:

Patenttitoimistot

Patenttitoimisto · patenttitoimistot · patenttitoimistoja

Hakuehdolla patenttitoimistot löytyi yhteensä 18 yritystä.

Turun Patenttitoimisto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Patenttitoimisto, patenttiasiat

Turun Patenttitoimisto Oy on perustettu vuonna 1985 ja se liittyi Berggren-konserniin vuonna 1987. Olemme Lounais-Suomen johtava yritys toimialallamme. Pääosa asiakkaistamme on paikallisia yrityksiä, joille tarjoamme kaikkiin teollisoikeuksiin liittyviä palveluita sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimitilamme sijaitsevat Turun Teknologiakeskuksessa lähellä kaupungin keskustaa. Palveluksessamme on 18 henkilöä.

Toiminimi:Turun Patenttitoimisto
 

Tampereen Patenttitoimisto Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Patenttitoimisto, patenttiasiat

Tampereen Patenttitoimisto on ollut toiminnassa vuodesta 1947 lähtien. Yritys on toiminut vuodesta 1988 osana suurta Berggren-yhtiötä. Yrityksemme toimiala on kaikkien teollisoikeudellisten suojamuotojen asiamiestoiminnan harjoittaminen. Yrityksellämme on pitkäaikaisen toiminnan johdosta hyvät yhteydet ulkomaisiin asiamiestoimistoihin teollisoikeudellisten asioiden hoitamiseksi missä päin maailmaa tahansa. Asiakaskuntamme keskittyy Tampereen ympäristöön ja Pirkanmaall

Toiminimi:Tampereen Patenttitoimisto
 
 

Patenttikonsultointi Kangasmäki Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Patenttitoimisto

Patenttikonsultointi Kangasmäki Oy on sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla toimiva teollisoikeudellisia palveluja tarjoava yritys. Kattava globaali yhteistyökumppaniverkostomme takaa keksinnöille laajan suojauksen tarvittaessa myös kansainvälisesti. Palveluihimme kuuluvat mm. patentit, tavaramerkit, hyödyllisyysmallit, ennakkotutkimukset ja -selvitykset sekä juridinen konsultointi. Lisätietoa Patenttikonsultoinnista löydät osoitteesta www.patenttikonsultointi.fi.

 
 

Heinänen Oy Patenttitoimisto VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Patenttitoimisto

Vuonna 1969 perustettu patenttien, tavaramerkkien sekä muiden teollisoikeuksien (IPR) konsultointiin erikoistunut yhtiö. Palvelemme asiakkaitamme teollisoikeuksiin, patentteihin, tavaramerkkeihin, mallisuojauksiin sekä hyödyllisyysmalleihin liittyvissä asioissa. Toimistossamme on konetekniikan, sähkötekniikan ja kemian alan keksintöjen hoitoon tarvittavaa asiantuntemusta. Patenttiasiamiehemme ovat Eurooppa-patenttiasiamiehiä ja siten oikeutettuja hoitamaan Eurooppa-patenttihakemuksia.

Yhteystiedot: Heinänen Oy Patenttitoimisto
09 4130 2500

 
 

Papula Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Patenttitoimisto

 
 
 
 
 
 

Papula Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Patenttitoimisto

 
 

IPR Partners Oy HELSINKI

Patenttitoimisto

 

Muuta hakua

Patenttitoimistot:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus