Parturikampaamo

Parturikampaamo

Hakuehdolla parturikampaamo löytyi yhteensä 9689 yritystä. Tulokset 41—60:

 

New Look 4U TAMPERE

Tatuointiliike, parturi-kampaamo, hiusten värjäystä, tatuointeja, parturi

Olemme täyden palvelun Parturi-Kampaamo aivan Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla. Teemme ammattitaidolla vaativimmatkin kampaukset sekä leikkaukset miehille ja naisille. Tiloissamme toimii myös tatuoija sekä lisäksi teemme kaikki hiusten pidennykset sekä ripset naisille. Soita ja varaa aika. Tervetuloa

Hakusana:Parturi-kampaamo tampere
 
 

Studio Fancy KAARINA

Parturi-kampaamo

Mia, Suvi ja Emilia, Katja ovat avanneet Studio Fancy:n uusissa tiloissa Kaariinassa. Meiltä saat hiustenleikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt, kampaukset, juhla-ja hääkampaukset, hiustenpidennykset sekä hoitokäsittelyt. Uutena palveluna meillä on hieronnat, klassinen hieronta ja kuumakivihieronta. Tutustu, meillä myös NETTIAJANVARAUS. TOIVOTAMME TERVETULLEIKSI NIIN UUDET KUIN VANHAT ASIAKKAAMME TUTUSTUMAAN UUSIIN TILOIHIN OSKARINAUKIOLLE!

 
 

Parturi-Kampaamo Titu TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Tervetuloa kokeilemaan luonnonmukaista ja ammattitaitoista hiusten hoitoa Turun keskustaan. Meiltä permanentit ja hiusten värjäykset ilman ammoniakkia ( BioSilk-tuotteet, silkkitipat, silkki-therapy ). Ihanteellinen vaihtoehto ALLERGISILLE ja ASTMAATIKOILLE.Igora Botanic -kasvivärit, AM-tuotteet, CHI-käsittely ( luonnonkiharan suoristus ), intialainen päähieronta ym. Tervetuloa!

 
 

Parturi-Kampaamo Terttu & Hair Shop OULU

Parturi-kampaamo

Kampaamo- ja parturipalveluja yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kaikki kampaamo- ja parturipalvelut vuosien kokemuksen luomalla ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat peruukit, hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset. Meiltä saat myös aidot ja keinokuituperuukit, hiuslisäkkeet, hiustenpidennykset sekä hiuslaserin miehille ja naisille. Liikkeemme on avoinna ma-pe: 9-18. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

 
 

Kampaamo-Parturi Minna Hukkanen RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Jaana,Elina ja Minna palvelevat sinua yksilöllisesti jo monen vuoden kokemuksella Raisiossa. Olemme työskennelleet tällä kokoonpanolla jo lähes 10 vuotta. Koulutamme itseämme vuosittain, joten liikkeestämme saat mm. muodikkaat hiustenleikkaukset, väri-ja rakennekäsittelyt, ripsien-ja kulmien värjäykset sekä hiustenpidennykset. Tule nauttimaan ja hemmottelemaan itseäsi iloiseen seuraamme.

 
 

Parturi-Kampaamo Hiuspiste SP KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Tervetuloa Hiuspisteeseen. Kampaamopalvelut hyvässä seurassa ja loistavissa tiloissa. Loihdimme kampauksen juhlaan ja arkeen. Teemme hiushoitojen lisäksi kestovärjäykset, kulmat sekä meikkaukset. Päivä prinsessana tai prinssinä ei ole kenellekkään pahitteeksi. Baarin suklaakahvi hemmottelee asiakasta palvelun lomassa.

 
 

Parturi-Kampaamo Pirjetta PORI

Parturi-kampaamo

Koko perheen edullinen parturi-kampaamo. Kampaamoni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, parkkitila on ilmaista ja sitä on paljon. Avoinna kampaamoni on: ma-pe 9-17 la sopimuksen mukaan Olet myös tervetullut ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

 
 

Kampaamo Anita Salminen TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut asiakasta kuunnellen. Sinun hiustesi parhaaksi. Myös miesten hiustenleikkuut. Laadukkaat hiustenhoitotuotteet myös mukaan, mm. L´Oreal-, Goldwell-, Wella-, Schwarzkopf- ja Matrix-tuotteet. Palvelemme arkisin klo 9-17, keskiviikkoisin suljettu. La klo 9-13. *Kampaamo etsii uutta yrittäjää.

 
 

Tukka-Pihla Ky ESPOO

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Tukka-Pihla sijaitsee harvinaisessa museomaisemassa Espoon Bembölessä Kahvituvan vieressä. Punamullattu yli 100-vuotias Bellin kartanon vanha saunamökki on viihtyisästi ja kodikkaasti sisustettu leppoisaa tunnelmaa huokuva koko perhettäsi palveleva parturi-kampaamo. Kun kaipaat uutta ilmettä, leikkaamme ja värjäämme hiuksesi uusimpien trendien mukaan. Kauttamme myös hiustenpidennykset sineteillä ja teipeillä, meikkaukset sekä rakennekäsittelyt. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset,värikäsittelyt,kihartamiskäsittelyt, kampaukset,juhlakampaukset,vanhojenkampaukset,hääkampaukset.Pääsääntöisesti otan töitä vastaan klo ma-pe 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina.Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

 
 

Parturi-kampaamo Ilutare LOHJA

Juhlakampauksia, parturi, parturi-kampaamo

Olemme täydenpalvelun parturi-kampaamo Lohjan keskustassa. Kuulumme myös Suomen Hius Yrittäjiin sekä Helsingin Parturikerhoon. Teen myös vaativat juhlakampaukset, hääkampaukset vankalla kokemuksella. Avoinna ark.9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:parturi-kampaamo lohja
 
 

Parturi-Kampaamo Salon Lagune VAASA

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Salon Lagune on vuodesta 1999 lähtien palvellut asiakkaitaan Vaasaan Palosaaressa. Meiltä saa laadukkaita ja ammattitaitoisia parturi ja kampaamo palveluita. Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa toiveidenne mukaiset leikkaukset, kampaukset ja hiustenpidennykset. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kampaamoomme! Löydät meidät myös Facebookista!

Hakusana:parturi-kampaamot
 
 

Hair Castanja OULU

Parturi-kampaamo, kosmetologi

Hair Castanja on oululainen kaiken kattava kauneuskeskus. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä kynsistudiopalvelut. Järjestämme myös räätälöityjä illanviettoja erilaisille ryhmille. Sijaitsemme Oulun eteläpuolella Kaakkurissa, Pesätie 7:ssä - Sirius talossa, lähellä Citymarketia. Tervetuloa!

 
 

Hiusduetto Oy HELSINKI

Parturi-kampaamo

Olet lämpimästi tervetullut, meille on tärkeää palvella sinua yksilöllisten toiveittesi mukaan. Meiltä kaikki kampaamo- ja parturipalvelut ammattitaidolla, myös upeat juhlakampaukset. Osaava tiimimme tekee ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilut. Hiusduetosta löydät laajan valikoiman mm. Sebastianin, Paul Mitchellin, Wellan ja Simin laadukkaita kotihoitotuotteita. Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

 
 

Parturi-Kampaamo, Kauneus- ja Jalkahoitola Pirjo AKAA

Parturi-kampaamo, jalkahoitola, kauneushoitola

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja koko perheelle. Värjäykset, permanentit,ripsien ja kulmien värjäykset,juhla-ja hääkampaukset sekä hiustenpidennykset laadukkailla tuotteilla. Meiltä myös kauneushoitopalvelut sekä hemmottelevat jalkahoidot. Olemme avoinna ti-pe 9-17, la 9-14, tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

 
 

Parturi-kampaamo Maggi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Parturi-kampaamo Maggi Oulussa. Muodikkaat kampaamopalvelut: hiustenleikkaus, värjäys, permanentti, tuuhennus,kampaukset ja hiustenpidennykset sinetillä. Teen ripsituuhennukset sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Marika ja Susanna palvelee ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Edustamiamme tuotteita mm. L'Oreal Professionnel ja Sexy Hair. Palvelemme sopimuksen mukaan. Varaa aika. Myös ilta-aikoja. Opiskelijoille 10% alennus. Yrityksemme on myös Facebookissa tykkää meistä.

 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Parturi-kampaamo, kauneushoitola

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.