Parturikampaamo

Parturikampaamo

Hakuehdolla parturikampaamo löytyi yhteensä 9691 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Parturi-Kampaamo Titu TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Tervetuloa kokeilemaan luonnonmukaista ja ammattitaitoista hiusten hoitoa Turun keskustaan. Meiltä permanentit ja hiusten värjäykset ilman ammoniakkia ( BioSilk-tuotteet, silkkitipat, silkki-therapy ). Ihanteellinen vaihtoehto ALLERGISILLE ja ASTMAATIKOILLE.Igora Botanic -kasvivärit, AM-tuotteet, CHI-käsittely ( luonnonkiharan suoristus ), intialainen päähieronta ym. Tervetuloa!

 
 

Parturi-Kampaamo Terttu & Hair Shop OULU

Parturi-kampaamo

Kampaamo- ja parturipalveluja yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kaikki kampaamo- ja parturipalvelut vuosien kokemuksen luomalla ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat peruukit, hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset. Meiltä saat myös aidot ja keinokuituperuukit, hiuslisäkkeet, hiustenpidennykset sekä hiuslaserin miehille ja naisille. Liikkeemme on avoinna ma-pe: 9-18. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

 
 

Kampaamo-Parturi Minna Hukkanen RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Jaana,Elina ja Minna palvelevat sinua yksilöllisesti jo monen vuoden kokemuksella Raisiossa. Olemme työskennelleet tällä kokoonpanolla jo lähes 10 vuotta. Koulutamme itseämme vuosittain, joten liikkeestämme saat mm. muodikkaat hiustenleikkaukset, väri-ja rakennekäsittelyt, ripsien-ja kulmien värjäykset sekä hiustenpidennykset. Tule nauttimaan ja hemmottelemaan itseäsi iloiseen seuraamme.

 
 

Parturi-Kampaamo Hiuspiste SP KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Tervetuloa Hiuspisteeseen. Kampaamopalvelut hyvässä seurassa ja loistavissa tiloissa. Loihdimme kampauksen juhlaan ja arkeen. Teemme hiushoitojen lisäksi kestovärjäykset, kulmat sekä meikkaukset. Päivä prinsessana tai prinssinä ei ole kenellekkään pahitteeksi. Baarin suklaakahvi hemmottelee asiakasta palvelun lomassa.

 
 

Kampaamo Anita Salminen TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut asiakasta kuunnellen. Sinun hiustesi parhaaksi. Myös miesten hiustenleikkuut. Laadukkaat hiustenhoitotuotteet myös mukaan, mm. L´Oreal-, Goldwell-, Wella-, Schwarzkopf- ja Matrix-tuotteet. Palvelemme arkisin klo 9-17, keskiviikkoisin suljettu. La klo 9-13. *Kampaamo etsii uutta yrittäjää.

 
 

Tukka-Pihla Ky ESPOO

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Tukka-Pihla sijaitsee harvinaisessa museomaisemassa Espoon Bembölessä Kahvituvan vieressä. Punamullattu yli 100-vuotias Bellin kartanon vanha saunamökki on viihtyisästi ja kodikkaasti sisustettu leppoisaa tunnelmaa huokuva koko perhettäsi palveleva parturi-kampaamo. Kun kaipaat uutta ilmettä, leikkaamme ja värjäämme hiuksesi uusimpien trendien mukaan. Kauttamme myös hiustenpidennykset sineteillä ja teipeillä, meikkaukset sekä rakennekäsittelyt. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset,värikäsittelyt,kihartamiskäsittelyt, kampaukset,juhlakampaukset,vanhojenkampaukset,hääkampaukset.Pääsääntöisesti otan töitä vastaan klo ma-pe 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina.Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

 
 

