:

Parturi kampaamo oulu

Parturi kampaamo oulu

Hakuehdolla parturi kampaamo oulu löytyi yhteensä 264 yritystä. Tulokset 1—20:

Jörö-Jukka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Tervetuloa täyden palvelun Parturi-Kampaamo JÖRÖ-JUKKAAN. Koulutettu henkilökuntamme tekee yksilölliset hiustenleikkaukset niin NAISILLE, MIEHILLE kuin LAPSILLE. Oulun ainoassa Color-Barissa suunnittelemme hiusten värjäykset, jotka toteutamme COLOREXPERT ammattilaisen vaatimalla tasolla ja mielestämme parhailla Lorealin väreillä. KERASTASE asiantuntijana huolehdimme hiuspohjan ja hiusten hyvinvoinnista, Kerastase Hoito-huoneessa tehty hoitorituaali hierovassa hoitotuolissa on arjen luksusta.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:kampaamo, parturi
 

Asema-Aukion Parturi & Kampaamo Oulu OULU

Parturi-kampaamo

Hiustenleikkaus aina ilman ajanvarausta. Oulun Asema-aukion Parturiliike on vuonna 1963 perustettu parturi-kampaamoalan ammattilainen. Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä parran muotoilut. Myynnissä myös hajusteettomia allergiatestattuja hiustenhoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökunta päivittää hiustyylisi toiveidesi mukaan.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:kampaamo, parturi-kampaaja, parturi, kampaamopalvelut, parturipalvelut miehille, parturi kampaamo
Aihepiiri:parturiliike
 
 

Parturi-kampaamo Maggi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Parturi-kampaamo Maggi Oulussa. Muodikkaat kampaamopalvelut: hiustenleikkaus, värjäys, permanentti, tuuhennus, kampaukset ja hiustenpidennykset sinetillä. Myös kulmien ja ripsien kestovärjäykset. Kampaamossa Marika ja Mari palvelevat ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Edustamiamme tuotteita mm. L'Orèal Professionnel ja IdHAIR Elements, Mè, Black ja Divaderme sekä Color Mask ja Four Reasons. Palvelemme sopimuksen mukaan. Varaa aika. Myös ilta-aikoja. Opiskelija-alennus 10%. Seuraa FB:ssa

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:parturit, kampaamopalvelut
 
 

GLO Beauty Bar OULU

Kauneudenhoitoa

GLO beauty bar on nykyaikainen parturi-kampaamo kauneushoitola Oulun keskustassa. Hiustenleikkaukset ilman ajanvarausta. Tarjoamme asiakkaillemme aina alan uusimmat hoidot. Kynsi- ja ripsipalveluista ammattitaitoista työtä, johon saat takuun. Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta!

Palvelu:parturi-kampaamo
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Parturi-Kampaamo Terttu & Hair Shop OULU

Parturi-kampaamo

Kampaamo- ja parturipalveluja yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kaikki kampaamo- ja parturipalvelut vuosien kokemuksen luomalla ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat peruukit, hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset. Meiltä saat myös aidot ja keinokuituperuukit, hiuslisäkkeet, hiustenpidennykset sekä hiuslaserin miehille ja naisille. Liikkeemme on avoinna ma-pe: 9-18. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:parturi Oulu, parturipalvelu Oulu, peruukit Oulu, aito hiusperuukki Oulu, hiustenpidennykset Oulu, kampaamo Oulu, keinokuituperuukit Oulu, hiuslaser Oulu, kampaamopalvelu Oulu, hiuslisäkkeet Oulu
 
 

Trio Line Oy OULU

Parturi-kampaamo

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus