Perämoottorin huolto

Perämoottorin huolto

Hakuehdolla perämoottorin huolto löytyi yhteensä 15 yritystä.

Laatukeskus Heikura HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkoneiden korjausta, pienkoneita, veneitä

Laatukeskus Heikura toimii Hyrynsalmen keskustassa valtatie 5:n varrella. Meiltä varaosat ja huolto ruohonleikkureihin, perämoottoreihin, mopoihin ja skoottereihin. Venevalikoimissamme mm. Suomi-lasikuituveneet. Meiltä myös Helkama-polkupyörät, Stihl-moottorisahat, trimmerit ja raivaussahat. Eränkävijälle aseet, patruunat, Marttiinin puukot ja hyrynsalmelaiset aidot Tommipuukot, sekä kalastusvälineet verkoista käsinvalmistettuihin perhoihin.

Palvelu:moottorisahan huolto
Tuote:SUZUKI perämoottorit
 

VeProTech Lehtonen NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Venekorjaamo, hitsaustöitä, veneen huoltoa

VeProTech on erikoistunut veneiden, niiden potkureiden sekä moottoreiden korjauksiin ja huoltotöihin. Teemme veneisiin erilaiset hitsaustyöt esim. alumiinihitsaukset, muovihitsaukset, Suzuki-perämoottorikorjaukset sekä Suzuki-huolto että Honda-huolto ja teemme myös putken taivutusta mm. venekaiteet, targa-kaiteet, vapatelineet jne.. Turbo & Carservice, jo vuosikymmenien kokemus autojen parissa. Erikoisalaa turbot ja kaikki niihin liittyvät. Special-tietotaitona Volvot.

Hakusana:perämoottorin merkkihuolto, perämoottorien korjaus, perämoottorin huolto ja korjaus, veneiden huolto ja korjaus, huoltotyöt
 
 

Björklund Båtslip INIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Venetelakka

Björklund Båtslip - Pienveneiden, koneiden ja perämoottoreiden korjaus, huolto, myynti sekä venehuolto, vierasvenesatama, polttoainemyynti, leirintäalue, taksivenepalvelu, ravintola ja kahvila. Thai-ravintolassa thaimaalaisen kokin valmistamaa aitoa Thai-ruokaa. Venetelakka avoinna kesällä ma-pe 9-21, la-su 10-21. Talvisin tilauksesta. Lisäksi veneiden talvisäilytys, veneiden nosto ja lasku n.10 m asti.

Hakusana:valtuutettu huolto ja jälleenmyynti, pienveneiden ja perämoottoreiden korjaus, huolto ja myynti
 
 

Hämeenlinnan Maatalous Ja Kone HÄMEENLINNA

Metsäkoneiden tukkumyyntiä, maatalouskoneiden tukkumyyntiä

Metsä- ja puutarhakoneiden erikoisliike Hämeenlinnassa. Avoinna: Ma-pe 8.30-17.00 Touko-kesäkuun lauantait 10.00-14.00.

Työvälineet:perämoottorit
Yhteystiedot: Huolto/Varaosat
03-682 4930

 
 

Venetelakka Ramstedt Oy TURKU

Perämoottorihuoltoa, venekorjaamo

Valtuutettu merkkihuolto YAMAHA, HONDA, SUZUKI, TOHATSU, JOHNSON, EVINRUDE, SELVA perämoottoreille sekä YANMAR ja PERKINS merimoottoreille. Venetelakka Ramstedt Oy on telakoinnin ja perämoottoreiden vahva ammattilainen Turussa. Tutustu Ramstedtin monipuolisiin palveluihin; vene- ja perämoottorihuolto, vakuutusyhtiökorjaukset, lasikuitukorjaukset, telakointipalvelut, kuljetus- ja hinauspalvelut, laituripaikat, venetarvikkeet, varaosat sekä perämoottoreiden ja veneiden myynti.

Palvelu:perämoottorin huolto, perämoottorin korjaus, perämoottorin varaosat
Tuotemerkki:Perämoottorit YAMAHA - HONDA - SUZUKI - TOHATSU - JOHNSON - EVINRUDE - SELVA
 
 

Oy mr. motors Korsnäs Ab KORSNÄS

Suomen Yrittäjien jäsen

Veneitä, veneiden myyntiä

Meiltä löydät tuotteen kuin tuotteen kun on kyseessä veneet ja varusteet, perämoottorit, ruohonleikkurit, mönkijät sekä moottorikelkat. Valikoimissamme laadukkaita uusia sekä hyvin hoidettuja ja huollettuja käytettyjä asiakkaan toivomusten mukaan. Toimimme Pohjanmaalla Vaasan eteläpuolella. Veneet: AMT, SILVER, PARO, SUVI, MV-Marin, TG BOATS, TERHI, ASTRA BOATS. Perämoottorit: HONDA, SUZUKI, MERCURY. Pienkoneet: STIGA, HONDA. Perävaunut: AKU. Mönkijät, moottorikelkat: POLARIS, KEEWAY.

Tuote:perämoottorit
Yhteystiedot: Huolto, Herman Moliis
050 3686 718

 
 

Hyvinkään Konetalo Oy HYVINKÄÄ

Pienkonehuoltoa, koneiden myyntiä, puutarhakoneita

Meiltä moottorikelkat, puutarhakoneet, mopot, mönkijät, perämoottorit ym. pienkoneet. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkien edustamiemme tuotteiden varusteet, varaosat sekä merkkihuollon. Meiltä saat hankittua kaikki tarvitsemasi turva- ja lisävarusteet mm. puutarha- ja metsätöihin, kypärät ja muut ajovarusteet mopoiluun, kelkkailuun ja mönkijällä ajamiseen sekä paljon muuta. Soita tai tule käymään tarvitessasi pikaisesti huoltoa/varaosia tai halutessasi uusia varusteitasi.

Hakusana:stiga huolto, perämoottori, huolto, jonsered huollot, perämoottorien huoltoa, perämoottorit
 
 

Hämeen Pienkonehuolto Oy ORIVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Venetelakka, ruohonleikkureita, pienkonehuolto, pienkoneiden korjausta, moottoriajoneuvojen korjausta, moottorisahoja

Huollamme ja korjaamme perämoottorit, mönkijät, mopot, koneet, skootterit, moottoripyörät, moottorikelkat, puutarhakoneet jne. Meiltä saat myös muita venealan palveluita, kuten veneiden kuljetuksen ympäri Pirkanmaan ja talvisäilytyksen. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yamaha, Honda Marine, Suzuki Marine ja Mercury.Meillä myynnissä Honda mönkijät, Polaris mönkijät ja moottorikelkat. Tule tutustumaan ja hakemaan omasi!!

Palvelu:moottorikelkka huolto, perämoottorit, Perämoottori
 
 

Pienkone- ja venehuolto HÄMEENLINNA

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta, veneen huoltoa, veneen korjausta

Yhteystiedot: Myynti ja huolto, Markus Pojanluoma
010 310 4880, 0400 484 448

Huolto ja varaosat
010 310 4880, 040 549 6449

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.