Parturi-kampaamo Ilutare LOHJA

Juhlakampauksia, parturi, parturi-kampaamo

Olemme täydenpalvelun parturi-kampaamo Lohjan keskustassa. Kuulumme myös Suomen Hius Yrittäjiin sekä Helsingin Parturikerhoon. Teen myös vaativat juhlakampaukset, hääkampaukset vankalla kokemuksella. Avoinna ark.9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:parturi-kampaamo lohja
 
 

Parturi-Kampaamo Salon Lagune VAASA

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Salon Lagune on vuodesta 1999 lähtien palvellut asiakkaitaan Vaasaan Palosaaressa. Meiltä saa laadukkaita ja ammattitaitoisia parturi ja kampaamo palveluita. Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa toiveidenne mukaiset leikkaukset, kampaukset ja hiustenpidennykset. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kampaamoomme! Löydät meidät myös Facebookista!

Hakusana:parturi-kampaamot
 
 

Hair Castanja OULU

Parturi-kampaamo, kosmetologi

Hair Castanja on oululainen kaiken kattava kauneuskeskus. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä kynsistudiopalvelut. Järjestämme myös räätälöityjä illanviettoja erilaisille ryhmille. Sijaitsemme Oulun eteläpuolella Kaakkurissa, Pesätie 7:ssä - Sirius talossa, lähellä Citymarketia. Tervetuloa!

 
 

Parturi-Kampaamo, Kauneus- ja Jalkahoitola Pirjo AKAA

Parturi-kampaamo, jalkahoitola, kauneushoitola

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja koko perheelle. Värjäykset, permanentit,ripsien ja kulmien värjäykset,juhla-ja hääkampaukset sekä hiustenpidennykset laadukkailla tuotteilla. Meiltä myös kauneushoitopalvelut sekä hemmottelevat jalkahoidot. Olemme avoinna ti-pe 9-17, la 9-14, tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

 
 

Hiuspiste Tarniina Oy HARJAVALTA

Parturi-kampaamo

Laadukas parturi-kampaamo Harjavallan keskustassa. Miesten hiustenleikkuu ilman ajanvarausta!

 
 

Parturi-kampaamo Maggi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Parturi-kampaamo Maggi Oulussa. Muodikkaat kampaamopalvelut: hiustenleikkaus, värjäys, permanentti, tuuhennus,kampaukset ja hiustenpidennykset sinetillä. Teen ripsituuhennukset sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Marika ja Susanna palvelee ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Edustamiamme tuotteita mm. L'Oreal Professionnel ja Sexy Hair. Palvelemme sopimuksen mukaan. Varaa aika. Myös ilta-aikoja. Opiskelijoille 10% alennus. Yrityksemme on myös Facebookissa tykkää meistä.

 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Parturi-kampaamo, kauneushoitola

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

 
 

Parturiliike Häyrynen Essi II

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi

Parturiliike Häyrynen Essi on miehiin erikoistunut parturi Oulun alueella Iissä. Tärkeimpänä palveluna on miesten hiustenleikkuu sekä parturipalvelut ilman ajanvarausta. Liikkeessä on myynnissä laadukkaat tuoteet: Cutrin Bio+, Sim System 4 sekä Hairbond miesten muotoilutuotteet. Soita ja varaa aika tai tule käymään!

Aihepiiri:parturi-kampaamo
 
 

Ämmän-Tukka SUOMUSSALMI

Parturi-kampaamo

Tilava viihtyisä Parturi Kampaamo Ämmän-Tukka sijaitsee aivan Ämmänsaaren keskustassa. Temme ammattitaidolla ja monipuolisesti, asiakkaan tyylin ja tarpeet huomioiden yksilöllisiä ratkaisuja hiuksillesi. Teemme normaalien parturi kampaamo töiden lisäksi erikostöitä kuten hiustenpidennykset, Elumen värikäsittelyt, juhla ja hääkampaukset. Edustamme laadukkaita merkkituotteita Swartzkopf Profesional, Goldwell, Miraculos. Teitä palvelee yrittäjä Tatjana Manninen. Olemme avoinna Ma-Pe 9-17 La 10-14

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.