomia allergiatestattuja hiustenhoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökunta päivittää hiustyylisi toiveidesi mukaan.

Palvelu:kampaaja Oulu, parturi kampaamo Oulu, hiusten värjäys Oulu, miesten hiustenleikkaus Oulu, parturi-kampaaja, kampaamopalvelut Oulu, naisten hiusten leikkaus Oulu, kampaamo Oulu, parranajo Oulu, parturipalvelut miehille, parran siistiminen Oulu, parturi Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:parturiliike oulu
Tuote:kampaamotuotteet Oulu, hajusteettomat kampaamotuotteet Oulu
 

Hietahius - Parturi-Kampaamo Eija Hietavalkama OULU

Parturi-kampaamo, kampaaja, hajusteeton kampaamo

Koko perheen luotettava ja ammattitaitoinen kampaamo jo 24 vuoden ajan. Työskentelemme allergia-ja astmaliiton hyväksymillä hajusteettomilla ammattituotteilla. Hajusteettomia väri ja hiustenhoitotuotteita myös myynnissä. Asiakasläheisyyden ja viihtyisyyden lisäksi meille tärkeitä asioita ovat kierrätys ja ympäristöasiat. Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 9-16.30, illat ja lauantait sovittavissa erikseen. Tervetuloa palve

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue: Oulu Välivainio Tarmontie
 

Parturi-Kampaamo HiusMaake OULU

Parturi-kampaamo, kampaamo, hierontaa

Parturi-Kampaamo HiusMaakesta saat ammattitaitoista palvelua kokemuksella! Meillä on aina mukava ja rento meininki, joten asiakkaan on helppo tulla. Palveluimme kuuluu: aikuisten ja lasten hiusten leikkaus, hiusten värjäys, monisävyvärjäys, kihartamiskäsittelyt, kampaukset ja hiustenpidennykset. Tarjoamme myös Shiatsutuolihierontaa hiustenpesun aikana! Tiloistamme löytyy hierontapalvelut, joita tarjoaa Ville Ervasti. Myynnissä FOREVER Aloe Vera-tuotteet sekä Energetix Bingen magneettikorut.

Palvelu:hiustenleikkaus Oulu, kampaaja Oulu, marmorointi Oulu, parturikampaamo Oulu, hiustenpidennys Oulu, hiuspohjan hoito Oulu, perinteinen hieronta Oulu, hiusmallin muutos Oulu, hieronta Oulu, parturi Oulu, hiusten tukikäsittely Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:parturit Oulu, kampaamo Oulu, kampaamoja Oulu, parturi-kampaamo Oulu, kampaamot Oulu
Yhteystiedot: Parturi-Kampaaja, Maarit Kärkkäinen
044-344 4525, 040 507 8981

Parturi-Kampaaja, Noora Leinonen


 
 

Parturi-kampaamo Maggi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Parturi-kampaamo Maggi Oulussa. Muodikkaat kampaamopalvelut: hiustenleikkaus, värjäys, permanentti, tuuhennus, kampaukset ja hiustenpidennykset sinetillä. Teen ripsituuhennukset, ripsipidennykset sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Marika palvelee ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Edustamiamme tuotteita mm. L'Oreal Professionnel ja Sexy Hair. Palvelemme sopimuksen mukaan. Varaa aika. Myös ilta-aikoja. Opiskelijoille 10% alennus. Seuraa Facebookissa ja tykkää meistä.

Palvelu:ripsipidennykset oulu
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Trio Line Oy OULU

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut Oulun Kaakkurissa. Iloiseen tiimiimme kuuluu 3 parturi-kampaajaa, Jaana, Hannele ja Anne. Kampaamomme sijaitsee Oulussa Kaakkurin City-marketin viereisessä Sirius-talon katutasossa. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme huolehtivat hiuksistasi ja tarjoavat muodinmukaisuutta kaikenikäisille. Kaipaatpa sitten uusimpia trendejä tai hieman perinteisempää tyyliä, saat varmasti hiuksiisi sopivan käsittelyn kokonaisvaltaisesta palvelustamme.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Hiuscorner OULU

Parturi-kampaamo

Hiuscornerista saat kaikki kampaanopalvelut ammattitaitoisesti ja ystävällisellä ja reippaalla palvelulla höystettynä.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:kampaamo, parturi
 
 

Hair Castanja OULU

Kosmetologi, parturi-kampaamo

Hair Castanja on oululainen kaiken kattava kauneuskeskus. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä kynsistudiopalvelut. Järjestämme myös räätälöityjä illanviettoja erilaisille ryhmille. Sijaitsemme Oulun eteläpuolella Kaakkurissa, Pesätie 7:ssä - Sirius talossa, lähellä Citymarketia. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.