:

Pellettejä

Pelletti · pelletit · pellettejä

Hakuehdolla pellettejä löytyi yhteensä 27 yritystä. Tulokset 1—20:

Hilakivi Ky VIHANTI

Rautakauppa, pellettikauppaa

Hilakivi Ky on Vihannissa toimiva rautakauppa, joka on palvellut asiakkaitaan yli 90 vuoden kokemuksella jo kolmannessa polvessa! Vuodesta 2004 saakka tuotevalikoimassa on ollut puupellettikauppa. Sen markkinointi ja toimitukset kattavat koko Pohjois-Suomen alueen aina Koillismaata myöten. Lisäksi toimintaan sisältyy myös VR-lipunmyynti, Matkahuollon asiamiespalvelut ja Alkon toimitusmyyntipiste. Puutarhakoneiden merkit Stiga ja Viking, myös varaosatoimitukset kaikkiin merkkeihin meiltä.

Palvelu:pellettien verkkokauppa, pellettien toimitus, pellettien myynti
Tuote:irtopelletti, pelletti, kuivikepelletti, lämmityspelletti
 

Raision-Naantalin KTK Oy RAISIO

Kuljetusliike, maarakennusliike

Raision-Naantalin KTK Oy - Kuljetusalan palveluja asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden ehdoilla niin yksityisille kuini suuryrityksillekin. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Länsi-Suomi, mutta kuljetamme myös koko Suomen alueelle. Raision-Naantalin KTK on yksityisten yrittäjien omistama kuljetuskeskus. Monipuolisen kaluston ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetukset niin pieniin kuin suuriinkin kokonaisuuksiin. Olemme tavoitettavissa mihin aikaan päivästä tahansa.

Hakusana:pelletin myynti, pelletin kuljetus
 
 

Wahlroos Verkstad LÅNGÅMINNE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

TERVETULOA WAHLROOSIN VERSTAALLE! Markkinoimme ja asennamme pelletti- ja viljanpolttimia sekä näihin kuuluvia oheislaitteita. Lisäksi olemme valmistaneet metallialan komponentteja jo vuodesta 1976. Soita ja kysy lisää!

Tuote:pelletti
 
 

Trans Kuljari Ky RAUTALAMPI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Hoidamme kuljetuksia yksityisistä muutoista kaupan ja teollisuuden raskaisiin kuljetuksiin. Tarjoamme nostopalvelua erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi myymme lämmityspellettiä ja polttopuita. Hevos- ja karjatalouksille myymme putterin purua ja olkipellettejä. Ota yhteyttä!

Palvelu:lämmityspellettejä
 
 

Tokkolan Puu ja Pelletti KYMENTAKA

Pellettejä

Tokkolan Puu ja Pelletti on vuonna 2006 perustettu yritys joka tuottaa edullisia ja laadukkaita lämmityspellettejä. Puupelletti on puusta valmistettua polttoainetta, jota voidaan käyttää alue- ja kaukolämpölaitoksissa, talo- ja kiinteistöyhtiöissä sekä pien- ja vapaa-ajan talojen lämmityksessä. Pellettiä voidaan käyttää myös lämmön ja sähkön tuotantolaitoksissa.

 
 

Kuusamon Pellettitehdas - Formados Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pellettitehdas

Pellettiehdas toimii Kuusamossa ja käyttää raaka-aineena Pohjois-Suomen sahojen sivutuotteita. Pelletti on edullinen ja ympäristöystävällinen teollisuuden sekä liikekiinteistöjen energiantuottaja! Pelletit soveltuvat erinomaisesti esim. kylpylöiden, hotellien, tehtaiden ja lämpökeskusten energian ja lämmöntuottajaksi. Pellettilämpö on myös kotimainen ja edullinen lämmitysmuoto. Välitämme myös Janfire pellettipoltimot yhteistyössä Kaarre Kone oy kanssa.

Palvelu:lämmityspelletti, pelletti, pelletin valmistus
 
 

Klapinetti PARKANO

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarhatarvikkeita, polttopuita

 

Muuta hakua

Pellettejä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus