:

Patsaita

Patsas · patsaat · patsaita

Hakuehdolla patsaita löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Karpin Viherkeskus KANNUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha, taimitarha, puutarhaliike, verkkokauppa

Karpin Viherkeskus - Kannus. Kesäkukat ja hyötykasvit omasta tuotannosta lähes 50 vuoden kokemuksella. Taimistotuotteet: puut, pensaat, perennat, köynnökset ja havukasvit. Parhaat tuottemerkit puutarhan hoitoon ja rakentamiseen: Kekkilä, Neudorff, Gardena, Benders. Kasvit, kasvualustat ja katteet, pihakivet, lannoitteet, pihapatsaat, vesiaiheet, puutarhatyökalut. Toimitukset koko Suomi.

Tuote:patsaat
 
 

Itä-Suomen Taide ja Kehys/Saneeraus Oy PIEKSÄMÄKI

Tauluja

Itä-Suomen Taide ja Kehyksellä on pitkä kokemus taiteesta ja taulujen kehystämisestä. Meiltä löytyy asiantuntemusta eri taiteen lajeista patsaista öljyvärimaalauksiin. Galleriassamme on viihtyisä tunnelma, sijaintimme on aivan Pieksämäen keskustassa mutta tyytyväisiä asiakkaita löytyy koko Suomen alueelta. Valikoimissamme on uusia ja vanhoja tauluja, eri taiteenaloilta. Tervetuloa tutustumaan galleriaamme ja löydä taiteen ihmeellinen maailma! Meidän kauttamme saat myös pienremontit! Kysy lisää.

Tuote:Patsaita
 
 

Vanha Ylioppilastalo ja Kolmen sepän patsas HELSINKI

Nähtävyys, kulttuuri

Vanha on ollut vuodesta 1870 yksi kaupungin keskeisimpiä tapahtumapaikkoja. Ennen talo oli vain Ylioppilaskunnan käytössä, mutta nykyään Vanhan monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

 
 

Aleksanteri II:n patsas HELSINKI

Nähtävyys

Senaatintorilla sijaitseva Aleksanteri II:n patsas pystytettiin vuonna 1894 Venäjän keisari Aleksanteri II:n muistolle. Aleksanteri II:n aika oli merkittävää kansallisen yhdentymisen aikaa Suomessa.

Hakusana:patsas
 
 

Paavo Nurmen patsas TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Paavo Nurmea on kutsuttu myös nimellä The Flying Finn. Hän oli yhdeksänkertainen olympiavoittaja ja juoksijoiden kuningas.

 
 

Kun ystävyyssuhteet solmitaan TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Turun ja Göteborgin ystävyyden merkiksi Wäinö Aaltonen veisti patsaan Turun keskustaan.

 
 

Agricola-veistos TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Pronssinen Mikael Agricola seisoo jykevästi sen kirkon edessä, jonka piispana Agricola toimi aina kuolemaansa asti vuoteen 1557. Häntä pidetään suomen kielen isänä, sillä hän suomensi Uuden testamentin sekä kirjoitti ensimmäisen aapisen. Hänen kunniakseen pystytettiin Oskari Jauhiaisen tekemä vaikuttava patsas Tuomiokirkon edustalle vuonna 1952.

 
 

Lilja-veistos TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Wäino Aaltosen tekemän veistoksen voidaan kuvitella symboloivan neitseellisyyttä.

 
 

Pietari Brahen patsas TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Brahenpuistossa sijaitsevalla jalustalla seisoo pronssinen kenraalikuvernööri Pietari Brahe. Kuvanveistäjä Walter Runebergin pronssinen Brahe paljastettiin vuonna 1888. Puisto sijaitsee Porthaninpuiston ja Tuomiokirkon välissä. Puistoalue oli ennen suuri, sillä se liittyi kokonaisuudessaan Suurtorin alueeseen.

 
 

H.G. Porthanin veistos TURKU

Kauppakamarin jäsen

Nähtävyys, veistos, patsas

Omaan nimikkopuistoonsa, Porthanin puistoon, pystytettiin 1864 "Suomen historian isän" professori H. G. Porthanin patsas. Patsas oli ensimmäinen ulos sijoitettu julkinen patsas Suomessa.

 
 

Havis Amanda HELSINKI

Nähtävyys

Havis Amanda on Kauppatorilla sijaitseva suihkulähdekokonaisuus. Suihkualtaan ympäröimän neljän merileijonan keskellä seisoo Mantaksi kutsuttu Havis Amanda -monumentaaliveistos, jota koristavat vettä suihkuttavat kalat.

Hakusana:patsas
 
 

J. L. Runebergin muistomerkki HELSINKI

Nähtävyys, patsas

Runeberginesplanadilla sijaitseva kansalliskirjailijamme oman pojan, Walter Runebergin suunnittelema pronssinen muistomerkki paljastettiin vuonna 1885. Patsaan jalustassa sijaitseva Suomi-neito nojaa Maamme-laulun sanoihin, ja sen jalkojen juuressa on kirjapino.

 

Muuta hakua

Patsaita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus