:

Parturikampaamo

Parturikampaamo

Hakuehdolla parturikampaamo löytyi yhteensä 9631 yritystä. Tulokset 41—60:

 

GLO Beauty Bar OULU

Kauneudenhoitoa

GLO beauty bar on nykyaikainen parturi-kampaamo kauneushoitola Oulun keskustassa. Hiustenleikkaukset ilman ajanvarausta. Tarjoamme asiakkaillemme aina alan uusimmat hoidot. Kynsi- ja ripsipalveluista ammattitaitoista työtä, johon saat takuun. Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta!

Palvelu:parturi-kampaamo
 
 

Spoil me Kauneus- ja hiuspalvelut JÄRVENPÄÄ

Parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa

Meiltä erilaiset kauneidenhoito, ja parturi-kampaamopalvelut. Sijaitsemme heti Prisman vieressä Järvenpäässä. Soita ja kysy lisää!

 
 

Ekokampaamo Luonnonkaunis FORSSA

Parturi-kampaamo

Ekokampaamo Luonnonkaunis - Palveluihini kuuluvat perinteiset hiusten leikkaukset sekä naisille, miehille että lapsille. Hiustenleikkaus voidaan suorittaa myös energialeikkauksena. Intialaisella päähieronnalla on tärkeä merkitys ekokampaamossa. Kun hiuspohjassa on hyvä verenkierto, kasvivärjäyksen lopputulos on parempi ja puhdistushoidot vaikuttavat tehokkaammin. Erilaiset puhdistushoidot kuuluvat myös palveluihini. Puhdistushoito valitaan hiuspohjan ja hiusten tarpeen mukaan.

 
 

Parturi-Kampaamo Titu TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Ekokampaamo Turussa. Tervetuloa kokeilemaan luonnomukaista hiusten hoitoa Turun keskustaan. Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla. Pyrimme tekemään kaikki värjäykset ja permanentit mahdollisimman hellävaroen joko kasviväreillä tai ammoniakittomilla väri- ja permanenttiaineilla. Meiltä löydät kotihoitotuotteet lähes jokaisen hiuksen ja päänahan tarpeisiin sekä AM-sarjasta puhtaat luonnontuotteet ja CHI-sarjasta silkkiä sisältävät hoitotuotteet. Avoinna: ma-pe 9-17, la 8-14.

 
 

Parturi-Kampaamo Terttu & Hair Shop OULU

Parturi-kampaamo

Kampaamo- ja parturipalveluja yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kaikki kampaamo- ja parturipalvelut vuosien kokemuksen luomalla ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat peruukit, hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset. Meiltä saat myös aidot ja keinokuituperuukit, hiuslisäkkeet, hiustenpidennykset sekä hiuslaserin miehille ja naisille. Liikkeemme on avoinna ma-pe: 9-18. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

 
 

Kampaamo-Parturi Minna Hukkanen RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Hae Parturi-Kampaamo Minna Hukkaselta uusi ilme ja kiva fiilis! Jaana, Elina ja Minna palvelevat sinua yksilöllisesti ja kokemuksella Raision keskustassa. Olemme työskennelleet tällä kokoonpanolla jo lähes 15 vuotta. Koulutamme itseämme vuosittain, teemme hiustenleikkaukset perusleikkauksista muodikkaisiin ja vaativampiin tyyleihin, väri- ja rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset, suoristukset sekä ripsien- ja kulmien värjäykset. Tule nauttimaan ja hemmottelemaan itseäsi iloiseen seuraamme.

 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, juhlakampaukset, vanhojenkampaukset ja hääkampaukset. Pääsääntöisesti otan töitä vastaan ma-pe klo 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina. Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

 
 

Parturi-Kampaamo Salon Lagune VAASA

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Salon Lagune on vuodesta 1999 lähtien palvellut asiakkaitaan Vaasaan Palosaaressa. Meiltä saa laadukkaita ja ammattitaitoisia parturi ja kampaamo palveluita. Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa toiveidenne mukaiset leikkaukset, kampaukset ja hiustenpidennykset. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kampaamoomme! Löydät meidät myös Facebookista!

Hakusana:parturi-kampaamot
 
 

Salon Amelie PORI

Parturi-kampaamo

Salon Ameliesta saat kauneusalan palvelut kattavasti. Erilaiset hiuspalvelut; leikkaukset, monipuoliset värjäykset, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, hiustenpidennykset teipeillä tai sineteillä, ripsipalvelut, kulmien ja ripsien väri+muotoilu, meikkipalvelut; päivämeikit, ilta-/juhlameiki, morsiusmeikit, meikkiopastukset, hoito/hierontapalvelut; Ayurvedinen intialainen kasvo- ja päähieronta, korvakynttilähoidot. Ota yhteyttä alan osaaviin ammattilaisiin. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Hiuspiste Tarniina Oy HARJAVALTA

Parturi-kampaamo

Laadukas parturi-kampaamo Harjavallan keskustassa. Miesten hiustenleikkuu ilman ajanvarausta!

 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

 
 

Hiuspiste Tarniina Oy KAUTTUA

Parturi-kampaamo

Laadukas parturi-kampaamo Kauttualla.

 
 

Parturi Kampaamo HAIRCITY TAMPERE

Parturi-kampaamo

Hairdressing and other beauty treatment

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus