Parturikampaamo

Parturikampaamo

Hakuehdolla parturikampaamo löytyi yhteensä 9683 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Parturi-Kampaamo Titu TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Tervetuloa kokeilemaan luonnonmukaista ja ammattitaitoista hiusten hoitoa Turun keskustaan. Meiltä permanentit ja hiusten värjäykset ilman ammoniakkia (BioSilk-tuotteet, silkkitipat, silkki-therapy). Ihanteellinen vaihtoehto ALLERGISILLE ja ASTMAATIKOILLE. Igora Botanic -kasvivärit, AM-tuotteet, CHI-käsittely (luonnonkiharan suoristus), intialainen päähieronta ym. Tervetuloa!

 
 

Kampaamo-Kauneushoitola Diosa Oy RAISIO

Parturi-kampaamo

Hyvänolon keidas hoitaa sinut päästä varpaisiin! Kampaamostamme saat kaikki tämän hetken trendikkäät värjäykset sekä leikkaukset ym. alaan liittyvät työt. Kauneushoitolastamme löytyy jokaiselle oma yksilöllinen tapa hoitaa itseään, niin kasvojaan kuin jalkojaankin. Liikkeemme sijaitsee aivan Raision liikekeskuksen ytimessä. Edestämme löydät helposti parkkipaikan, joten palveluidemme käyttö pidemmänkin aikaa on Sinulle mutkatonta. Palvelumme koko perheelle - äidille, isille ja lapsille!

 
 

Parturi-Kampaamo Hiuspiste SP KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Tervetuloa Hiuspisteeseen. Kampaamopalvelut hyvässä seurassa ja loistavissa tiloissa. Loihdimme kampauksen juhlaan ja arkeen. Teemme hiushoitojen lisäksi kestovärjäykset, kulmat sekä meikkaukset. Päivä prinsessana tai prinssinä ei ole kenellekkään pahitteeksi. Baarin suklaakahvi hemmottelee asiakasta palvelun lomassa.

 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, juhlakampaukset, vanhojenkampaukset ja hääkampaukset. Pääsääntöisesti otan töitä vastaan ma-pe klo 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina. Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

 
 

Parturi-kampaamo Ilutare LOHJA

Parturi-kampaamo, parturi, juhlakampauksia

Olemme täydenpalvelun parturi-kampaamo Lohjan keskustassa. Kuulumme myös Suomen Hius Yrittäjiin sekä Helsingin Parturikerhoon. Teen vaativat juhlakampaukset, hääkampaukset, värjäykset sekä hiusten leikkaukset vauvasta vaariin vankalla kokemuksella. Hiusten leikkaukset myös ilman ajanvarausta. Avoinna ark.9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää! Tervetuloa.

 
 

Parturi-Kampaamo Salon Lagune VAASA

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Salon Lagune on vuodesta 1999 lähtien palvellut asiakkaitaan Vaasaan Palosaaressa. Meiltä saa laadukkaita ja ammattitaitoisia parturi ja kampaamo palveluita. Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa toiveidenne mukaiset leikkaukset, kampaukset ja hiustenpidennykset. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kampaamoomme! Löydät meidät myös Facebookista!

Hakusana:parturi-kampaamot
 
 

Salon Amelie PORI

Parturi-kampaamo

Salon Ameliesta saat kauneusalan palvelut kattavasti. Erilaiset hiuspalvelut; leikkaukset, monipuoliset värjäykset, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, hiustenpidennykset teipeillä tai sineteillä, ripsipalvelut, kulmien ja ripsien väri+muotoilu, meikkipalvelut; päivämeikit, ilta-/juhlameiki, morsiusmeikit, meikkiopastukset, hoito/hierontapalvelut; Ayurvedinen intialainen kasvo- ja päähieronta, korvakynttilähoidot. Ota yhteyttä alan osaaviin ammattilaisiin. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Hair Castanja OULU

Kosmetologi, parturi-kampaamo

Hair Castanja on oululainen kaiken kattava kauneuskeskus. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä kynsistudiopalvelut. Järjestämme myös räätälöityjä illanviettoja erilaisille ryhmille. Sijaitsemme Oulun eteläpuolella Kaakkurissa, Pesätie 7:ssä - Sirius talossa, lähellä Citymarketia. Tervetuloa!

 
 

PARTURI-KAMPAAMO PIRJO MÄENSUU AKAA

Kauneushoitola, jalkahoitola, parturi-kampaamo

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja koko perheelle. Värjäykset, permanentit, ripsien ja kulmien värjäykset, juhla-ja hääkampaukset laadukkailla tuotteilla. Meiltä myös kauneushoitopalvelut sekä hemmottelevat jalkahoidot. Olemme avoinna ti-pe 9-17, la 9-14, tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

 
 

Hiuspiste Tarniina Oy HARJAVALTA

Parturi-kampaamo

Laadukas parturi-kampaamo Harjavallan keskustassa. Miesten hiustenleikkuu ilman ajanvarausta!

 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

 
 

Parturiliike Häyrynen Essi II

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi

Parturiliike Häyrynen Essi on miehiin erikoistunut parturi Oulun alueella Iissä. Tärkeimpänä palveluna on miesten hiustenleikkuu sekä parturipalvelut ilman ajanvarausta. Liikkeessä on myynnissä laadukkaat tuoteet: Cutrin Bio+, Sim System 4 sekä Hairbond miesten muotoilutuotteet. Soita ja varaa aika tai tule käymään!

Aihepiiri:parturi-kampaamo
 
 

Ämmän-Tukka SUOMUSSALMI

Parturi-kampaamo

Tilava viihtyisä Parturi Kampaamo Ämmän-Tukka sijaitsee aivan Ämmänsaaren keskustassa. Temme ammattitaidolla ja monipuolisesti, asiakkaan tyylin ja tarpeet huomioiden yksilöllisiä ratkaisuja hiuksillesi. Teemme normaalien parturi kampaamo töiden lisäksi erikostöitä kuten hiustenpidennykset, Elumen värikäsittelyt, juhla ja hääkampaukset. Edustamme laadukkaita merkkituotteita Swartzkopf Profesional, Goldwell, Miraculos. Teitä palvelee yrittäjä Tatjana Manninen. Olemme avoinna Ma-Pe 9-17 La 10-14

 
 

Hiuspiste Tarniina Oy KAUTTUA

Parturi-kampaamo

Laadukas parturi-kampaamo Kauttualla.

 
 

HiusStudio Lumoava KUOPIO

Parturi-kampaamo

HIUSALAN AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI SAARISTOKAUPUNGISSA

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.